De ultieme klantervaring

De service en afhandeling van mijn bestelling was gewoon geweldig. Het gaf mij het gevoel dat ik DE klant was en niets was teveel. Tevens kreeg ik nog een aantal adviezen welke zonder aandringen werden aangeboden. Een echte aanrader

Dat wat je wenst!

Goeie service en prijs en even nabellen en je wens om iets aan te passen wordt direct in behandeling genomen. Dat is wat je wilt als consument

• Afspraken nakomen

Professionele, maar zeer persoonlijke benadering

Ik had een Frederique Constant horloge uitgezocht. Hoewel niet op voorraad, ben ik toch op een zaterdag langs gegaan om een vrijwel identiek model te passen. Na het passen werd ik geïnformeerd dat de dinsdag erop contact zou worden gezocht met de distributeur/ tussenpersoon. Echter, ik werd reeds de maandag gebeld dat het horloge gearriveerd was met een zending en werd gelijk naar mij verstuurd. Dus zeer adequaat gehandeld.

• Afspraken nakomen

Snelle service en mijn pakje kwam in mooi cadeaupapier

Handige transactie, mooi verpakt en binnen no time in huis.

Uitstekend!

Goede website, uitstekende service, snel en netjes geleverd. Prijs/kwaliteit: uitstekend. Wat mij betreft een aanrader om online te bestellen.

• Afspraken nakomen

Erg vriendelijk! Zeer goed geholpen.

Toen ik op de website een gouden seiko zag was ik meteen verkocht. Het bestellen ging makkelijk en ik kreeg meteen een bevestigingsmail van de bestelling. Nog niet veel later kreeg ik nog een mail om een nummer uit te zoeken en ook daar kreeg ik snel weer een antwoord op! Al met al een vriendelijke en snelle service! Ben ontzettend blij met mijn nieuwe aankoop!

• Afspraken nakomen

Waar een kleine winkel groot in kan zijn!

Veel keuze, goede kwaliteit en service en heb je een vraag word je netjes en snel! te woord gestaan. Cadeau heel mooi en professioneel ingepakt. Dus een aanrader!

Bouwman is betrouwbaar.

Een mooi Certina duikhorloge besteld en vooraf betaald bij Bouman en na twee dagen ontvangen, zonder onaangename verrassingen. Gewoon zoals het hoort. Bij eventuele volgende aankopen zal ik zeker weer bij juwelier Bouman aankloppen. Sander.

• Afspraken nakomen

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen

Een keer of vijf/zes zaken gedaan met Bouwman en steeds een prettige ervaring. Hebben verstand van zaken en durven ook te zeggen wat er minder goed is aan een bepaald horlogetype. Dat is voor mij erg waardevol en geeft veel vertrouwen. Communicatie per mail of telefoon is steeds down-to-earth en to-the-point. Het leukste vind ik dat ze af en toe aan mij denken als er een nieuw model, en voor een limited edition, aankomt. Dat zou je kunnen interpreteren als pushy verkoop maar is het zeker niet, nooit wordt een aangedrongen!

Excelent service

Highly reccomend!

Uiterst vriendelijk en klantgericht

Na een aankoop in de webwinkel welke niet exact het horloge was wat de ontvangster wenste in de winkel in Culemborg geruild voor een exemplaar wat wel goed was. Uiterst vriendelijke medewerkers in zowel dr fysieke winkel alsmede op de klantenservice van de webwinkel.

Prima website en service

Vanaf bestelling en betaling tot ontvangst Probleemloos . Ga zo door .

• Personeel N.v.t.
  • Afspraken nakomen

Fantastische service en betrokkenheid bij de klantwens

Kort geleden mijn tweede aankoop gedaan van een limited edition horloge en a. BoumanOnline heeft er voor gezorgd dat ze het horloge kregen toegewezen om te mogen verkopen b. dat deze limited edition aan mij werd voorgelegd met keuze voorkeur serienummer uit de exemplaren die aan Bouman waren tegekend. c. Korting dankzij eerdere aankoop. Top service en uitstekende communicatie.

Super goede ervaring!

Fijne website waar je makkelijk een keuze kunt maken. Dan is het snel bestellen en snel in huis, keurig verpakt! Super blij met mijn prachtige horloge!

• Personeel N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.
  • Afspraken nakomen

Snelle feestijke verpakking maakt het echt een kado, tje om te krijgen

Voor mijn as man een frederique constant gekocht. Snelle service en zo mooi verpakt 3 in 1 service maakt ook de duren kado, 's voor iedereen betaalbaar Kom zeker terug

Prettig en betrouwbaar

Met name de snelheid en de wijze van communiceren zijn dik voor elkaar bij Bouman. Tel daar de butler service voor aankopen boven de € 1.000,00 bij op en je hebt niets meer te wensen over. Prachtig bedrijf, een voorbeeld voor vele andere bedrijven.

snel en accuraat

Horloge is snel geleverd, netjes volgens afspraak

Uitstekende

Tp service en advies

Online horloge gekocht zonder het te hebben gezien. Omschrijving voldeed geheel aan hetgeen telefonisch was meegedeeld. Horloge werd met butler service thuis gebracht. Meer dan geweldige service, nogmaal oprechte dank.

Voortreffelijk geholpen

Al eerder mooie klokken aangeschaft bij Robbert en zijn team. Iedereen even behulpzaam en vriendelijk. Daarnaast een mooie collectie.

• Afspraken nakomen

Excellent shop with great service, products and prices.

BoumanOnline.nl is my go-to shop whenever I've got an itch for a quality watch with excellent payment terms. Professional service with excellent communication -- the owner himself stands ready to answer any questions and see to any requests. Delivery is quick with updates every step of the way. Very highly recommended.

Goede, snelle service

Een erg goede service. Kreeg gelijk een persoonlijk mailtje en een paar dagen later werd het horloge geleverd. Mooi ingepakt, als een echt cadeautje. Erg blij mee en mijn volgende horloge koop ik zeker weer hier!

Keurig, geen poespas!

Begin dit jaar kocht ik alweer mijn 2e horloge bij Bouman. Wederom ging het hele proces van A to Z zeer goed. Van prijs tot communicatie en aflevering ging het heel professioneel, keurig en heel soepel. Zonder enige poespas wist ik direct de nodige informatie omtrent de levertijd bijvoorbeeld. Kortom, alles was super geregeld!

Betrouwbare fijne winkel

Professionele winkel waar ik graag weer bij terug zal komen om te winkelen.

Een zeer fijne juwelier

In de afgelopen jaren ben ik een aantal keer bij Bouman in de winkel geweest en ook heb ik online aankopen gedaan. De webshop is prettig en functioneert goed. Ik raad Bouman voornamelijk aan, vanwege de klantervaring in winkel, de communicatie tussen webshop en de winkel.

43 Markt

Culemborg 4101BW