Snelle levering, mooie artikelen, erg blij mee
Hi Maya, Bedankt voor deze leuke review en we zijn blij dat My Bendel je zo bevalt! Hopelijk zien we je snel weer eens terug in onze webshop :-). Liefs, Chelsea van My Bendel
Meine Frau und ich haben My Bendel auf der Landpartie Schloss Wocklum kennengelernt. Dort nette Beratung,man sich Zeit genommen. Wir konnten in Ruhe alles anschauen und uns ohne jeglichen Zwang für etwas entscheiden. Schade,daß ihr in diesem Jahr nicht vor Ort wart!Aber online hat es ja auch sehr gut funktioniert. Super schnelle Lieferung und top Abwicklung. Ich bin sehr zufrieden und werde sicher wieder bestellen.
Hallo Detlef, Es ist schön zu lesen, dass Sie mit uns so zufrieden sind und sich bei der Entscheidung für ein Schmuckstück wohl gefühlt haben! Vielen Dank für diese schöne Bewertung und wir hoffen, Sie bald wieder im Webshop zu sehen! Liebe, Chelsea aus My Bendel
Ich habe Sonntags bestellt und Dienstag kamen die beiden Ringe an. Sie sind so schön und die Qualität ist einfach super! Ich werde bestimmt nochmal bei My Bendel bestellen!
Hallo Julia, Wir freuen uns sehr, dass Sie mit uns so zufrieden sind! Danke für die nette Bewertung und viel Spaß mit den Ringen :-). Hoffentlich sehen wir uns bald wieder! Liebe, Chelsea aus My Bendel
Super mooie ringen helaas was de maat van 2 ringen niet goed. Langs geweest op t kantoor om te ruilen vriendelijke mensen goede service en de juiste maat om mijn vinger.
Hi Caroline, Bedankt voor de mooie review! We vonden het leuk om je te ontvangen op ons kantoor en we zijn erg blij dat je nu de juiste maten van de ringen hebt! Veel plezier ermee en hopelijk kom je snel weer een keertje bij ons shoppen :-). Liefs, Chelsea van My Bendel
Leuke sieraden van goede kwaliteit, snelle levering, en prima retour service voor wanneer het niet past of toch anders is dan verwacht
Hi Lucelle, Bedankt voor deze mooie review! Wat fijn dat je tevreden bent over onze sieraden, kwaliteit, levering en service! Veel plezier met de sieraden en hopelijk tot snel :-). Liefs, Chelsea van My Bendel
Goede informatie over de bestelling. De ringen werden binnen 2 dagen bezorgd! Erg blij mee!
Hi Mirjam, Bedankt voor deze leuke review! We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent over de verkregen informatie en dat de ringen snel bij je bezorgd zijn! Hopelijk zien we je snel weer in de webshop :-). Liefs, Chelsea van My Bendel
Telefonisch gesproken en ik ben professioneel, klantvriendelijk te woord gestaan
Hi Marijke, Bedankt voor deze mooie review! Fijn dat je de service zo hebt ervaren :-), dit is namelijk altijd ons streven! Hopelijk zien we je snel in onze webshop! Liefs, Chelsea van My Bendel
Mooie ring. Ben er blij mee. Past mooi als afsluitring/aanschuifring bij mijn te grote ring. Erg klassiek van vorm. Hou ik van. Hoop dat de kleur en schittering aanhoudt. Aanrader, ga er waarschijnlijk nog wel eentje kopen!
Hi Eline, Wat een leuke en mooie review! Dankjewel :-). We zijn blij om te lezen dat het past bij je andere ring en je van de vorm/stijl houdt. Omdat wij gebruik maken van duurzame materialen zal de kleur en schittering lang aanhouden! Geniet van de ring en we hopen je snel terug te zien in onze webshop! Liefs, Chelsea van My Bendel
Erg blij mee, snelle levering, mooi sieraad.
Hi Edith, Bedankt voor deze leuke review! We zijn blij om te lezen dat jij blij bent! Daar doen we het voor :-). Kom je snel weer eens een keertje shoppen? :-) Liefs, Chelsea van My Bendel
Ik had een vraag en beide , gelijk iemand aan de lijn en graag beantwoord ! Super aardig en mooie collectie
Hi Mirjam, Bedankt voor deze mooie review! Erg leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze service en collectie :-). We hopen je snel terug te zien in onze webshop. Liefs, Chelsea van My Bendel
Ik had de ring 1 maat te groot besteld, en mocht hem kosteloos omruilen. Maat groter werd heel snel bezorgd. Ben er heel blij mee, de ring is prachtig!
Hi Jannemieke, Bedankt voor de mooie review! Fijn dat de ring in de juiste maat zo snel is geleverd. Veel plezier ermee en we kijken er naar uit je terug te zien in onze webshop :-). Liefs, Chelsea van My Bendel
Ten eerste is mijn bestelling naar wens: ziet er prachtig uit en heel netjes verpakt verzonden. Daarnaast werd er heel prettig meegedacht nadat mijn bestelproces door een haperende internetverbinding niet volgens plan verliep. Zeker een winkel waar ik vaker ga bestellen!
Hi! Wat een leuke review, bedankt! Fijn om te lezen dat de bestelling/levering een leuke ervaring was! We kijken ernaar uit om je vaker bij ons terug te zien :) Liefs, Dewi van My Bendel
Wat fijn is dat je antwoord krijgt op een mail die je stuurt!
Hi Lia, Wat fijn dat onze service goed is bevallen! Bedankt voor de review en veel plezier met de sieraden! Liefs, Dewi van My Bendel
Naar mijn gevoel heb ik mijn bestelling te laat ontvangen. My Bendel heeft mij achteraf gecontacteerd en mij uitgelegd waarom dat zo is. Dat is nu duidelijk, maar heeft nog steeds naar mijns inziens verbetering mogelijk. Prijs/Kwaliteit van het product is zeer goed.
Update: Fijn dat de bestelling binnen is en alles naar wens is! We zien je graag terug in de webshop :) Liefs, Dewi van My Bendel Hi Joeri, Bedankt voor uw bericht! Wat vervelend dat de bestelling nog niet binnen is. Ik zie in het systeem dat het naar België is verzonden en dit kan de reden zijn waarom het iets langer duurt. In deze tijd van het jaar inclusief de huidige omstandigheden omtrent Corona kunnen leveringen wat vertraging oplopen. Als u aan het eind van de week de bestelling nog niet binnen heeft, zou u dan een e-mail hierover willen sturen naar [email protected]? Dan lossen wij dit uiteraard op! Liefs, Chelsea van My Bendel
Originele beoordeling
2 dagen levering en nog steeds niets ontvangen
Blij mee
Hi Mieke, Fijn om dit te lezen! Bedankt voor de review en veel plezier ermee! :-) Liefs, Chelsea van My Bendel
Mijn bestelling snel en tevreden ontvangen en blij met het sieraad.
Hi Ria, Bedankt voor deze leuke review! Fijn om te lezen dat je blij bent met het sieraad en de snelle levering, dan zijn wij namelijk ook blij :-). We hopen je snel terug te zien in onze webshop! Liefs, Chelsea van My Bendel
Super service!
Hi Nelleke, Bedankt voor je enthousiaste review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service :-). Dit is namelijk altijd ons streven! We hopen je snel weer bij ons terug te zien! Liefs, Chelsea van My Bendel
Duidelijke site, overzichtelijk. Ze hebben een snelle levering en je bestelling is netjes en leuk verpakt. Ga er zeker nog meer sieraden bestellen
Hi Esther, Wat een leuke review, bedankt! Fijn om te lezen dat de site duidelijk is en de bestelling/levering een leuke ervaring was! We kijken ernaar uit om je bij ons terug te zien :-). Liefs, Chelsea van My Bendel
Wat een leuke sieraden en ook belangrijk; heel betaalbaar. Snelle verzending. Ik ben blij
Hi, Bedankt voor de enthousiaste review! Fijn dat je onze sieraden als leuk en betaalbaar ervaart, dit streven wij ook :-). Goed om te lezen dat de sieraden er ook snel waren, veel plezier ervan! Liefs, Chelsea van My Bendel
Uitstekende kwaliteit met een prima snelle levering.
Hi Carla, Bedankt voor de leuke review! Fijn dat je de kwaliteit als uitstekend ervaart en de levering snel :-). Hopelijk zien we je snel weer terug in onze webshop! Liefs, Chelsea van My Bendel
Zeer snelle levering en leuk verpakt! Ik zou willen, dat ze ook in grotere maten zouden worden gemaakt, daar ik om mijn wijsvingers ook graag een ring zou w8llen dragen! Ook zeer klantvriendelijk dat jullie geen verzendkosten vragen!
Hi Marijke, Bedankt voor deze leuke review! We proberen altijd inderdaad zo snel mogelijk en op een leuke manier te verzenden :-). De keramieke ringen van ons lopen wel tot maat 20, mocht je daar eventueel op zoek naar zijn! Verder zullen we het voorstel van het verkoop van grotere maten meenemen! Liefs, Chelsea van My Bendel
Oh wat ben ik blij met jullie sieraden! De service is uitstekend en de sieraden zijn van uitstekende kwaliteit. Zo echt wel een 10 waard! Vriendelijke groetjes, Loraine.
Hi Loraine! Wij woehoe'en met je mee :-)! Want wat zijn wij blij met zo'n enthousiaste klant als jou! Bedankt voor deze leuke review, je pakketje is onderweg en we kijken er naar uit om je weer terug te zien in onze webshop! Liefs, Chelsea van My Bendel
Snelle service en mooie ring
Hi Geertina, Bedankt voor deze review! Fijn dat de ring snel bij je is bezorgd en je het mooi vindt :-). Hopelijk zien we je snel terug in onze webshop! Liefs, Chelsea van My Bendel
Snelle bezorging met leuk handgeschreven kaartje erbij en, mooie oorbellen. Helemaal naar mijn zin.
Hi Anja, Bedankt voor deze mooie review! Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over My Bendel en dat de service naar wens was :-). Heel veel plezier met de mooie oorbellen! Liefs, Chelsea van My Bendel
Mooie sieraden, duidelijke site, redelijke prijzen.
Hi Els, Wat fijn om te lezen dat je onze sieraden mooi vindt en de prijzen je bevallen :-)! Bedankt voor deze leuke review, we vinden het ook leuk om te lezen dat de site duidelijk oogt voor je en hopen je dan ook snel erop terug te zien! Liefs, Chelsea van My Bendel
Venkelbaan 45
2908KE Capelle a/d ijssel
My Bendel verkoopt handgemaakte sieraden voor iedere vrouw. Met een breed assortiment aan sieraden is er voor iedere stijl een sieraad. Of je nu van opvallend, minimalistisch of kleurrijk houdt. Kwaliteit en design zijn voor ons heel belangrijk. Daarom staat My Bendel voor unieke sieraden die mooi blijven.