Uitstekend!!!!

Ik heb mijn bestelling online gedaan en het werd zeer snel geleverd. Het ging om een Buddha to Buddha armband en deze is precies als op het plaatje. Topservice. Het was een verjaardagskado en het was heel mooi verpakt mijn dochter is er heel erg blij mee.

Super service

Voortreffelijke service! Zeer vriendelijk en doen er alles aan om je de juiste sieraad te laten kopen. Denken goed mee en perfecte kwaliteit! Zij doen niet één, maar wel twee, drie stappen extra voor de klant.

• Afspraken nakomen

Betrouwbaar, overzichtelijk en snel.

Betrouwbaar, overzichtelijk en snel.

• Betrouwbaarheid
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Duidelijke en eerlijke communicatie, mooie sieraden!

Ik heb online een armband van buddha to buddha gekocht. Over de mail heeft Bouman Online mij laten weten wanneer de armband kon ontvangen. Ook werd er gereageerd op mijn mails, dezelfde dag nog! :) De armband heb ik mooi verpakt ontvangen en ik ben er super blij mee! Ik zou Bouman Online zeker aanraden.

• Afspraken nakomen

Zeer ruime keuze, goed advies, prima prijs- prestatieverhouding en vooral de service is uitstekend te noemen

• Afspraken nakomen

Goede juwelier met hele mooie sieraden en kundig personeel en zeer goede service.

Al jarenlang kom ik bij deze juwelier. Vooral voor hun uitgebreide collectie van Buddah to Buddah. Wij wonen in Deventer maar komen hierheen voor de uitgebreide collectie, het aardige personeel en de goede service. Als er iets aan de hand is met een bestelling via de website dan staan ze altijd klaar om je zo goed mogelijk te helpen en adviseren. Ook het spaarprogramma is voor ons een reden om hier naartoe te gaan. Ik raad deze juwelier dan ook van harte aan.

• Afspraken nakomen

Goed product, snel verzonden, marktconforme prijs

Goed product, snel verzonden, marktconforme prijs.

• Communicatie N.v.t.
  • Afspraken nakomen

Super mooie merken! Makkelijke site om te bestellen. Snelle levering.. Blij met mijn aankoop..

• Afspraken nakomen

Volledig naar verwachting en perfecte service

Het bestelproces en de afhandeling waren geweldig geregeld. Het product kwam netjes verpakt aan en voldeed aan alle verwachtingen.

• Afspraken nakomen

Geweldige service, snel en persoonlijk!

Smorgens heb ik een horloge besteld via de website. Levertijd zou 1 dag zijn, wat al helemaal top is. Nog voor de middag een persoonlijke mail en telefoontje, of het ok was als ze iemand langs stuurde om hem meteen te bezorgen. Rond een uur of 15.00 het horloge dus in huis, echt een top service! Heel erg tevreden.

Uitstekende Service!

Mijn eerste ervaring met Bouman online Heb een horloge gekocht bij Bouman. Deze was helaas niet op voorraad. Bij vragen over de aflevering en leverdatum heeft Bouman alles eraan gedaan om het horloge op tijd bij mij te krijgen. Ben vriendelijke te woord gestaan en proactief geïnformeerd. De persoonlijke aflevering en de kadoverpakking heeft mijn verwachtingen echt overtroffen!

• Afspraken nakomen

Snel en een goede levering

Horloge besteld volgende dag gelijk in huis netjes verpakt. Ook een zeer vriendelijke klantenservice Voor het eerst besteld en zou de volgende keer zeker weer hier bestellen. Ik raad Bouman ook zeker aan bij vrienden en bekenden.

• Afspraken nakomen

Sublieme ontvangst van mijn aankoop.

Aangenaam verrast was ik.. Hoe mijn aankoop van mijn horloge,tot in de puntjes was verzorgd. Aanrader,wordt zeker vervolgd. Top....

• Communicatie N.v.t.

Heel vriendelijke mensen

Top kwaliteit zeker betrouwbaar Snelle levering altijd meteen antwoord op de vragen zeker aanrader we zijn heel blij met onze aankoop

0 Problemen met het kopen van mijn prachtige horloge

Goede Website ! Een mooie Hamilton gevonden en met een paar clicks veder besteld. Een dag later had ik hem binnen. Ik bestel er zeker meer horloges.

Top uitstekend!!

Zeer goede service en kwaliteit en levering.

• Afspraken nakomen

Mooie sieraden voor een mooie prijs en zeer goede service!

Zeer fijne service! Mooie en zeer uitgebreid assortiment! Je krijgt ook wat je koopt!

Super bedrijf!

Ondanks dat mijn bestelling niet goed was(eigen schuld) goede ervaring.kon zonder problemen omgeruild worden. Goed communicatie en goede serbice

Geweldige service!

Voor de verjaardag van mijn man had ik een horloge op het oog, maar dat was helaas niet leverbaar. Robbert Bouman is drie weken (!) lang aan het zoeken geweest binnen en buiten Nederland, maar helaas... Afgesproken dat hij een vergelijkbaar horloge zou leveren, om in ieder geval een kado te hebben. Twee dagen voor de verjaardag kwam Robbert met het bericht dat het juiste horloge in Parijs gevonden was, deze kant op kwam en toch op tijd geleverd zou kunnen worden. Daarna heeft hij het horloge in een prachtige verpakking persoonlijk in Veghel afgeleverd. De beste klantvriendelijke srvice die ik ooit heb meegemaakt, grote complimenten!

Uitstekende service!

Erg behulpzaam en vriendelijk personeel. Goede communicatie en komen hun afspraken na. Uitstekende service dus!

• Afspraken nakomen

Prima, goede prijs en vlotte levering

Helemaal goed, snel geleverd en ook nog ‘s mooi verpakt!

Betrouwbaar en proffesioneel

Mooi 24-uurs Meistersinger horloge gekocht. Snel en volgens afspraak ontvangen. Heel mooi ingepakt. Horloge kwam per abuis op verkeerde band. (Zo door Meistersinger geleverd) Bouman heeft juiste band besteld en kostenloos nagestuurd. Ik ga hier zeker weer bestellen. Aanrader.

Robbert is een vriendelijke en klantgerichte persoon

Robbert is een vriendelijke en klantgerichte persoon

• Afspraken nakomen

Super Slecht!! Nooit meer!

Echt een super slechte ervaring met dit bedrijf! De eigenaar Robert gedraagt zich bizar onbeschoft. Leveringen komen heel laat aan of zelfs niet. Meneer schuift alles af op de klant. Super slechte zaak dit.

• Afspraken nakomen

Dit was de eerste keer dat ik online iets kocht ik ben zeer goed geholpen ik ben er tevreden mee bestelling ook op tijd binnen dank jullie wel alle medewerkers.

43 Markt

Culemborg 4101BW