Bouman on line, en Bouman ter plekke is werkelijk geweldig. Ondanks de lock-down toch vakkundig geholpen, een armbandje dat helaas kapot gegaan was werd ter reparatie aangeboden aan de desbetreffende eigenaar die dat merk verkoopt vanwege de garantie die nog liep, geheel vakkundig geregeld door Bouman, dat kan ik binnenkort weer terug verwachten. Een andere armband die ik ooit eens on-line bij Bouman gekocht had en ik niet meer uit de knoop kreeg wat schakels betreft werd voor niks weer 'uit de knup' gehaald door hen, werkelijk zo een goede service. Met een ander prachtig armbandje ben ik zo blij, prima geïnformeerd over dat merk door hen, geweldige service. Nooit meer een andere zaak dan Bouman, voor mij de nummer EEN !!! :-)
Snel, duidelijk en vriendelijk antwoord gehad op mijn vraag. Het gekochte horloge als een mooi kadootje verpakt. Helemaal goed.
2 horloges gekocht 2 certina's moonphase, dame en heer model. Nu maar afwachten tot we echt een service nodig hebben bijvoorbeeld een battery change of wat anders om onze horloges mooi te houden. Zit voorlopig goed.
Producten worden netjes geleverd zelfs boven verwachting qua service. Zeer klantvriendelijk en snelle reactie.
Juist ook in de huidige omstandigheden vanwege de lockdown, heeft Bouman een uitstekende service verleend en geholpen in het aankoopproces. Goede ervaring en goede webshop waarin makkelijk de producten te vinden zijn en ook het aankoopproces is eenvoudig en overzichtelijk.
Zeer goede service, het product voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Hiernaast was de communicatie via de mail ivm vertraagde zending zeer prettig.
Inmiddels twee horloges gekocht bij BoumanOnline. Eenmaal een Certina en Tissot. Beide horloges zijn snel en adequaat geleverd. Helaas blijkt er iets defect te zijn aan mijn Tissot, maar dit is uitermate snel opgepakt door BoumanOnline. Tevens maakt Bouman gratis de band op maat. Mocht corona-periode ophouden, dan ga ik zeker een keer langs de winkel in Culemborg om daar het assortiment te bekijken!
Eine tolle Auswahl an schönem Schmuck. Sehr schnelle und zuverlässige Lieferung. Gern wieder!
Na mijn online aankoop bleek Bouman van leverancier van het betreffende merk te zijn veranderd waardoor de levering wat langer op zich liet wachten. Heb een nog mooier exemplaar ontvangen ‘om de pijn te verzachten’. Bedankt Robbert en graag tot een volgende keer.
Goede juwelier met goede klantenservice. Word altijd mooi en netjes verpakt en snel geleverd!
Ring van Blush besteld. Bestellen ging makkelijk en ring is snel geleverd. Erg blij mee!
Al meerdere keren bestellingen gedaan bij Bouwman en steeds weer word het geleverd zoals ze beloven ! Ook al een aantal keren telefonisch en per e-mail contact gehad (ik ben geen makkelijke klant zeg maar) en nog blijven ze hetzelfde en worden niet geïrriteerd, top vak mensen absoluut ! Ik zeg bouwman top man !!
Ik had een gouden armband besteld en deze bleek er in mijn maar niet meer te zijn. Ik ben hiervan keurig op de hoogte gesteld en er is gezocht naar een alternatief. En dit bleek voor mij een perfect alternatief. Mooie armband. Kwaliteit top en prachtig verpakt. Dat is service!
Online georienteerd op een nieuw horloge. Dit horloge in eerste instantie bij een lokale juwelier besteld, echter konden zij pas na 6 weken leveren omdat het horloge niet op voorraad was. Contact opgenomen met Bouman Juwelier en ontzettend vlot en vriendelijk geholpen door Robbert. Hij heeft het voor elkaar gekregen het horloge binnen een week te kunnen leveren terwijl ook bij hen dit horloge niet voorradig was. Daarnaast heeft Robbert ook veel verstand van de horloges die hij verkoopt en weet goed advies te geven over bijvoorbeeld de horlogebanden en sluitingen. Als kers op de taart is het horloge ook nog persoonlijk overhandigd ondanks een reisafstand van 90 km. Een voorbeeld voor andere, doch statige, juweliers. Zo hoort het in deze tijd.
Uitstekende service. Horloge besteld als cadeau. Pakketje goed in stevige doos, snel gearriveerd en zat erg mooi verpakt. Vooraf contact gehad met de de winkel i.v.m vraag over garantie en eventueel retourneren. Snelle reactie met al mijn vragen beantwoord. Absolute aanrader.
Vorig jaar een Swiss Kubik besteld net voor de kerst...alles zat tegen. Van de chauffeur die vast zat aan de grens, tot een compleet omgevallen lading bij binnenkomst. Toch is mij op kerstdag nog een Swiss Kubik geleverd! FANTASTISCHE SERVICE! Dit jaar weer een Swiss Kubik besteld...man blij op de bank, en ik weer blij met de service die Robbert verleent! Top!!
Best eng om via een website een duur horloge te bestellen maar het ging helemaal goed. Prima service, zelfs buiten openingstijden reactie op de mail. Prachtig ingepakt.
Snelle levering, en ook via mail op de hoogte gehouden qua levering
2 dagen voor kerst wordt een bestelling van een andere aanbieder geannuleerd..........BoumanOnline was de redder in nood. Binnen een dag persoonlijk thuisgebracht en ook nog eens waanzinnig mooi verpakt!! Kerst 2020 gered! In deze tijd van beperkingen is het mooi te zien dat we qua dienstverlening een extra stapje doen. Chapeau!
Tijdig voor kerst een horloge besteld voor mijn moeder. Door corona langere levertijden vanuit Zwitserland. Het horloge kwam de dag voor kerst bij Boumanonline binnen. Omdat ze wisten dat het een bijzonder kado was hebben ze het horloge speciaal thuis bij mij afgeleverd! Zonder meerkosten! Wat een service! Waar vindt je dat nog?
Zeer goede service, binnen 2 uur na bestelling werd horloge thuis bezorgd. Had nog wat vragen en werden goed en naar tevredenheid beantwoord.
Snelle levering persoonlijk gebracht, en in perfecte staat van mij krijgen jullie een 10 voor de goede service.
Mij pakje wordt door firma persoonljjk bezorgd op 24 december
Ketting van Blush besteld en bij BoumanOnline het beste geprijsd. Met deze drukke dagen netjes gecommuniceerd over eventuele langere verwerkingsduur waar alle begrip voor. Bij ontvangst prachtig ingepakt en konden het zo cadeau geven.
Besteld, paar dagen later opgehaald, prima service
43 Markt
Culemborg 4101BW