Alles klopt en snel en mooi verstuurd.

Prachtige oorbellen

Oorbellen zien er prachtig uit, ik ben snel gevoelige voor materiaal maar totaal geen last. Ben erg blij met de oorbellen.

Niks ontvangen

Niks ontvangen

Sieraden zijn van goede kwaliteit, snelle levering

Snel en mooie spullen

Zeer snel geleverd, mooi

Snelle levering. Prachtig product.

De ring (keramiek) is erg mooi. Als foto's.

Prima en snel geleverd. Ben ook zeer tevreden over de sieraden

Super mooie ring besteld en keurig via de post thuis gekregen😊

Goede service en afwikkeling van bestelling via de web shop!

Prachtige sieraden

Prachtige sieraden en een fantastische service! ❤

Goede prijs-kwaliteitverhouding

De collectie is divers, wat maakt dat er voor iedere vrouw een sieraad is. Ik ben zo enthousiast over de keramieken sieraden. Draag de ringen dagelijks en ze blijven ook echt mooi!

Ok

Ik heb laatst twee ringen bij jullie besteld. Een glad dun zilverkleurig ringetje hier ben ik heel blij mee. Daarnaast heb ik nog een ring besteld met een zebramotief, van deze ring laat helaas nu de zwarte kleur al los...

Uitstekende service, geweldige kwaliteit

My Bendel geeft uitstekende service je krijgt je spullen op afgesproken tijden. Maar vóóral: de kwaliteit van de sieraden zijn meer dan goed! Petje af voor My Bendel!

Super leuke sieraden

Heb de eerste drie keramieken ringen van My Bendel ontvangen. Super leuk. Ga nu sparen voor een mooie tussenring erbij.

Prima verzorgd.

De verpakking was netjes verzorgd en werd netjes afgeleverd.

Geweldige service

Mijn keramische ring kwam netjes op tijd, maar bleek na een weekje niet goed aan elkaar te zitten. Na telefonisch contact en het opsturen van een foto kreeg ik een nieuw exemplaar. Top service en een supermooie ring

Vriendelijke service

Onwijs mooi armbandje bij jullie gekocht. Was geen probleem om verschillende armbandjes, maten en kleuren te passen. Nemen de tijd, geen gehaast of pushende verkopers. Super fijn!

Super service

Mijn armbandje was helaas na 3 weken gebroken. Gelukkig kreeg ik binnen een week gratis een nieuwe opgestuurd.

Pluspunten

Super mooie sieraden, ik draag ze dagelijks en het blijft ook mooi!

Pluspunten

Hele leuke keramieke oorbellen gekocht! Super blij mee. Echt iets aparts

Pluspunten

Leuke en betaalbare armband gekocht voor mijn vrouw. Ze was er superblij mee en de maat ( small) was ook direct goed. verpakking is ook mooi verzorgd.

Pluspunten

Ik ben erg tevreden over mijn aankoop bij My Bendel. De sieraden ogen mooi en dragen goed en ik ben zeer goed geholpen door de klantenservice. Helemaal top!

Venkelbaan 45

2908KE Capelle a/d ijssel

Over My Bendel

My Bendel verkoopt handgemaakte sieraden voor iedere vrouw. Met een breed assortiment aan sieraden is er voor iedere stijl een sieraad. Of je nu van opvallend, minimalistisch of kleurrijk houdt. Kwaliteit en design zijn voor ons heel belangrijk. Daarom staat My Bendel voor unieke sieraden die mooi blijven.