Pluspunten

Wat enorm veel keuze, daar word ik als vrouw echt gelukkig van. Ik heb gekozen voor een zilveren en gouden armband. Ziet er mooi chic uit en verkleurd niet. Ook heb ik de oorbellen genomen die je aan beide kanten kunt dragen. Super fijne sieraden van My Bendel. En de sieraden waren de dag erna meteen in huis en ik hoefde niet thuis te blijven, want het kon gewoon door de brievenbus.

Pluspunten

Waanzinnige service supersnelle levertijd en de armbanden zijn prachtige materiaal! Geen verkleuring op mijn handen of kleding

Pluspunten

Super goede service, snel antwoord op je vraag.

Ga vooral zo door!!!

Pluspunten

Er is veel diversiteit en keuze in stijlen van sieraden. Alles is tot in de puntjes toe verzorgd vooral zoals de sieraden worden afgeleverd. Goed compleet tot in details door diverse e-mails na de bestelling zoals bevestiging enz. En je kunt de sieraden zelfs binnen 60 dagen ruilen.

Pluspunten

Snelle levering en mooi verpakt. Gevarieerd aanbod tegen leuke prijzen. Goede communicatie en behulpzaam bij vragen.

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De magneten cd armbanden laten vrij makkelijk los

Pluspunten

Mooie sieraden voor een redelijke prijs. Snelle levering!

Pluspunten

Snelle levering Mooi verpakt Leuke accessoires

Pluspunten

Snelle service, realistische productomschrijving, sterke communicatie.

Pluspunten

snelle levering mooie website mooie producten

geen

Pluspunten

Goede snelle service,

Pluspunten

Goede site,snelle leverering en mooie collectie

Niets

Pluspunten

Zeer goede service

Pluspunten

Een duidelijke en overzichtelijke website met goede en uitgebreide omschrijving van de sieraden. Breed assortiment.

Aanduiding van de maten S, M en L roept vraagtekens op bij sieraden.

Pluspunten

Site werkt goed, je kan gemakkelijk vinden waar je naar op zoek bent.

Pluspunten

Vele mooie sierraden waar je uit kan kiezen in diverse stijlen. Gemakkelijk te bestellen en fijn dat je via AfterPay kan betalen.

- Lengtes van de kettingen vermelden (bij bijvoorbeeld de engelenroepers) - Ik miste ringen

Pluspunten

Ik vind de collecties super leuk en divers: elke modestijl kan wel een passend sieraad vinden. De website is mooi opgezet met sfeervolle beelden en heeft een overzichtelijke navigatiestructuur. Complimenten!

Venkelbaan 45

2908KE Capelle a/d ijssel

Over My Bendel

My Bendel verkoopt handgemaakte sieraden voor iedere vrouw. Met een breed assortiment aan sieraden is er voor iedere stijl een sieraad. Of je nu van opvallend, minimalistisch of kleurrijk houdt. Kwaliteit en design zijn voor ons heel belangrijk. Daarom staat My Bendel voor unieke sieraden die mooi blijven.