Helemaal Top!!!!!!!

Erg Goed binnen in een dag in huis. Ring was te klein terug gestuurd voor een grotere en ook weer binnen een dag in huis. Erg goede service ben erg tevreden.

Snel levering. Goede prijs. Mooi spullen

Oorbellen gekocht. Precies als op de foto. Snelle levering en mooi ingepakt. Top

Oorbellen vielen tegen

Op de website zagen de oorbellen anders uit, ze hadden een mini formaat op foto zagen ze veel groter uit

Ontzettend mooie sieraden en een geweldige service!

Voor het eerst een set geweldig mooie oorbellen gekocht. Sinds ik ze heb ontvangen draag ik ze elke dag. Ze kwamen in een luxe zakje met een handgeschreven kaartje. Helemaal geweldig!

Met liefde en aandacht verzonden

Ik kreeg erg vlot mijn pakketje. Door de brievenbus. Dus dat was handig. Het zat goed en mooi verpakt. Wat het beetje extra was waardoor ik een 10 geef was het hand geschreven kaartje! Zo leuk! En mijn ringen zijn erg mooi, ik draag ze elke dag!

Goede service, prachtige ringen gekocht!!

Klantvriendelijk, mooi bewaarzakje bij mijn gekochte sierraden gekregen. Mooie kwaliteit sierraden

Bijzonder

Bestelling was snel en mooi verpakt.Ik voelde me bijna jarig toen ik het tasje openmaakt.De ring was ontzettend mooi en goede kwaliteit. Ik ga hier zeker vaker bestellen. Wat ik trouwens erg leuk vond was dat er een persoonlijk kaartje bijzat

Snelle verzending en fijne service

Er was per ongeluk 1 ring van een set de verkeerde maat, maar na een fijn telefoongesprek lag de juiste maat volgende dag al in de brievenbus. Top! Heel blij met mijn ring en de goede service.

Perfecte service!

Prachtige ringenset ontvangen. Snelle service en ontelbare leuke mogelijkheden. Een aanrader.

Fantastische service.

Heb een te klein formaat ring besteld. Retourzending met formulier eenvoudig en gratis. Nieuw formaat ring dezelfde dag nog verzonden.

Super snel in huis

Goede ervaring

Goede service en snelle levering

Mooi verpakt als extra en persoonlijk kaartje erbij. Mooie sieraden

Zeer tevreden. Mooie ring. Goede kwaliteit!

Ge-wel-dig!!!

De ring is fantastisch. Perfecte afwerking en de zirkonia zit in een mooie bijpassende setting. Het is mijn tweede keramiekring, dit keer mét een steentje. Vlotte levering en voldoende mogelijkheden voor afrekenen. Helaas (nog?) niet verkrijgbaar in halve maten.

Genoeg keus ,snelle levering ,netjes afgeleverd ,past perfect.mooie sieraden ,raad iedereen eens op de website te kijken .

Na mijn eerdere beoordeling is er -direct- contact met mij opgenomen. Aruna en Yvette hebben mij zonder problemen een nieuwe set sieraden opgestuurd. Inmiddels zijn de sieraden binnen; erg blij mee! Super service!

Goed en snelle levering

Super mooie sieraden, goed kwaliteit en goede levering.

Alles is top!

Snel ontvangen en via app direct reactie terug nav mijn vraag of ik kon ruilen voor een andere maat. Ook erg leuk verpakt!

Snelle levering, ring zoals op de foto, kortom super

Ring snel geleverd ,leuke vind ik dat ik met een aankoop van 1 of 2 extra ringetjes een compleet andere ring heb

Grandioos

Een geweldige belevenis en een heel lief kaartje erbij.

Prachtige ring die voldoet aan de verwachting

De ring ziet er erg mooi uit, pasvorm is goed en het werd vlot geleverd.

Wow

Zondag besteld en vandaag al binnen. Ben verliefd zo'n mooie ring, nou ja, zijn er eigenlijk 5 :) prachtig. Bedankt ook voor het kaartje erbij!

Betrouwbaar en supersnelle levering

De bestelde ring werd de volgende dag al geleverd. Helaas was deze beschadigd geraakt tijdens transport. Per direct werd een nieuw exemplaar gestuurd. Fijne en snelle communicatie.hierover. Ook tevreden met de ring

Venkelbaan 45

2908KE Capelle a/d ijssel

Over My Bendel

My Bendel verkoopt handgemaakte sieraden voor iedere vrouw. Met een breed assortiment aan sieraden is er voor iedere stijl een sieraad. Of je nu van opvallend, minimalistisch of kleurrijk houdt. Kwaliteit en design zijn voor ons heel belangrijk. Daarom staat My Bendel voor unieke sieraden die mooi blijven.