Viel tegen

In het echt een klein steentje,op de foto lijkt hij groter,heel jammer

Super gave ring ♡

Al veel complimenten mogen ontvangen op deze ring, t is echt een sieraad aan je hand. Over de werking kan ik nog weinig zeggen, daar draag ik m tekort voor.

Snelle levering. Mooie verpakking Netjes en verzorgd.

Precies zoals ik het mij heb voorgesteld.

Zocht al heel lang naar een mooi zwart ringetje. Eenvoudig en simpel. Ooit eens jaren geleden 1 in Venetië gekocht. Helaas gebroken. Maar deze wordt mijn tweede lieveling.

Mooie ring

Mijn steentje viel er al na een week uit. Ik doe m geregeld af bij nattigheid maar je moet nu ook wat vaker je handen ontsmetten. My Bendel stuurde me onmiddelijk een nieuwe ring, omdat dit eigenlijk niet zo mag gebeuren. Goede persoonlijke service!

Top service!

Hele mooie ring besteld, die helaas net te groot bleek. Binnen een week was de ring omgeruild voor een maatje kleiner!

Snelle keurige levering

Bestelling snel verstuurt Precies wat ik had verwacht

Geweldig, mooi verpakt, persoonlijke boodschap erbij.

Mooie kwaliteit

Artikel zoals afgebeeld, prettige service, ook bij omruilen artikel

Positief ,,verrassend

Mooie verrassende Ringen . Een keer in een winkel gekocht en zag toen een boekje met alles er in en de naam ..My Bendel . Thuis gekomen en toen naar de website … rond gesnuffeld nog een ring besteld ,,, en ga zeker nog verder !! naar de armbanden etc …

Geweldig! Mooie sieraden.

Mooie sieraden. Na een foutje van mij via een mail contact gehad. Complimenten voor een snelle en zeer vriendelijke oplossing. Chapeau!

ben blij met mijn sieraadje en ga vast nog wel eens wat bestellen.

ziet er mooi uit en vraagt vast en zeker om meer.

Aanrader!

Mooie ring en volgende dag bezorgd!

Mooie ring !

Snelle levering en mooie ring

Mooi 2 heel subtile ringentjes besteld . Ben er blij mee

Precies presas

Mooie ring. Maat paste precies

Prachtige ring.

Hele mooie ring,snel geleverd ben er erg blij mee.

Leuke artikelen, mooie prijzen en snelle service!

TOP !

Heel snelle service en super leuk ringetje ,blij mee . Het zal zeker niet de laatste x zijn dat ik hier wat ga bestellen :)

1x meteen de verkeerde maat ontvangen

Meteen na 1x iets besteld te hebben de verkeerde maat ontvangen, ik ga dus alles vandaag retour zenden. Werk van het werk.

Het was mijn eerste bestelling, maar ik kan zeggen dat ik zeer tevreden ben het ziet er goed uit en het was zo verpakt als afgesproken! Dus vandaar een dikke 10.

Geweldig !!!!!!

Super snelle service....vandaag besteld, morgen ECHT in huis. Ringen zien er prachtig uit

Prachtige ring, verfijnd!

Mooie ring, goede kwaliteit, leuk verpakt. Bovendien een Valentijnscadeautje; let op, wel in kleinere maat, dus voor andere vinger.

Ik had mijn bestelling binnen 24 uur die word gezegt

Mooi ring, snelle levering

Alleen jammer dat de ring die ik vanwege de valentijnsactie mocht uitzoeken, een andere was dan die ik ontving… maar ja, een gegeven paard hè…

Venkelbaan 45

2908KE Capelle a/d ijssel

Over My Bendel

My Bendel verkoopt handgemaakte sieraden voor iedere vrouw. Met een breed assortiment aan sieraden is er voor iedere stijl een sieraad. Of je nu van opvallend, minimalistisch of kleurrijk houdt. Kwaliteit en design zijn voor ons heel belangrijk. Daarom staat My Bendel voor unieke sieraden die mooi blijven.