Leuke attentie erbij

Snelle levering en een leuk attentie erbij in de vorm van een hand geschreven kaartje. Erg leuk. De aanschuif ringen zijn favoriet dus heb deze voor mijn dochter ook besteld.

Vriendelijk en snel!

Vriendelijke dame van klantenservice, snelle reactie en mooie sieraden. Tevreden klant

Mooie ringen!

Mooie ringen en snelle levering. Normaal gesproken doe ik ringen bij elk klusje af dus blijven de ringen vaak liggen omdat ik geen zin heb in aan, uit, aan uit etc. Met deze keramische ringen is dat niet. Echt top!!

Zeer vriendelijk geholpen nadat ik besteld had wat van mijn zijde niet goed gegaan was . Mooi product en snelle levering in mooie verpakking

Snel geleverd.

Ontzettend leuke mmoie ringen. Ze zijn beeldig ik ben er heel erg blij mee.

Heel erg mooi en supersnel geleverd

Ik was op zoek naar 2 witte keramieken ringen om mijn oude te vervangen aangezien er 1 stuk was gegaan. Ik kwam bij deze site uit, heb ze besteld en meteen nog een bredere roze keramieken ring. Ze waren binnen 2 dagen binnen, super netjes verpakt met een leuk, persoonlijk kaartje erbij. Kwaliteit super, ik ben heel erg blij en tevreden!

Super tof!

Fijne webshop, gave spullen en top klantenservice!

Een super leuke sieraden voor een top prijsje

Top sieraden super leuk ingepakt als een kadootjebdie je krijg en de prijs is ook helemaal top

Prachtige sieraden!

hoogwaardige kwaliteit, ben er heel blij mee, mooie prijs/kwaliteit verhouding! Aanrader!

Mooie kadootje voor mezelf

Mooi verpakt echt een kadootje voor mezelf.

Prima sieraden voor een prima prijs.

Bestellen ging eenvoudig, betalen achteraf mogelijk. Bezorgen zonder uitstel, prima!

hele mooie ketting had hem wel wat langer verwacht maar heb daar geen probleem!

Leuk ook de catalogus erbij en het bedankkaartje! supertevreden!

Wat een mooie producten!

Wat een mooie sierraden! De ringen van keramiek zijn in het echt nog mooier dan op het scherm. Ook fijn een persoonlijk kaartje en goed en snel contact met de makers.

Mooi kwaliteit sieraden

Ik heb de Godina groene brede ring besteld en ben er erg blij mee. de kleur is echt fantastisch!

Mooie ontwerpen

Mooie ontwerpen, snelle en verzorgde levering

Ik ben dik en dik tevreden.

Supermooi

Goede en vriendelijke service, mooi produkt

Mooie ring, super service

Ring is precies als wordt beloofd oo de site, maat is goed en wordt in een mooi verpakking geleverd, snelle levering, goede service! Blij mee, is zeker aanrader!

Prachtige producten en goede service

Om mezelf in de watten te leggen heb ik een paar prachtige ringetjes gekocht via My Bendel. Wat een pareltjes zijn het! Je wordt sowieso erg hebberig als je ziet wat ze allemaal hebben, maar dan krijg je het ook nog eens toegestuurd in luxe zakjes met een attent kaartje erbij. En dan had mijn dochter ook nog eens geluk dat er een kadootje bij ingepakt zat waar ze helemaal verliefd op was. Aanrader!

Snel geleverd.. echt mooi om te zien ... heel blij mee

Geweldig!

Mooie sieraden. Vlotte bezorging in leuke verpakking.

Verrassend!

Besteld; snel geleverd; leuke sieraden; ik kom terug!

Mooie ringen

Mooie ringen met een fijn service

Prima product, prima levering

Het handgeschreven kaartje bij de levering wordt gewaardeerd!

Superleuk

Mooie oorbellen en ring; goede kwaliteit en goede prijs. Heb gelijk nieuwe bestelling geplaatst. Snelle levering en netjes verpakt. Chapeau!

Venkelbaan 45

2908KE Capelle a/d ijssel

Over My Bendel

My Bendel verkoopt handgemaakte sieraden voor iedere vrouw. Met een breed assortiment aan sieraden is er voor iedere stijl een sieraad. Of je nu van opvallend, minimalistisch of kleurrijk houdt. Kwaliteit en design zijn voor ons heel belangrijk. Daarom staat My Bendel voor unieke sieraden die mooi blijven.