Die bestellte Ware ist noch immer nicht geliefert.

Ich habe die bestellte Ware noch immer nicht erhalten.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Goed geregeld!

Leuke sieraden, fijne site en leuke prijsjes, top!

Leuk assortiment, snelle levering.

Erg leuke armband besteld. Ziet er chique uit.

Mooie ringen snel bezorgd, een aanrader

Mijn bestelling is een echt cadootje

Goed contact, snelle levering en een leuke uitgebreide collectie

Mooie ringen en goede service.

Super mooie ringen. En hele goede service. We hadden de verkeerde maat besteld maar het is makkelijk om te retourneren. De juiste maat is daarna verstuurd naar mijn moeder en dat ging heel snel.

Geweldige service

Mijn bestelling was niet compleet maar werd meteen opgelost!!

Mooie ringen precies zoals beschreven

Ring precies zoals beschreven en op de afbeelding staat. Op tijd en netjes afgeleverd. Ik ga zeker nog meer ringen daar bestellen. Ze zijn uniek en niet alledaags. Zeer tevreden.

Prachtige sieraden

Fantastisch mooi gemaakte sieraden. Snel geleverd in mooie verpakking. Via app direct contact bij vragen of bijzondere wensen. Top !

Nog even afwachten

Ik had maandag 29 november per abuis zilveren oorbellen besteld i.p.v goudkleurig. Ik kreeg mijn bestelling al op dinsdag in mijn brievenbus. Omdat ik niet de juiste oorbellen had besteld heb ik ze woensdag voor 16.00 uur teruggestuurd met een ingevuld formulier en de vraag de gouden versie naar mij op te sturen. Helaas heb ik nog steeds niets ontvangen. Met vriendelijke groet, Petra van der ende Geel 06 47209135

Prachtige ringen Snel geleverd Kortom top.

Fantastisch!

Super mooie, elegante sieraden! Goede kwaliteit en inderdaad geen verkleuringen of slijtage, ook de verzending is erg snel en netjes. De sieraden zijn verpakt in een mooi, chique zakje.

Hele mooie ring die goed past bij mijn andere gouden ringen!

Ik ben blij met mijn nieuwe ring! Hij staat goed tussen mijn andere echt Gouden ringen. Je ziet amper verschil. De steen heeft een mooie kleur.

Nooit ontvangen

Mijn armband zou 19 Nov zijn verstuurd maar had nog steeds niets ontvangen. Kwijtgeraakt met de post. Er wordt gelukkig een nieuwe opgestuurd.

Leuke webshop en snelle en goede levering

Snel en super mooi!

Ik ben voor veel ringen allergisch, maar deze zijn super fijn en goed!

Prachtig

Prachtige ringen. Een mooi en kwalitatief product. Netjes verzonden. Geen 5 sterren maar dat komt omdat ik 2 ringen sets besteld heb in 2 verschillende maten en alles in 1 cadeau zakje zat en het 2 verschillende cadeautjes waren. Dat is dan weer zo vervelend geven.

Snelle verzending en mooie verpakking

De eerste keer via bol.com besteld, snelle verzending en mooi verpakt. Wel retour gedaan i.v.m. zelf verkeerde maat besteld. Snel en netjes afgehandeld door My Bendel. Daarna besteld via hun eigen site. Ook weer snelle verzending en mooi verpakt. Beide keren een persoonlijk bedankaartje erbij gehad. Dus prima online winkel!

Leuk,lief armbandje. Mooi verpakt en de volgende dag al geleverd.

Sehr schnelle Abwicklung.

Sehr gute Artikel-Beschreibung und kompetentes Team. Die Bearbeitung erfolgt unverzüglich und sehr schneller Versand, in einer hochwertigen Aufmachung.

Günstig und dennoch hochwertig

Ich bin sehr positiv überrascht:) der Schmuck ist günstig aber sehr hochwertig verarbeitet. Der Versand ging blitzschnell:) ich bin einfach rundum zufrieden.

Heel goed!

Bestelling verliep prima inclusief de communicatie via email. Had mijn ketting de volgende dag al ontvangen in leuke gratis cadeau verpakking. ik ben blij met mijn aankoop!

heel goed

hulp en opsturen gingen vlot en goed

Goed en snel

Snelle levering. Goede prijs kwaliteit verhouding met betrekking tot de oorbellen.

Ik had een ring besteld, helaas te groot. Heb gebeld voor advies en werd heel.prettig te woord gestaan. Nieuwe ring kwam met een heel.lief geschreven kaartje erbij. Ik ben zo blij met m'n nieuwe ring. Deze past prima. Jullie zijn toppers.

Venkelbaan 45

2908KE Capelle a/d ijssel

Over My Bendel

My Bendel verkoopt handgemaakte sieraden voor iedere vrouw. Met een breed assortiment aan sieraden is er voor iedere stijl een sieraad. Of je nu van opvallend, minimalistisch of kleurrijk houdt. Kwaliteit en design zijn voor ons heel belangrijk. Daarom staat My Bendel voor unieke sieraden die mooi blijven.