Een ruime keus in sieraden voor ieders budget snelle levering en mooi verpakt ontvang je het aangekochte sieraad. Kortom een aanrader om eens een kijkje te nemen op de website.
Staan je goed te woord en helpen je een goede keuze te laten maken.
Goede prijzen en flexibele betaal mogelijkheden. Snel verstuurd en uitstekende communicatie.
Het omruilen via de webshop ging snel en zonder problemen.
Had een ring voor mijn dochter gekocht maar die bleek te groot te zijn helaas waren de 30 dagen al voorbij voordat zij hem kon passen na een telefoontje was dit geen probleem heb hem retour gedaan en kreeg nog diezelfde week een nieuwe ring maar dan kleiner. Geweldig was al bang dat ik mijn geld kwijt was.
Zoals de titel al doet vermoeden is BoumanOnline een juwelier naar wens. Mijn eerste aankoop is niet alleen op tijd en zorgvuldig bezorgd, maar ook nog eens tot op de puntjes uitgewerkt. Zo kocht ik reeds een professional diver waarvan ik de band wilde laten vervangen door een gevlochten paracord. Toen bleek dat deze paracord geen standaard universele maat betrof heeft Bouwman tot in de details uitgewerkt hoe mijn wens te vervullen was. Tijdens de telefonische contact momenten werd ik keurig en vriendelijk te word gestaan met kennis van materialen. Vanuit het hart dat is Bouwman Kortom een echte aanrader voor diverse hoge kwaliteit sieraden, tot in de puntjes verzorgd
Had geen enkele moeite met bestellen online vanwege duidelijke site en ook de service telefonisch is top
Hier een Tissot PRX powermatic 80 besteld. Aangekomen viel mij op dat aan de gepolijste bezel lichtelijk te zien was dat deze al eerder getest is. Dit gebeurd nou eenmaal en is dan ook niet het einde van de wereld, toch even hier om een mailtje gestuurd. Direct er na terug gebeld en hierbij uitstekend te woord gestaan. Het geval is heel serieus genomen en voor mij is een passende oplossing bedacht. Ik ben hier direct zo goed mogelijk mee geholpen. Aanrader !
Zeer tevreden klant, goede levering en mooie prijs. Ga hier zeker vaker wat bestellen.
Heb sinds een week of 2 een prachtig hamilton horloge in mijn bezit. Had netjes een bestelling geplaatst en deze zou binnen 4 a 5 werkdagen bezorgt worden. Ik werd na een paar dagen opgebeld door iemand van Bouwmanonline dat er iets mis was gegaan bij de leverancier en waardoor ze mijn bestelde horloge nog niet binnen hadden. Ze hadden gelijk contact gehad met de leverancier en hij werdt als nog gelijk verstuurd, de kans was alleen groot dat ik mijn horloge nu helaas niet binnen die 5 werkdagen zou ontvangen. Dankzij de top service van Bouwmanonline ontving ik mijn horloge alsnog netjes op de 5e werkdag en had ik hem dus ondanks een foutje van de leverancier netjes optijd en prachtig verpakt binnen. Top service & Top communicatie !!
Geweldige service snel geleverd en prachtige kado verpakking.
2 keer online besteld wordt volgende dag afgeleverd. Voor elke 5 euro die je besteed t krijg je 1 spaarpunt die van 0.25 euro waard. Kom ik zeker volgende keer terug!
We zijn in ieder geval zeer tevreden en dankbaar dat jullie altijd met ons meedenken en klaar voor een goed oplossing.
Heb een schitterende tissot prx powermatic 80 gekocht, erg vriendelijk personeel, erg vakkundig, Super Mooi verpakt. Kortom. Geweldig Mn volgende aankoop word de seiko prospex speed timer. Tot de volgende keer
Goede en snelle levering alles heel aangekomen
Gewoon een super service.Voor iedere budget zijn er prachtige sieraden te koop echt om aan te raden.
Ik heb pasgeleden een Maurice Lacroix besteld via de website van Bouwmanonline. Ik zou hem de volgende dag al in huis moeten hebben, maar ongeduldig als ik was besloot ik Bouwman toch op te bellen. Het was al bijna sluitingstijd alleen wilde ik het horloge toch graag ophalen zodat ik het prachtding om mijn pols kon doen tijdens het uiteten. Het was al betaald maar Bouwman vertelde dat het geen probleem was en kwam met wat oplossingen om natuurlijk wel vast te stellen dat het ook echt mij betreft. Dezelfde dag had ik dus nog het horloge om mijn pols. Ik had hem eerst via een buitenlandse website proberen te bestellen maar daarbij had ik het horloge na 4 weken nog niet. Nu dus via Bouwmanonline en dezelfde dag nog om de pols. Ik ben ontzettend blij met het prachtige horloge en de kwaliteit van de service als mede het product is geweldig! Het horloge zag er fantastisch uit en werd direct op maar gemaakt. Alle toebehoren van het luxe klokje werden er netjes bijgeleverd. Ik zou Bouwmanonline zeker aanraden en ik weet dat mijn volgende bestelling ook bij hen zal zijn.
Boumanonline verkoopt mooie sieraden voor een goede prijs. De sieraden worden altijd prachtig ingepakt en de service is heel goed, levering keurig op tijd.
Meerdere malen iets besteld en altijd netjes verpakt met cadeaupapier en voldoende vulmateriaal.
Na wekenlang zoeken naar hét horloge, eindelijk een specifieke keuze gemaakt voor een merk en model. Maar ja, dan de volgende stap: waar ga je deze dan bestellen of kopen? Bouman gaf mij het vertrouwen dat ik nodig had voor zo'n aankoop. Ondanks dat de levertijd onbekend was, ervaarde ik dit niet als een probleem. Al snel kreeg ik een mailtje met daarin een geschatte levertijd. Toen ik in verband met een bruiloft navraag deed of er al een statusupdate was, kreeg ik direct een keurige reactie. Nog geen twee dagen later had ik het horloge binnen. De communicatie en het vertrouwen dat ik bij Bouman ervaar, is dan ook zeer prettig.
Werd ook netjes via de telefoon op de hoogte gebracht wanneer de collectie binnen zou komen.
Ik heb hier voor mijn vader een horloge besteld. Horloge was snel geleverd en prachtig verpakt. Blij met mijn aankoop
Stad en land verzet om het juiste model te mogen ontvangen, topservice!
Met veel vertrouwen mijn Seiko Prospex "Captain Willard" besteld. Direct na de bestelling ontving ik een bevestiging per e-mail waarin de gegevens die ik had ingevuld bevestigd werden, dit alles met voor en achternaam van de eigenaar ondertekend en voorzien van een telefoonnummer, e-mailadres en kantooradres. Kort na de bestelling ontving ik mijn nieuwe aanwinst in de originele Seiko box, dit alles deugdelijk verpakt. Ook bleek ik door mijn aankoop en aangemaakte account kortingspunten te hebben ontvangen voor een volgende aankoop en die komt er zeker.
Ik heb Boumanjuwelier als een fijne en betrouwbare onderneming ervaren. Men heeft een zeer goede levering van producten. Zelf had ik een horloge geretourneerd want ik was er zelf niet tevreden over vanwege de nylonband die aan het horloge zat, maar door het meedenken van de juwelier heb ik nu hetzelfde horloge terug met een prachtige stalen band er aan. Ook goed op maat gemaakt. Uitstekende service dus. TOPPER
43 Markt
Culemborg 4101BW