Goede service, mooie spullen, betaalbaar en snel, correct geleverd.

Mijn dochter was blij met haar mooie verjaardag cadeautje. Ook dank voor de leuke bijgeleverde kaart van Yvette.

Mooie verhouding design kwaliteit prijs

Mooie sieraden lage prijs

Overzichtelijke site met mooie sieraden tegen een betaalbare prijs

Vlotte verzending en heel mooi verpakt

Nadat ik een bestelling gedaan had, kreeg ik al snel een berichtje en werd het pakje snel verzonden en door de postbode bezorgd. De oorbellen zagen er net zo mooi uit als op de foto. Ik ben er e cht blij mee!

Mooie ring

Liefdevolle service...en een prachtige ring!

Erg tevreden

Twee mooie zwarte keramische ringen besteld en ze zijn super leuk één daarvan is facetgeslepen, erg mooi. Snel geleverd. Heel tevreden

Snel en mooi

Helemaal goed, snel en ontzettend mooi

Prachtige oorbellen

Ik bestelde voor het eerst oorbellen op deze site ik was aangenaam verrast hele mooie oorbellen met leuke korting kunnen kopen en snel en gratis geleverd !

Erg blij met mn nieuwe ringenset, past goed en blijft mooi!Goede snelle levering en service.

Niet goed

Ik had een goudkleurige ketting besteld, maar kreeg een zilveren. Ik besloot hem toch te houden. De ketting zat verdraaid en er zaten een aantal knopen in. Ik ben echt 6 uur bezig geweest, maar kreeg hem niet ontward. Ook mijn dochter niet. Uiteindelijk heb ik hem doorgeknipt en weggegooid. Dat was mijn keuze. Maar ik vind het wel jammer. Heb nu alleen de twee ringen over!j

bestelling geplaatst, ik word op de hoogte gebracht en een snelle service...en mijn ring,ik ben er super blij mee...heel fijn maar ooo zo mooi!

Mooi

De ring in het zolas mooi, maar toch omgeruild voor een goude en toen kwam de groene steen nog mooier uit. Het was in twee dagen geregeld super gewoon. Echt te vreden.

Super blij !

Super leuke ringen gekocht. Klein maar fijn. Ik erg tevreden

Heel blij

Vorig jaar had ik deze ringen gezien bij Diamant Costa,maar daar hadden ze mijn maat niet,ze bleven in mijn hoofd.Toen kwamen ze op internet voor bij.Vorige week heb ik de ringen besteld,ben er heel blij mee.

Beautiful rings

Easy order, fast delivery

Heel goed!

Goed geregeld!

Super blij met m'n mooie rosé gouden schakelarmband !! Ga nu toch ook maar snel een ring bestellen zodat ik een mooi setje draag. Bedankt Yvette, ook voor je handgeschreven berichtje ! Goeie service, dat is een feit. Heb je opgeslagen in mijn favorieten....

Snel in huis

Snelle levering. Ruim assortiment

Mooie webshop. Met ruim assortiment. En snel geleverd,

Erg snelle verzending! Goede kwaliteit, ziet er super uit

Super service

Leuk persoonlijke kaart erbij echt super

Super leuk bedrijf.

Snelle levering. Prima prijsverhoudingen. Met een lief persoonlijk kaartje. En de keuze is reuze.

Zeer correct bedrijf

Ring gekocht. De maat was voor ons niet goed en het bedrag werd per omgaande teruggestort. Zo kan het dus ook !!

Ik ben zo goed geholpen. En de bestelling is zo goed. Vriendelijke groet dirk de smit.

Is prima.

Het ging even niet goed maar ik ben zeer correct geholpen.Hartelijk dank daarvoor. Vriendelijke groet Meiny.

Venkelbaan 45

2908KE Capelle a/d ijssel

Over My Bendel

My Bendel verkoopt handgemaakte sieraden voor iedere vrouw. Met een breed assortiment aan sieraden is er voor iedere stijl een sieraad. Of je nu van opvallend, minimalistisch of kleurrijk houdt. Kwaliteit en design zijn voor ons heel belangrijk. Daarom staat My Bendel voor unieke sieraden die mooi blijven.