snel geleverd mooi ingepakt met zorg verzonden niks stuk of scheef

ben er heel blij mee

Leuke sieraden tegen een goeie prijs

Snelle levering van de sieraden. Ruime keuze, leuke dingen, niet zo standaard en mooi in eenvoud. Vriendelijk woordje bij de levering.

Mooi armbandje en wat een service om het ivm de drukte rond kerst aan huis te bezorgen!

Goede service en klantvriendelijk

Klantvriendelijk

Goed geholpen ! Cadeau super leuk ingepakt! Echt een aanrader!

Super.

Het was helemaal naar wens.!!!!!!

Een geweldige service, nadat post nl onze bestelling was kwijt geraakt werd er door Bendl gelijk een nieuw artikel op de post gedaan zodat we het nog optijd zouden ontvangen.

Leuke sieraden

Mooie sieraden voor een leuke prijs En snel bezorgt Zeer tevreden

Heel leuk verpakt en echt mooie sieraden

Was helemaal wat ik ervan verwachtte. Origineel ontwerp mooi materiaal. En in een gele leuke verpakking

Mooie kwaliteit,goed geprijsd, prima service

In 1 word top, sieraden blijven mooi, word snel geleverd en altijd met mooie verpakking en persoonlijk kaartje

Mijn zus was er super blij mee

Armband voor mijn zus cadeau gedaan, ze was er supee blij mee. Goede kwaliteit en de maar was perfect.

Mooie sieraden en keurig bezorgd

Prachtige ringen, snelle levering in mooie kerstzalje!

Mooie ringenset!

Snelle levering, heel leuk gedaan in dat kerstzakje, top service !

Hele mooie ring met rondom zirkonia steentjes

Ring geleverd met een kerstsokje. En een persoonlijk kaartje. Heel attent. Nu maar hopen dat de ring ook zo mooi blijft en niet verkleurd. Dan is het zekers aan te bevelen.

Zeer goede ervaring

Mooi en goed verzorgd

Besteld en dezelfde dag verzonden! Product ziet er erg mooi uiten zal voor de Kerst in een leuke Kerstverpakking. Contact is erg prettig verlopen.

Mijn ervaring is super

Heel goed geholpen direct bericht terug gehad

Ontvangen

Lief leuk kaartje bij mijn bestelling. Bedankt dames.

mooi product en snelle levering :)

mooi spul

Snelle verzending na het plaatsen van een bestelling. Zeer goede service bij het niet passen van een ring oid. De geschreven kaart bij elke bestelling maakt het nog persoonlijker en daardoor extra leuk!

Goeie snelle service

Vriendelijk geholpen. Vlotte levering goede prijs.

Goede service, mooie sieraden

Door de postdrukte duurde het erg lang voordat ik mijn bestelling (een cadeautje) kreeg. Veel langer dan dat andere pakketjes aankwamen, dus ik nam aan dat er iets was misgegaan. Maar uiteindelijk is het allemaal goedgekomen en ben ik vriendelijk geholpen. De kwaliteit ziet er goed uit!

Allemaal 1 voor 1 mooie accessoires.

Venkelbaan 45

2908KE Capelle a/d ijssel

Over My Bendel

My Bendel verkoopt handgemaakte sieraden voor iedere vrouw. Met een breed assortiment aan sieraden is er voor iedere stijl een sieraad. Of je nu van opvallend, minimalistisch of kleurrijk houdt. Kwaliteit en design zijn voor ons heel belangrijk. Daarom staat My Bendel voor unieke sieraden die mooi blijven.