GEWELDIG

Super mooie ring, snel geleverd en goede communicatie.

Ik ben heel blij met met mijn ringen, ze zijn super mooi, en ook toen ik een vraagje had, werd ik meteen terug gemaild. Super ervaring!

Sieraden zien er mooi uit. Zaten ook mooi verpakt met handgeschreven kaartje erbij. Is moeite voor gedaan.

Had een ring besteld, helaas een maat te groot. Maandags de te grote ring retour, woensdags de nieuwe in huis. Echt super!

Uitstekend.

Verwachting is volkomen bewaarheid: kwaliteit en service zijn top.

Goed verzorgd en mooi

Snel, mooi verpakt en leuk dat persoonlijke kaartje!

Super ervaring

Erg leuke webshop voor sieraden, ben heel blij dat ik deze gevonden heb. Ik ga deze webshop zeker onthouden voor als ik een leuk cadeau nodig heb. Een aanrader dus!

super !!!

Erg vriendelijke dame aan de telefoon Hielp erg goed ! Mooie ringen ook !! Erg blij met mijn aankoop !

Goede service, leuke sieraden

Prima winkel, betrouwbaar. Snel gereageerd op mijn e-mail. Kwam met de post, leek wel n cadeautje! Blij met mijn ring!

Niet gekregen wat ik heb besteld

4 ringen in maat 18mm besteld. 3 ontvangen. Nadat ik heb geappt dat mijn bestelling niet compleet was is de 4e ring wel direct nagestuurd. Helaas zijn 3 van de 4 ringen veel te groot, 19 en zelfs 20 mm in plaats van 18. Dus 3 stuks retour

Snel mooi blij

Heel snel geleverd Ziet er precies uit als op de afbeelding Ik draag het dagelijks en wordt niet dof of lelijk

Mooie sieraden, snelle levering met een persoonlijke noot

Mooie fijne sieraden.

geweldig

Heel blij met de ring

Aanrader!

Gisteren kreeg ik mijn eerste bestelling van My Bendel binnen en ik ben gelijk helemaal fan! Supermooie ringen, heel leuk verpakt met een handgeschreven kaartje erbij. Duidelijk veel aandacht aan besteed. Echt een aanrader als cadeautje maar ook voor jezelf.

Tevreden over Bendel

Makkelijk kiezen, geen verzendkosten, snelle levering en voldoet prima aan verwachting.

Geweldige service

Een hele fijne en persoonlijker service

Top een super mooi sieraad!!!

Snelle levering en een luxe verpakking! En natuurlijk een geweldige mooie ring.

Perfecte service

Omruilen zonder problemen!

Uiteindelijk opgelost

Doordat de zending niet is geleverd werd mijn bestelling opnieuw verzonden en deze is uiteindelijk wel snel geleverd ... Zat een verkeerde maat tussen deze is alsnog direct na het mailverkeer verzonden en heb ik ontvangen... Verder goed afgehandeld

Hippe oorbellen die super mooi blijven. Draag ze dagelijks , had al een goudkleurige gekocht op winterfair of huishoudbeurs.

Snelle levering, leuk verpakt en artikel zoals verwacht!

Mijn ervaring is heel.positief, de ringen die Ik heb besteld zijn ontzettend leuk en een goede prijs. Superleuk verpakt met een fluweelrode zakje. Was volgende dag al geleverd.

Prachtig

Via internet is het altijd een beetje trickie, om iets te bestellen, zeker sieraden, maar ik ben zo tevreden. Het is ontzettend mooi afgewerkt en stevig. Geen flut spul. Ik bestel zeker nog een keer weer

Er wordt geleverd wat beloofd is.

Prima. Precies de twee ringen die ik zocht en heel snel, ondanks de feestdagen, geleverd ! Succes en ik beveel jullie aan !!

Slecht

Helemaal niks ontvangen, wordt ook niet gereageerd op mijn email die ik verzonden heb vd week,I Bakker

Snelle service en blijft mooi

Heb nu 3 ringen en ze blijven mooi ook al draag ik ze iedere dag. De met de hand geschreven kaart vind ik een leuke persoonlijke note.

Venkelbaan 45

2908KE Capelle a/d ijssel

Over My Bendel

My Bendel verkoopt handgemaakte sieraden voor iedere vrouw. Met een breed assortiment aan sieraden is er voor iedere stijl een sieraad. Of je nu van opvallend, minimalistisch of kleurrijk houdt. Kwaliteit en design zijn voor ons heel belangrijk. Daarom staat My Bendel voor unieke sieraden die mooi blijven.