Pluspunten
Snelle vlotte afhandeling van bestelde producten
VerbeterpuntenKan zo niets bedenken
Pluspunten
Betrouwbare kwaliteit
VerbeterpuntenGeen ( of misschien af en toe kortingscodes!)
Pluspunten
Heb onlangs besteld en kreeg keurig bericht dat het bestelde niet leverbaar was.. netjes geregeld en geannuleerd
VerbeterpuntenNog geen verbeterpunten kunnen vedenken
Pluspunten
Goede communicatie, fijne prijs, snelle leverantie.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Duidelijk betrouwbaar
VerbeterpuntenMobiele site kan beter
Pluspunten
Ik ben er heel erg tevreden mee, ik heb er niks slechts over te zeggen
Pluspunten
Veel keuze
VerbeterpuntenGoed op de hoogte van winkelvoorraden
Pluspunten
Zowel de webshop als de fysieke winkel TOP Mooie vaste collectie en steeds weer verrassende aanvullingen Betrouwbare en attente ondernemers
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Het betreft een kleine heel benaderbare winkel in mijn omgeving waar ik zowel online als in de winkel kom. Ze hebben zowel wat goedkopere zaken voor cadeautjes e.d. als hele trendy, mooie merken met de volledige lijn. Reparaties en garanties verlopen echt geweldig en in overleg. Zo liet ik mijn opwind-horloge van Tissot van meer dan 40 jaar oud via hen repareren!
VerbeterpuntenDe online kant van het bedrijf lijkt toch vooral van de heer des huizes. Als je belt voor iets dan weet het winkelpersoneel vaak niet waar het over gaat. Ik zoek online wel eens naar ringmaten of andere maten van producten en kom er dan niet helemaal uit.
Pluspunten
Collectie
VerbeterpuntenPrijs
Pluspunten
Betrouwbaar
VerbeterpuntenBelgische post
Pluspunten
Grote selectie
Pluspunten
top bedrijf !!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Echte juwelier met winkel in Culemborg. Bestelling de volgende dag in huis! Later nog even in de winkel geweest omdat mijn dochtertje van 6 oorbellen wilde. We hadden eigenlijk een huilpartij verwacht, maar het personeel was superleuk en vriendelijk. Ze hebben er voor weten te zorgen dat ze rustig bleef en zich groot hield, meer dan een zachte "au" kwam er niet uit en daarna alleen maar blijheid. Ik kan iedereen deze juwelier van harte aanraden en ik kom er zeker terug.
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Snelle bezorging!
Pluspunten
Een heel fijn bedrijf met een groot assortiment
VerbeterpuntenWinkel misschien wat vol
Pluspunten
Mooie winkel, veel keus, overzichtelijk, mooie merken in diverse prijsklassen
Pluspunten
inzicht,betrouwbaar
Verbeterpuntenlevertijd nakomen
Pluspunten
Fijne communicatie telefonisch !
Pluspunten
Zeer mooie website
Verbeterpuntenzou het niet weten
Pluspunten
Snelle service en betrouwbaar
VerbeterpuntenGeenboedha to
43 Markt