Twee ringen gekocht en deze zijn echt prachtig heel blij mee.Zeer goede service en de ringen waren heel netjes verpakt .
Hi Jolanda, Wauw een 10! Super bedankt hiervoor. Wat leuk dat jij zo blij bent met de ringen. Zien we je snel terug in onze webshop? Liefs, My Bendel
Ik ben zeer tevreden
Hi Yvonne, Super bedankt voor het schrijven van de review! Heel erg fijn dat jij zo tevreden bent met My bendel. Liefs, My Bendel
Heb al meerdere ringen besteld. Ook fijn dat ze veel keuze hebben in maat 21 hebben. Prijs niet duur, goede kwaliteit en geweldige service. Jammer genoeg liet 1 steentje los van mijn nieuwe ring. Even een mailtje gestuurd en omdat het nog binnen de garantie viel de volgende dag al een nieuwe ring thuis. Top service
Hi Erna, Wauw een 10! Heel erg bedankt hiervoor. Super om te lezen dat jij zo goed geholpen bent. Wij wensen je super veel plezier met de sieraden. Liefs, My Bendel
Die Bestellung kam schnell an und die Qualität ist für den Preis wirklich gut.
Hi Lara, Vielen Dank für die positive Bewertung! Wir wünschen Ihnen viel Freude mit dem Schmuck! Liebe Grüsse, My Bendel
Super mooie site, heb van de week een ring besteld. En deze is weer super mooi, was echt een cadeautje om te ontvangen, en zo mooi verpakt, met een kaartje erbij Super leuk. Dit was mijn tweede bestelling bij my Bendel. En ben zeer tevreden.
Hi Liza, Wauw wat een super positieve review! Heel erg bedankt hiervoor. Wij vinden het heel leuk om te lezen dat jij zo tevreden bent. Super veel plezier ermee! Liefs, My Bendel
Snel ontvangen, mooie kwaliteit ring
Hi, Heel erg bedankt voor het schrijven van de positieve review! Super dat jij jouw pakketje snel ontvangen hebt en blij bent met de kwaliteit. Zien we je snel terug in onze webshop? Liefs, My Bendel
Ik vond het pakketje echt een cadeautje om uit te pakken ❤️ het was zo leuk ingepakt. De oorbellen zijn van heel mooie kwaliteit en de verzending en bezorging ook super snel, ik zal hier zeker vaker bestellen.
Hi Simone, Wauw een 10! Heel erg bedankt hiervoor. Super leuk om te lezen dat jij ons pakketje als een cadeautje omschrijft. Wij wensen je veel plezier ermee. Liefs, My Bendel
Snelle levering, goed product en goede service!
Hi Andrea, Super bedankt voor de positieve review! Heel fijn dat jouw pakketje snel geleverd is en je tevreden bent over onze sieraden. Zien we je snel terug in onze webshop? Liefs, My Bendel
Ik heb al meerdere armbandjes van My Bendel. Ook al een paar een langere tijd. Ze blijven mooi van kleur. Ben heel tevreden.
Hi Ingrid, Super bedankt voor het schrijven van de positieve review! Hier zijn wij erg blij mee. Heel fijn dat jij zo tevreden bent met onze armbandjes! Wij wensen je veel plezier ermee. Liefs, My Bendel
Een super goed bedrijf want als je een probleem heb met gekochte spullen lossen ze het prima op!! Top!!
Hi Jeanien, Wauw een 10! Heel erg bedankt hiervoor. Super om te lezen dat jij ons omschrijft als een super goed bedrijf. Hier worden wij natuurlijk heel blij van. Zien wij je snel terug in onze webshop? Liefs, My Bendel
Voldoet volledig aan mijn verwachtingen
Hi Will, Super bedankt voor het schrijven van de review! Heel erg fijn om te lezen dat onze sieraden aan jouw verwachting voldoen. Heel veel plezier ermee! Liefs, My Bendel
Bestelling van 55 euro gedaan. Nooit iets ontvangen. Mail verzonden, geen reactie. Kortom me geld kwijt. Zou hier niks bestellen
Hi Robina, Wat ontzettend vervelend dat het pakketje niet goed is aangekomen! Wij zullen een onderzoek starten bij PostNL waar het pakketje is gebleven. Inmiddels hebben wij mail contact gehad en aangegeven de bestelling te gaan annuleren en crediteren. Wij hopen het hiermee alsnog goed te hebben opgelost! Liefs, My Bendel
Het gebeurd maar zelden dat ik een leuke ring in een grote maat kan vinden, dus ik was heel verrast dat My Blendel zelfs een ruime keus had. Ik kocht een ring met een steentje. Na twee maanden was het steentje uit de ring gevallen en niet meer te vinden. Na contact met de zeer vriendelijke klantenservice kon ik meteen een nieuwe krijgen. Top! Helaas was dezelfde ring niet meer leverbaar maar geen probleem en ik kreeg een tegoedbon voor het bedrag en kon een andere ring uitzoeken. De volgende dag werd hij al bezorgd. Wat een goede service!!
Hi Engelina, Wauw ontzettend bedankt voor de positieve review! Heel erg fijn om te lezen dat onze klantenservice jou zo goed geholpen heeft. Wij wensen je super veel plezier met de nieuwe ring. Liefs, My Bendel
Heb nu 2 ringen van MyBendel en ik vind ze zeer fijn. De eerste kocht ik 1 jaar geleden via Bol en is nog steeds prachtig. De 2e kocht ik recent via MyBendel zelf. Helaas had ik toch de maat niet goed gemeten maar ik kon de ring heel makkelijk terugsturen en omruilen; binnen 2 dagen had ik de nieuwe ring in de juiste maat binnen. Zeker een aanrader; ik ben binnenkort jarig en heb nog meer items op mijn verlanglijstje staan!
Hi Lesley, Bedankt voor de fijne review. Omruilen doen wij kosteloos. Wat fijn dat deze service je zo goed is bevallen. Wat een compliment dat jouw verjaardag verlanglijstje al gevuld wordt met My Bendel sieraden. We zullen ze met extra veel zorg inpakken :) Alvast een fijne verjaardag! Liefs, My Bendel
vlug op gestuurd, zit er mooi uit
Hallo Corrie, Super bedankt voor jouw positieve review! Heel erg fijn dat het pakketje zo snel is aangekomen. Wij hopen je snel terug te zien in onze webshop. Liefs, My Bendel
Voor mijn schoondochter die erg blij is met de ring en armbanden
Hi Dicky, Wat een prachtig cadeau heb je uitgekozen voor je schoondochter. Bedankt voor de positieve review. Dat kunnen we zeker waarderen! Hopelijk tot een volgende keer in onze webshop. Liefs, My Bendel
Prachtige sieraden van een goede kwaliteit voor een leuke prijs
Hi Angelique, Super bedankt voor jouw positieve review en fijne waardering voor onze sieraden. Wij hopen je snel terug te zien in onze webshop. Liefs, My Bendel
Mooie collectie, na één ring te hebben gekocht op een beurs in de ban geraakt van deze mooie sieraden. Intussen meerdere ringen verder. Het voelt als een snoepwinkel eenmaal aan beginnen wil je er meer. Goede en klantvriendelijke service en snelle levering.
Hi Karin, Wat een aanstekelijke enthousiasme. Bedankt hiervoor! Heel erg fijn dat onze sieraden zo in de smaak vallen. Veel plezier ermee. Wij hopen je snel terug te zien in onze webshop. Liefs, My Bendel
Mooie sieraden, en goede service
Hi Elly, Super bedankt voor jouw positieve review! Heel erg fijn dat onze klantenservice jou zo goed geholpen heeft en dat de sieraden naar wens zijn. Wij hopen je snel terug te zien in onze webshop. Liefs, My Bendel
Mooie ring besteld en snel geleverd. Helaas zelf verzuimd de goede maat te bestellen. Retour gezonden en goede maat binnen twee dagen alweer binnen. De retour verzendkosten zijn netjes teruggestort.
Hi Ingrid, Super bedankt voor jouw positieve review! Heel erg fijn dat onze omruil service goed is bevallen en dat de andere maat snel op de deurmat lag. Veel plezier ervan! Wij hopen je snel terug te zien in onze webshop. Liefs, My Bendel
Hi Nicole, Super bedankt voor jouw positieve review! Voor 16.00 uur besteld is dezelfde dag verzonden. Daar zorgen we graag voor. Wij hopen je snel terug te zien in onze webshop. Liefs, My Bendel
Waar ik werk verkopen we my bendel, al een heel leuk contact gehad met Natascha en later heb ik ivm de sale contact gehad met yvette, iknhad een mail gestuurd met een vraag over de sale en ik kreeg zo snel een reactie echt super! Ik ben heel enthousiast over jullie merk en door mijn enthousiasme verkoop ik het ook heel goed in de winkel!
Hi Angelique, Wat leuk om te horen! En we zijn natuurlijk super blij met jullie als verkooppunt. Een enthousiaste medewerker is natuurlijk helemaal mooi meegenomen! Super bedankt voor jouw positieve review! Wij hopen je snel terug te zien in onze webshop. Liefs, My Bendel
Ring gekocht op Libelle dag Helaas snel stuk, geen bonnetje. Op Fb kwam er een advertentie voorbij waarop ik niet al te enthousiast reageerde. Ik kreeg een mail van Mij Bendel en binnen zeer korte ring heb ik een nieuwe ring ontvangen. Superblij mee.
Hallo Karin, Super vervelend dat de ring kapot is gegaan. Maar zoals je ervaren hebt lossen we een klacht graag op! Goed dat je contact met ons hebt opgenomen via Facebook. Veel plezier van de nieuwe levering! Liefs, My Bendel
Geweldig als je verkeerd hebt besteld, Vlugge reactie,en de bestelling is binnen een paar dagen. En prachtige ringen binnen gekregen. Mijn dank ervoor
Hi Christine, Super bedankt voor jouw positieve review! Heel erg fijn dat onze klantenservice jou zo goed geholpen heeft. Wij hopen je snel terug te zien in onze webshop. Liefs, My Bendel
Mooie sieraden in prachtige kleuren.
Hi Karen, Heel erg bedankt voor het schrijven van de review! Hier zijn wij super blij mee. Wij vinden het heel leuk om te horen dat onze sierden in de smaak vallen. Wij wensen je super veel plezier ermee. Liefs, My Bendel
Venkelbaan 45
2908KE Capelle a/d ijssel
My Bendel verkoopt handgemaakte sieraden voor iedere vrouw. Met een breed assortiment aan sieraden is er voor iedere stijl een sieraad. Of je nu van opvallend, minimalistisch of kleurrijk houdt. Kwaliteit en design zijn voor ons heel belangrijk. Daarom staat My Bendel voor unieke sieraden die mooi blijven.