Mijn dochter was blij met haar mooie verjaardag cadeautje. Ook dank voor de leuke bijgeleverde kaart van Yvette.
Hi Martin, Bedankt voor de mooie review! We zijn super blij om te horen dat je dochter haar cadeautje mooi vond. Veel plezier ervan en wellicht tot snel in onze webshop! Liefs, Dewi van My Bendel
Hi Kris, Bedankt voor de review! We zijn blij om te horen dat je een positieve ervaring met ons hebt gehad. Hopelijk tot snel weer in onze webshop! Liefs, Dewi van My Bendel
Overzichtelijke site met mooie sieraden tegen een betaalbare prijs
Hi Samora, Bedankt voor deze review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent. Hopelijk zien we je snel weer terug in onze shop. Liefs, Dewi van My Bendel
Nadat ik een bestelling gedaan had, kreeg ik al snel een berichtje en werd het pakje snel verzonden en door de postbode bezorgd. De oorbellen zagen er net zo mooi uit als op de foto. Ik ben er e cht blij mee!
Hi Beppie, Wat fijn dat je blij bent met de oorbellen! Bedankt voor deze review en hopelijk tot snel in onze shop! Liefs, Dewi van My Bendel
Liefdevolle service...en een prachtige ring!
Hi Anna, Bedankt voor je review! Leuk om te horen dat je een positieve ervaring bij ons hebt gehad. Veel plezier met je ring en hopelijk zien we je weer eens terug in onze shop! Liefs, Dewi van My Bendel
Twee mooie zwarte keramische ringen besteld en ze zijn super leuk één daarvan is facetgeslepen, erg mooi. Snel geleverd. Heel tevreden
Hoi PJM, Super bedankt voor deze mooie review. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je sieraad. De keramieken ringen zijn echt heel mooi en ik weet zeker dat je er heel veel plezier van hebt. Hopelijk zien we je snel weer terug in onze shop! Liefs, Yvette
Helemaal goed, snel en ontzettend mooi
Hoi Mirjam, Dankjewel voor je super mooie review. Heel fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Geniet van je mooie sieraden. Zien we je snel weer in onze shop? Liefs, Yvette
Ik bestelde voor het eerst oorbellen op deze site ik was aangenaam verrast hele mooie oorbellen met leuke korting kunnen kopen en snel en gratis geleverd !
Hoi Franca, Super bedankt voor de mooie review. Wat fijn om te horen dat je eerste bestelling bij ons zo goed bevallen is! Heel veel plezier van je oorbellen. En hopelijk tot snel weer! Liefs, Yvette
Erg blij met mn nieuwe ringenset, past goed en blijft mooi!Goede snelle levering en service.
Hi Wilma, Wat super leuk om te horen dat de ringenset zo goed bevalt. Geniet er van! En ik hoop dat je snel weer bij ons komt shoppen. Liefs, Yvette
Ik had een goudkleurige ketting besteld, maar kreeg een zilveren. Ik besloot hem toch te houden. De ketting zat verdraaid en er zaten een aantal knopen in. Ik ben echt 6 uur bezig geweest, maar kreeg hem niet ontward. Ook mijn dochter niet. Uiteindelijk heb ik hem doorgeknipt en weggegooid. Dat was mijn keuze. Maar ik vind het wel jammer. Heb nu alleen de twee ringen over!j
Hoi Jeanne, Wat ontzettend vervelend dat je je ketting in de verkeerde kleur hebt ontvangen en nog vervelender dat de zilveren helemaal in de knoop zat. Wij hebben er een goede manier voor om deze uit te knoop te halen. Wanneer je volgende keer even contact opneemt wanneer je een sieraad hebt ontvangen wat niet juist is, kunnen we direct het juiste sieraad naar je opsturen. Nu is dat helaas niet meer mogelijk omdat je hem hebt doorgeknipt. Zonde. Liefs, Yvette
bestelling geplaatst, ik word op de hoogte gebracht en een snelle service...en mijn ring,ik ben er super blij mee...heel fijn maar ooo zo mooi!
Hoi Sonya, Wat super fijn dat je zo blij bent met onze service. We zijn daar heel blij mee. Goed om te horen dat je ring zo goed bevalt. Geniet er van! En hopelijk zien we snel weer terug in onze shop! Liefs, Yvette
De ring in het zolas mooi, maar toch omgeruild voor een goude en toen kwam de groene steen nog mooier uit. Het was in twee dagen geregeld super gewoon. Echt te vreden.
Hoi Carolien, Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over onze bestseller. Goud met groen is inderdaad een geweldige combinatie. Heel veel plezier van je ring! Liefs, Yvette
Super leuke ringen gekocht. Klein maar fijn. Ik erg tevreden
Hoi Saskia, Super bedankt voor deze mooie review. Heel erg leuk om te horen dat je zo tevreden bent. Veel plezier van je ringen, en hopelijk tot snel. Liefs, Yvette
Vorig jaar had ik deze ringen gezien bij Diamant Costa,maar daar hadden ze mijn maat niet,ze bleven in mijn hoofd.Toen kwamen ze op internet voor bij.Vorige week heb ik de ringen besteld,ben er heel blij mee.
Hoi Helma, Wat super leuk om te horen dat je ons hebt onthouden. Heel veel plezier van je mooie ringen. Geniet er van en hopelijk zien we je snel weer terug! Liefs, Yvette
Easy order, fast delivery
Hi Dantes, Thank you very much for your review. We are very pleased to hear you are so happy with our service and products. Hope to see you back soon, Yvette
Goed geregeld!
Hoi Deny, Dankjewel voor deze super mooie review. Heel fijn om te horen dat je zo blij bent met de service en de sieraden. Heel veel plezier van je sieraden, Liefs, Yvette
Super blij met m'n mooie rosé gouden schakelarmband !! Ga nu toch ook maar snel een ring bestellen zodat ik een mooi setje draag. Bedankt Yvette, ook voor je handgeschreven berichtje ! Goeie service, dat is een feit. Heb je opgeslagen in mijn favorieten....
Hoi Joyce, Wow! Een 10! Heel erg bedankt voor deze mooie waardering. Wat leuk dat je nog een ring erbij gaat bestellen om je set compleet te maken. Bedankt voor het mooie compliment en ik ben heel blij een plekje te hebben gekregen in je favorieten. Geniet van je mooie sieraad. Liefs, Yvette
Snel in huis
Hoi Esther, Dank voor deze super mooie review! Ik ben heel blij om te horen dat je zo tevreden bent met de service. Geniet van je sieraden. Liefs, Yvette
Mooie webshop. Met ruim assortiment. En snel geleverd,
Hoi Myriam, Heel erg bedankt voor de review. We zijn heel blij om te horen dat je zo tevreden bent met de levering en het assortiment. Geniet van je mooie sieraden, en hopelijk tot snel weer! Liefs, Yvette
Erg snelle verzending! Goede kwaliteit, ziet er super uit
Hoi Kim, Bedankt! We zijn super blij om te horen dat je zo tevreden bent met je sieraad. Heel veel plezier er van. Zien we je snel weer terug? Liefs, Yvette
Leuk persoonlijke kaart erbij echt super
Hoi Marjolein, Super bedankt voor de mooie review. We zijn heel blij dat je het persoonlijke kaartje zo waardeert. Hopelijk zien we je snel weer terug. Liefs, Yvette
Snelle levering. Prima prijsverhoudingen. Met een lief persoonlijk kaartje. En de keuze is reuze.
Hoi Maaike, Bedankt voor het mooie compliment. Fijn om te horen dat je zo blij bent met de levering en het persoonlijke kaartje. Heel veel shop plezier nog wanneer je weer terug komt! Liefs, Yvette
Ring gekocht. De maat was voor ons niet goed en het bedrag werd per omgaande teruggestort. Zo kan het dus ook !!
Hoi Franny, Wat ontzettend fijn om te horen dat je zo blij bent met de service. We gaan het doorgeven aan de klantenservice. Hopelijk zien we je weer eens terug in onze shop! Liefs, Yvette
Ik ben zo goed geholpen. En de bestelling is zo goed. Vriendelijke groet dirk de smit.
Hoi Dirk, Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen. We gaan het zeker doorgeven aan de afdeling klantenservice. Heel veel plezier met het geven van je sieraad en hopelijk tot ziens! Liefs, Yvette
Het ging even niet goed maar ik ben zeer correct geholpen.Hartelijk dank daarvoor. Vriendelijke groet Meiny.
Hoi Meini, Super bedankt voor je review en heel fijn om te horen dat het goed is opgelost. Heel veel plezier van je sieraden! Liefs, Yvette
Originele beoordeling
Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen,we zijn nubijna n week verder. Vriendelijke groet Meiny v Dort. ps dus even geen aanbeveling.
Hoi Meini, Wat ontzettend vervelend dat je je sieraden nog niet ontvangen hebt. We hebben contact met je opgenomen om te vragen om of je je sieraden nu hebt ontvangen, helaas hebben we nog niets vernomen. Wanneer we van je horen kunnen we het verder voor je uitzoeken. Liefs, Yvette
Venkelbaan 45
2908KE Capelle a/d ijssel
My Bendel verkoopt handgemaakte sieraden voor iedere vrouw. Met een breed assortiment aan sieraden is er voor iedere stijl een sieraad. Of je nu van opvallend, minimalistisch of kleurrijk houdt. Kwaliteit en design zijn voor ons heel belangrijk. Daarom staat My Bendel voor unieke sieraden die mooi blijven.