Snelle en goede service. Prachtige sieraden.
Mooi en zorgvuldig ingepakt. De verpakking was al een cadeautje. Ik heb heel veel punten gescoord bij man lief.
Wie weet tot een volgende keer.
Heb mijn bestelling gedaan en gevraagd of het op mijn werk afgeleverd kon worden middels de post. Vanwege het uiterst beroerde weer meende men dat het beter was het pakket persoonlijk af te leveren toch keurig.
Het artikel dat ik bestelde was heel mooi en netjes ingepakt. En is op een veilige wijze verstuurd. Ik had het artikel wel ietsje sneller verwacht en vandaar ook 4 sterren. Verder was de service helemaal perfect.
Door de weersomstandigheden was het onduidelijk of ik mijn bestelling op tijd zou ontvangen. Een mailtje van mij en een snelle reactie vanuit Bouman en ik wist precies waar ik toe was.
Correcte en snelle levering. Product voldeed volledig aan de verwachtingen.
De verzending is top en snel gedaan. Bijkomende optie aangevinkt om het mooi te laten verpakken: wauw wat ziet dat er schitterend uit. Erg exclusief. Ik had nog niet eerder gehoord van BoumanOnline, maar ik blijf hier zeker shoppen!
Al vaker besteld bij Bouman online ze leveren snel als ik de klantenservice bel staan ze je vriendelijk te woord, ook was mijn artikel niet beschikbaar ze hebben mij snel gemaild dat het artikel door Bouman besteld was dit stelde mij gerust top zaakOok vind ik het punten systeem leuk hierdoor krijg je veel korting op je volgende aankoop
Meerdere malen hier wat besteld en altijd goed en netjes ook als er problemen zijn lossen ze dat samen op en denken mee en dat is heel wat waard tegenwoordig echt een aanrader
Ik dacht te maken te hebben met een kleine lokale juwelier aan de andere kant van het land, maar met de wijze van verzending en levering kan Bouman zich meten aan de grote jongens als Bol en Coolblue. Alles is super netjes verpakt en binnen een dag geleverd. Uitstekende service.
Inmiddels meerdere horloges gekocht bij Bouman en telkens weer dezelfde ervaring: prima service, komen afspraken na (zelfs in coronatijd) en verkopen prachtige klokjes. Verdient aanbeveling!
Goede webshop. Er wordt meegedacht tijdens en na de aankoop. De bestelling werd zelfs thuisgebracht door jullie zelf. Geen wachten op de overbelaste Post.NL
Overzichtelijke website wat ervoor zorgde dat ik mijn bestelling makkelijk kon plaatsen. Keuze uit 2 verschillende cadeauverpakkingen voegt net nog wat extra’s toe aan het cadeau. Zag er super uit! Mocht ik ooit weer wat nodig hebben zal ik hier zeker terug komen!
Hele fijne en overzichtelijke webshop. Levering was zeer snel, en ondanks dat de ring waarnaar ik zocht bij andere webshops uitverkocht waren, hier gelukkig snel geholpen! Heel tevreden!
Had mijn horloge besteld welke op dat moment niet op voorraad was. Ben keurig op de hoogte gehouden tot het moment van leveren! Hierdoor wist ik toch precies wanneer ik he kon verwachten! Bij aankomst was deze nog ingepakt ook waardoor het echt voelde als een cadeau! Echt super! Ga zo door! Vriendelijke groet, Frank.
Dit was niet mijn eerste bestelling bij BoumanOnline, wel de eerste keer dat ik de klantenservice nodig had. De bestelling zou eigenlijk na 1 werkdag geleverd worden, echter was dit niet haalbaar en kreeg ik hier netjes bericht van. De mail was duidelijk en erg netjes wat direct vertrouwen biedt. Vervolgens heb ik nog een aantal keer contact gehad via de mail en telefonisch met vragen over de levering. Hier heb ik elke keer netjes antwoord op gekregen en werd ik goed behandeld. Zelf had ik nooit gedacht aan korting of iets op mijn bestelling, hier kwamen zij zelf mee omdat ook zij het vervelend vonden. Achteraf netjes 10% teruggekregen. Tot slot erg goede ervaring met de webshop, het werkt goed en is duidelijk! De klantenservice is uitstekend en je merkt dat het liefhebbers zijn!
Overzichtelijke site waar de levertijd keurig wordt weergegeven en nagekomen. Als extra informeren over de afhandeling tussen bestel en verzendbevestiging zouden wij op prijs stellen. Verder een keurig nette levering en blij met het horloge!
Mensen denk heel goed na voordat je hier iets gaat kopen. Heb hier iets gekocht en wilde dit retour sturen omdat het niet paste. Na 1.5 maand en 10x gebeld te hebben. Kreeg ik het antwoord dat er 35% van de aanschafwaarde in rekening werd gebracht. Grote oplichters. Pas dus goed op voordat je hier iets koopt!!!!!!!
Een horloge besteld via BoumanOnline. Iets later geleverd dan verwacht maar hier netjes van op de hoogte gebracht. Toen het horloge werd bezorgd en ik het ging passen was de band veel te ruim. Het was natuurlijk fijn als het opmaat was gemaakt want vind nu maar iemand die dat kan en doet. Blij met mijn horloge maar voor de rest wel jammer.
Uitstekende communicatie
Via de zeer toegankelijke website van Juwelier Bouwman 's avonds heel laat een horloge besteld en betaald. De volgende ochtend al vroeg e-mail contact met Bouman en een bevestiging dat het horloge direct geleverd kon worden. Vervolgens snel een afspraak over de levering gemaakt en ook wat technische vragen besproken. Het horloge had ik korte tijd later om mijn pols. Zeer snelle en fijne shopping experience!
mooi verpakt als kado en ik had daar niet om gevraagd, Super
Koop al jaren sierraden bij Bouman, altijd keurig, snel en indien nodig met prima persoonlijke communicatie. Ook als er iets bij leveranciers misgaat of ik mijn bestelling wil aanpassen wordt dat goed gecommuniceerd en snel afgehandeld. Kortom: echte aanrader!
Dag Bouman online, Plus punten waren de levering aan huis. Het horloge is ook prima! Twee minpuntjes: Ik had gevraagd om het bandje in te korten. Zowel op de site als digitaal en telefonisch! Dit was niet gebeurd. Verder vind ik het jammer dat de datum niet was aangepast. Zou ik voor een duur horloge wel verwachten. Gelukkig is het horloge verder prachtig!
43 Markt
Culemborg 4101BW