Goede, duidelijke site, snelle verzending en erg leuke items. Mooi verpakt en een lief kaartje erbij. Een echte aanrader!

Cute

Hele mooie ring. Super snel geleverd.

Heel goed !!!

Super snel geleverd en een heel mooie ring! Erg blij mee .

Prachtige ringen, mooi verpakt en snel geleverd.

Snel geleverd en mooie oorbellen

Prima. Ben blij met oorbellen die je in kan houden met douchen of zwemmen en eens niet irriteren. Ze blijven erg mooi! Ga zsm nog een bestelling plaatsen.

Topservice!!!

Snel geleverd,mooi ingepakt,lief bedankkaartje erbij en mooie kwaliteit.Dik tevreden!

Super mooie ring!

Ik zag My Bendel op insta, super leuke collectie! Meteen besteld en snel ontvangen meteen persoonlijk berichtje!! Erg leuk!

Super goed.

Makkelijk te bestellen. Zeer snelle levering. En een persoonlijk geschreven boodschap bij de levering van de sieraden. Erg leuk. Net dat beetje extra. Kom hier zeker terug.

Prima !!

Heb ringen besteld keurig verpakt en snel geleverd . Zoals op de afbeeldingen zelfde kleur erg blij mee. Dus een aanrader!!!!

Snel met persoonlijk tintje

Mooie aparte sieraden voor een redelijke prijs

Gemakkelijke website Goede snelle levering...

Goed van maat

Goede ervaring betreft bezorging. Aleen de kleur valt iets tegen. Verder prima.

Prachtig armbandje,en hele mooie aparte ringen,blij mee!

Zeer snel in huis,armband heel mooi,met namen erin.Misschien beetje klein,maar toch mooi.Ook de ringen zijn apeart en prachtig.Blij mee!

Gewldig

Prima service en denken met je mee!

ring was te groot

Hierover gebeld nooit terug gebeld

Leuke sieraden goede prijs.Snel bezorgd zelfs als er wat omgeruild moet worden bedankt.

Super mooie ringen !

Mooie ringen en goede kwaliteit ik raad het zeker aan

Mooie sieraden voor een nette prijs

Mooie kwaliteit sieraden, snel geleverd en passend! Aandacht dmv handgeschreven kaartje word zeer gewaardeerd!

Prachtig!!!

Ik ben héél blij met m'n nieuwe ringen. Prachtig in combinatie met mijn trouwring en andere ringen. En passen perfect!

Klant vriendelijk

Heel erg goed!

De bestelling werd op tijd en netjes bezorgd. Binnen 3 dgn. Superblij mee.

Super service!!

Hele goede service. Mooi kwaliteit armbandje. Super blij mee!! Echt een aanrader...

Goeie site, mooie ring

Heb een ring van my bendel. Mooie ring, snelle levering, mooi verpakt en ik kreeg zelfs een cadeautje erbij! Ga er zeker nog eens bestellen.

Kon oorbellen omruilen voor andere. Erg fijn geholpen

Venkelbaan 45

2908KE Capelle a/d ijssel

Over My Bendel

My Bendel verkoopt handgemaakte sieraden voor iedere vrouw. Met een breed assortiment aan sieraden is er voor iedere stijl een sieraad. Of je nu van opvallend, minimalistisch of kleurrijk houdt. Kwaliteit en design zijn voor ons heel belangrijk. Daarom staat My Bendel voor unieke sieraden die mooi blijven.