Pure verwennerij!!

Mooie producten voor een goede prijs. Bijzonder vriendelijke medewerkers, snel en accuraat! Ik beveel jullie aan vrienden aan hoor!

Kwaliteit zoals beloofd!

Mijn eerste bestelling bij My Bendel was top! Heel mooi ingepakt met veel liefde voor het werk en dat is wat telt. Een mooi smal ringetje, maar bestwel stevig met een prachtig steentje in het midden verwerkt. Het ringetje vormt samen met een horloge van mij,een mooi witgoud achtige setje. Super blij mee, er volgen gegarandeerd nog meer bestellingen bij jullie. Ontzettend bedankt lieve dames en heer (L)!

Snelle levering van de door mij bestelde producten.

Ik ben heel tevreden met de 3 ringen die ik heb besteld. De levering was snel en goed verpakt.

Hele goede service.

Ik had een probleem tot twee x toe met een ring en beide keren zo vlot en fijn opgelost. Echt erg blij mee en zal zeker aanraden om hier je sieraden te halen.

Mooie kettingen en oorbellen. Oorbellen zijn wel een beetje kleiner dan ik had verwacht. Misschien zelf niet goed gekeken hoe groot ze waren. Foto was een beetje vergroot.

Zeer slecht.

Een van de armband is al kapot. Met afdoen is het Atlantische band gebroken. Vind niet kunnen voor dezexprijs.

Heel tevreden

Bestellen ging snel en gemakkelijk en had het de volgende dag meteen al in huis. Niks op aan te merken, ben tevreden!

Keurig verzorgd en op tijd

Prettige ervaring

Goed telefonisch advies en zeer snelle levering. Mooie kwaliteit.

Super service!

Snel telefonisch contact en probleem meteen opgelost!

Mooie ringen erg blij mee

Erg Mooie ringen ik ben er heel blij mee .

Sehr guter Kundenservice

Ich habe meinen Ring innerhalb von drei Tagen erhalten, allerdings verlor ich den Stein nach drei Tagen. Das habe ich reklamiert und sofort eine Antwort erhalten. Man hat mir sofort Ersatz gesendet und hat sogar meiner Bitte zufolge eine Größe kleiner gesendet. Ich bin sehr zufrieden

Onwijs blij mee

De kwaliteit van de oorbellen zijn erg goed. Oorbellen zien er goed uit en blijven ook mooi.

Snelle verzending, een super goede en vriendelijke service.

Overzichtelijk

Behulpzaam, vriendelijk en het product is wat ik er van verwachte.

prachtig

Hele mooie ketting met hanger ,ben er heel blij mee.

We zijn erg blij met onze ringen. Goede kwaliteit en erg mooi.

Mijn eerste kennismaking met my bendel was op de winterfair Prachtige betaalbare sieraden. Ik ga er vast nog meer bestellen.

Prachtige ringen

Juiste maten besteld, snelle bezorging

Fijne site. Heel veel mooie sieraden. Een ring besteld mooie kwaliteit super blij mee

Mooie sieraden voor fijne prijzen

Nu al paar keer bij My Bendel mooie sieraden besteld. Steeds heel tevreden Ook met retour sturen doen ze niet moeilijk

Super service!

Mijn ringen waren te klein! Telefonisch zeer goed geholpen om de juiste ringen te bestellen.

Mooie ring en goed contact met klantenservice

Een prachtig sieraad

Ik bestelde mooie zilveren oorbellen met agaat. Ze werden in een schattig rood cadeauzakje geleverd. Helemaal naar verwachting en klaar om te geven aan mijn schoonzus. Ze vindt ze vast prachtig, ik in ieder geval wel!

Snelle service en geweldige kwaliteit

X

Venkelbaan 45

2908KE Capelle a/d ijssel

Over My Bendel

My Bendel verkoopt handgemaakte sieraden voor iedere vrouw. Met een breed assortiment aan sieraden is er voor iedere stijl een sieraad. Of je nu van opvallend, minimalistisch of kleurrijk houdt. Kwaliteit en design zijn voor ons heel belangrijk. Daarom staat My Bendel voor unieke sieraden die mooi blijven.