In het echt een klein steentje,op de foto lijkt hij groter,heel jammer
Hoi Marion, Wat vervelend dat je het steentje niet naar verwachting is. De foto's op onze website en sociale media zijn realistisch maar het kan natuurlijk zijn dat het in het echt tegen valt. Dit vinden wij jammer om te horen en ik zal dit uiteraard ook doorgeven aan de desbetreffende afdeling. Liefs, Michelle
Al veel complimenten mogen ontvangen op deze ring, t is echt een sieraad aan je hand. Over de werking kan ik nog weinig zeggen, daar draag ik m tekort voor.
Hoi Sas, Heel erg bedankt voor je mooie review. Wij zijn super trots op onze nieuwe collectie met edelstenen dus we zijn blij om te horen dat je van je sieraad geniet! We hopen dat je nog veel meer complimentjes mag ontvangen en we zien je graag nog een keer terug in onze webshop. Liefs, Michelle
Snelle levering. Mooie verpakking Netjes en verzorgd.
Hoi Anke, Het doet ons goed om te horen dat je zo blij bent met je sieraad! We willen je erg bedanken voor deze mooie review en we hopen je natuurlijk snel terug te zien in onze webshop. Geniet van je sieraad! Liefs, Michelle
Zocht al heel lang naar een mooi zwart ringetje. Eenvoudig en simpel. Ooit eens jaren geleden 1 in Venetië gekocht. Helaas gebroken. Maar deze wordt mijn tweede lieveling.
Hoi Glenny, Wat fijn om te horen dat onze ring een lievelingsring van je geworden is! We zijn heel blij dat je zoveel plezier hebt van je sieraad en willen je graag bedanken voor deze mooie review. We hopen je snel eens terug te zien in onze webshop. Liefs, Michelle
Mijn steentje viel er al na een week uit. Ik doe m geregeld af bij nattigheid maar je moet nu ook wat vaker je handen ontsmetten. My Bendel stuurde me onmiddelijk een nieuwe ring, omdat dit eigenlijk niet zo mag gebeuren. Goede persoonlijke service!
Hoi Irene, Heel fijn om te horen dat je zo blij bent met onze service! Ik zal dit compliment zeker doorgeven aan de klantenservice. We hopen je snel weer te zien in onze webshop. Liefs, Michelle
Originele beoordeling
Mijn steentje viel er al na een week uit. Ik doe m geregeld af bij nattigheid maar je moet nu ook wat vaker je handen ontsmetten bij winkels. Gelukkig teruggevonden en er weer ingeplakt met secondenlijm. Hopen dat ie nu blijft zitten.
Hoi Irene, Wat vervelend dat je ring zo snel kapot is gegaan. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Als je een mailtje kan sturen naar [email protected] met je verhaal en je ordernummer kunnen we samen vast een passende oplossing vinden! Ik hoor het graag. Liefs, Michelle
Hele mooie ring besteld, die helaas net te groot bleek. Binnen een week was de ring omgeruild voor een maatje kleiner!
Hoi Claudia, Wat fijn dat je nu wel de juiste maat hebt ontvangen! Bedankt voor je positieve review, dat helpt ons enorm. We zien je graag terug in onze webshop of bij 1 van onze verkooppunten. Liefs, Michelle
Bestelling snel verstuurt Precies wat ik had verwacht
Hoi Sarie, We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met de service en je sieraad! Ik geef dit uiteraard door aan het team van de klantenservice. We zien je graag terug in onze webshop of bij 1 van onze verkooppunten. Liefs, Michelle
Geweldig, mooi verpakt, persoonlijke boodschap erbij.
Hoi Ellie, Super fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons bedrijf! Dit horen wij graag en ik ga er voor zorgen dat je mooie review bij de juiste personen terecht komt. We hopen je snel weer te zien in onze webshop. Liefs, Michelle
Artikel zoals afgebeeld, prettige service, ook bij omruilen artikel
Hoi! Hartstikke bedankt voor je mooie review! Dit doet ons goed. We zullen het doorgeven aan de klantenservice. We wensen je nog veel plezier van je sieraad! Liefs, Michelle
Mooie verrassende Ringen . Een keer in een winkel gekocht en zag toen een boekje met alles er in en de naam ..My Bendel . Thuis gekomen en toen naar de website … rond gesnuffeld nog een ring besteld ,,, en ga zeker nog verder !! naar de armbanden etc …
Hoi! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons bedrijf en onze sieraden! We hopen dat je nog veel plezier hebt van je bestelling en we zien je graag terug in onze webshop. Liefs, Michelle
Mooie sieraden. Na een foutje van mij via een mail contact gehad. Complimenten voor een snelle en zeer vriendelijke oplossing. Chapeau!
Hoi The, Wat fijn dat je blij bent met je sieraden en de service en bedankt voor je mooie review. We hopen je snel nog eens terug te zien in onze webshop! Liefs, Michelle
ziet er mooi uit en vraagt vast en zeker om meer.
Hoi Corrie, Super bedankt voor je mooie review! We vinden het fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je sieraad en we hopen je snel terug te zien in onze webshop. Liefs, Michelle
Mooie ring en volgende dag bezorgd!
Hoi! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over je bestelling en de levering! Bedankt voor je positieve review en we zien je graag nog eens terug in onze webshop. Liefs, Michelle
Snelle levering en mooie ring
Hoi Loraine, Heel fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je bestelling! We hopen dat je er lang plezier van hebt en zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop! Liefs, Michelle
Mooi 2 heel subtile ringentjes besteld . Ben er blij mee
Hoi Willie, Super dat je blij bent met je bestelling! Bedankt voor je positieve review, dit helpt ons enorm. We hopen je snel weer eens terug te zien in on ze webshop. Liefs, Michelle
Mooie ring. Maat paste precies
Hoi Hedy, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over je sieraad en ons bedrijf! Je positieve feedback doet ons goed. We hopen dat je veel plezier hebt met je ring en zien je graag nog eens terug in onze webshop! Liefs, Michelle
Hele mooie ring,snel geleverd ben er erg blij mee.
Hoi Anita, Super fijn om te horen dat je zo tevreden bent over je sieraad en de snelle levering! We hopen dat je veel plezier hebt van je bestelling en zien je graag terug bij ons in we webshop. Liefs, Michelle
Leuke artikelen, mooie prijzen en snelle service!
Hoi Lisa, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons bedrijf! We hopen dat je veel plezier hebt van je bestelling en zien je graag nog eens terug in onze webshop. Liefs, Michelle
Heel snelle service en super leuk ringetje ,blij mee . Het zal zeker niet de laatste x zijn dat ik hier wat ga bestellen :)
Hoi Esther, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over ons! We hopen dat je veel plezier hebt van je sieraad en we zien je graag terug in onze webshop. Liefs, Michelle
Meteen na 1x iets besteld te hebben de verkeerde maat ontvangen, ik ga dus alles vandaag retour zenden. Werk van het werk.
Beste Janneke, Wat vervelend dat de verkeerde maat geleverd is. U kunt de ringen gratis ruilen naar onderstaand adres: My Bendel Antwoordnummer 724 2900 WE Capelle aan den IJssel Dan kunnen wij alsnog de juiste maat naar u opsturen. Nogmaals onze excuses! Groetjes, Michelle
Het was mijn eerste bestelling, maar ik kan zeggen dat ik zeer tevreden ben het ziet er goed uit en het was zo verpakt als afgesproken! Dus vandaar een dikke 10.
Hoi Marga, Heel fijn om te horen dat je zo blij bent met je bestelling en met ons bedrijf! We hopen dat je nog veel plezier hebt van je sieraden en we hopen je snel terug te zien in onze webshop. Liefs, Michelle
Super snelle service....vandaag besteld, morgen ECHT in huis. Ringen zien er prachtig uit
Hoi Joke, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je bestelling! We hopen dat je er lang plezier van hebt en we zien je graag nog eens terug in onze webshop. Liefs, Michelle
Mooie ring, goede kwaliteit, leuk verpakt. Bovendien een Valentijnscadeautje; let op, wel in kleinere maat, dus voor andere vinger.
Hoi Tineke, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je bestelling en met onze Valentijnsactie! We hopen dat je nog lang plezier hebt van je sieraden. We zien je graag nog een keer terug in onze webshop. Liefs, Michelle
Ik had mijn bestelling binnen 24 uur die word gezegt
Beste Ingrid, Wat fijn dat je zo tevreden bent over ons bedrijf en de snelle levering! Dit horen wij graag. We hopen je snel nog een keer terug te zien in onze webshop! Liefs, Michelle
Alleen jammer dat de ring die ik vanwege de valentijnsactie mocht uitzoeken, een andere was dan die ik ontving… maar ja, een gegeven paard hè…
Hoi Hanne, Wat vervelend om te horen dat je niet de juiste ring cadeau hebt gekregen van ons! Wel is het fijn om te horen dat je tevreden bent met de wel juist geleverde ring en de levering! We hopen je snel nog eens terug te zien bij ons in de webshop. Liefs, Michelle
Venkelbaan 45
2908KE Capelle a/d ijssel
My Bendel verkoopt handgemaakte sieraden voor iedere vrouw. Met een breed assortiment aan sieraden is er voor iedere stijl een sieraad. Of je nu van opvallend, minimalistisch of kleurrijk houdt. Kwaliteit en design zijn voor ons heel belangrijk. Daarom staat My Bendel voor unieke sieraden die mooi blijven.