Het bestelde is nog steeds niet ontvangen!
Hi Ineke, Wat vervelend dat je je pakketje nog niet ontvangen hebt! Ik zie dat je afgelopen vrijdag een bestelling hebt geplaatst. Het kan soms wat langer duren dan dat je van ons gewend bent voordat je pakketje aankomt! Ik heb je gemaild over dit onderwerp. Dan kunnen we samen vast tot een passende oplossing komen. Liefs, Michelle
Leuke sierraden tegen een leuke betaalbare prijs, alleen jammer dat je niet kunt kiezen voor een andere maat ketting als je een complete set van ketting en hanger besteld.
Hi Rudi, Bedankt voor je mooie review! Hier zijn wij uiteraard erg blij mee. Ik zal je suggestie voor verschillende maten kettingen doorgeven aan mijn collega die gaat over het ontwerpen van de nieuwe collecties. Liefs, Michelle
ziet er supermooi uit,mooi verpakt in een buideltje.
Hi Heleen, Bedankt voor je positieve review! Dit helpt ons heel erg. Hopelijk heb je veel plezier met je mooie sieraad en we zien je uiteraard graag terug in onze webshop. Liefs, Michelle
De armband werd supersnel en heel mooi verpakt geleverd. Ziet er prachtig uit! Ik twijfelde wat over de maat en stuurde een foto in. Hierop kreeg ik ook snel antwoord. Nu hoop ik dat ze er een met amethist maken. De kleur groen vond ik toch wat flets op mijn lichte huid. Dus, fingers crossed voor een goud/paarse armband.
Hi! Bedankt voor je mooie review, hier zijn wij erg blij mee! Ik zal je suggestie zeker doorsturen naar degene die over het ontwerpen van de nieuwe collecties gaat! Liefs, Michelle
Zeer vriendelijk, snel en klantgericht geholpen nadat er een probleem (waarschijnlijk door mijzelf veroorzaakt) bleek bij de levering. Ring werd zeer snel bezorgd inclusief mooi bewaarzakje. Draag mijn ring met veel plezier.
Hi Petra, Wat een lief berichtje! Heel erg bedankt voor de positieve review. Hopelijk heb je veel plezier van je sieraden en we zien je uiteraard graag terug in onze webshop! Liefs, Michelle
Der bestellte Ring kam innerhalb 1 Woche an, in einem Geschenkbeutel, der in einem Karton war.
Hi Jessica, Vielen Dank, dass Sie die positive Bewertung geschrieben haben! Wir wünschen Ihnen viel Spaß damit. :) Liebe Grüsse, My Bendel
Ik ben erg tevreden over de ringen die ik bij jullie heb gekocht. Ze dragen heel mooi op mijn best wel stevige vingers. En gewoon super dat jullie ring maat tot maat 21 gaat.
Hi Petra, Heel erg bedankt dat voor het schrijven van de positieve review. Wij vinden het erg leuk om te lezen dat jij zo blij bent met onze ringen in maat 21. Heb je onze andere ringen in maat 21 al gezien? Liefs, My Bendel
Snelle verzending, mooie ring. Helaas te klein, omgeruild en goede maat gekregen. Ben erg tevreden!
Hi Daan, Super om te lezen dat jij zo tevreden bent met onze omruilservice! Wij wensen je heel veel plezier met jouw My Bendel ring. Zien we je snel terug in onze webshop? Liefs, My Bendel
Customer service is good Earrings are well made I like the natural gemstones they use instead of synthetic ones
Hi Calvin, thanks for writing the nice review. We are happy to hear that you are satisfied with our customer service. Enjoy your beautiful gemstone earrings. Kind Regards, My Bendel
maar helaas te groot besteld
Hi Kathleen, Wist je dat wij een gratis omruilservice hebben! Je kan het sieraad kosteloos aan ons terug sturen met het ingevulde retourformulier waarop je kan aangeven welke maat je wilt ontvangen. Mocht je toch nog vragen hebben dan horen wij het graag! [email protected] Liefs, My Bendel
Hi Rina, Wat super om te lezen dat je zo tevreden bent! Wij vinden het erg leuk om te lezen dat jij de sieraden zo mooi vind! Zien we je snel terug in onze webshop? Liefs, My Bendel
Mooie steen, prachtige oorbellen. Draagt erg licht. Love it.
Hi Marian, Wauw! Wat leuk dat jij zo blij bent met onze oorbellen. Wij wensen je heel veel plezier ermee. :) Liefs, My Bendel
Schönes Armband!
Hi Merete, Vielen Dank, dass Sie die positive Bewertung geschrieben haben. Wir freuen uns sehr zu lesen, dass Sie mit dem Armband zufrieden sind! Viel Spass damit. Liebe Grüsse, My Bendel
In eerste instantie was mijn bestelling niet geleverd, daar had ik - na 1 week - een bericht over gestuurd. Vervolgens werd er binnen een dag een nieuwe ring geleverd. De dag erna kwam een tweede ring. (die heb ik keurig terug gestuurd). De service is dus ook top!
Hi Eline, Bedankt voor het schrijven van de positieve review! Helaas komt het wel eens voor dat er vertraging is bij PostNL. Wij proberen het dan altijd zo goed mogelijk voor je op te lossen. Wij zijn daarom dan ook super blij om te horen dat je onze service top vindt! Heel veel plezier met jouw ring. Liefs, My Bendel
Hele leuke dingen , je betaalt iets meer maar het blijft super mooi. Draag mn armbanden elke dag en het verkleurd echt niet.
Hi Jaqueline, Wat ontzettend leuk om te lezen dat jij de armbanden elke dag draagt! Wij vinden kwaliteit ook heel belangrijk en dit is inderdaad te zien aan onze producten. Zien we je snel terug in onze webshop? Liefs, My Bendel
Toen ik op jullie website keek vond ik de Rhodeniet erg mooi, nu ik de ring ontvangen heb ben ik wat teleurgesteld de kleur ligt verre van roze. Kunnen jullie dit ter aanvulling misschien op de website vermelden dat de kleur behoorlijk kan afwijken.
Hi Eline, Wat jammer dat je niet helemaal tevreden bent over de kleur steen! Edelstenen zijn natuurproducten waardoor ze allemaal een andere kleur hebben. Wij willen je graag verder helpen en de ring omruilen. Zou je ons een berichtje kunnen sturen? [email protected] Liefs, My Bendel
Originele beoordeling
Snelle verzending, mooi verpakt en het belangrijkste hele mooi oorbellen.
Hi Betty, Heel erg bedankt voor het schrijven van de positieve review! Wij wensen je heel veel plezier met de mooie oorbellen. Liefs, My Bendel
2 ringen gekocht en ben er superblij mee! Ze staan prachtig en goede kwaliteit. Heb meteen een tweede bestelling geplaatst om de set compleet te hebben.
Hi Cynthia, Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met de My Bendel ringen. Wij wensen je er heel veel plezier mee! Hopelijk ben je met de nieuwe ringen ook zo tevreden. :) Liefs, My Bendel
Prachtig sieraad die ook uitziet als online (kleur en kwaliteit).
Hi Kelly, Wat fijn dat je zo blij met met het prachtige sieraad. Heel veel plezier ermee. :) Liefs, My Bendel
Ik heb een armbandje en een ring besteld. Echt hele mooie kwaliteit! Daarnaast ook snel geleverd. Het was na 1 dag binnen. Ik ga zeker vaker wat bestellen.
Hi Sandra, Bedankt voor het schrijven van de lieve review! Wij vinden het erg leuk om te lezen dat jij zo'n positieve ervaring hebt met My Bendel. Hopelijk zien we je snel terug in onze webshop. Liefs, My Bendel
Snelle verzending
Hi Geke, Bedankt voor het schrijven van de positieve review! Hier zijn wij erg blij mee. Heel veel plezier met het jouw sieraden! Liefs, My Bendel
Eindelijk een ring besteld die groot genoeg is voor mijn vingers. Ook kettinkje erbij aangeschaft. Eenmaal binnen gekomen bleek toch de ring iets te groot. Heb ik nu terug gestuurd met een ruil formulier. Nu wacht ik af of ik de ring binnenkort ontvang die een maatje kleiner is. De ring was snel weer binnen in de goede maat. Zit heerlijk. Zelfs met slapen hou ik het om.
Hi Natascha, Bedankt voor je berichtje. Is de nieuwe ring inmiddels aangekomen? Mocht dit niet zo zijn willen we je vragen om ons even een berichtje hierover te sturen. [email protected] Liefs, My Bendel
Originele beoordeling
Eindelijk een ring besteld die groot genoeg is voor mijn vingers. Ook kettinkje erbij aangeschaft. Eenmaal binnen gekomen bleek toch de ring iets te groot. Heb ik nu terug gestuurd met een ruil formulier. Nu wacht ik af of ik de ring binnenkort ontvang die een maatje kleiner is. Nog niet binnen dus.
Vorige week ontving ik mijn ringen. Van een van de ringen de verkeerde maat ontvangen. Ik heb contact opgenomen met My Bendel. Na 1 week reactie gekregen en uiteindelijk de goede maat ontvangen. Fijne service!
hoi Margreet, Wat ontzettend vervelend dat je geen reactie hebt gehad, ik vrees dat de mail in de ongewenste post is geraakt. We hebben vandaag contact met je gehad en de juiste maat opgestuurd. Hopelijk heb veel plezier van je ringen. Nogmaals excuses voor het ongemak! Liefs, My Bendel
Originele beoordeling
Vorige week ontving ik mijn ringen. Van een van de ringen de verkeerde maat ontvangen. Ik heb contact opgenomen met My Bendel maar geen reactie gehad. Nogmaals contact opgenomen, ook via een andere weg, maar opnieuw geen reactie. Erg jammer, want de sieraden zijn heel mooi!
Super blij met mijn ring
Hi Silvia, Wauw een 10! Heel erg bedankt hiervoor. Wij vinden het erg leuk om te lezen dat je zo blij bent met jouw My Bendel ring. Heel veel plezier ermee. :) Zien we je snel terug in onze webshop? Liefs, My Bendel
Na een " verontrustend" begin, want mijn pakje werd geleverd ZONDER ringen, en het was mijn eerste bestelling, heb ik de communicatie met het team van Blendel als zeer correct ervaren. Uiteindelijk werd mijn bestelling direct na contact met Blendel terug opgestuurd, met een kortingsbon voor het ongemak. Een mooie ervaring in deze tijden, dikke pluim ! Lutgarde Heylen
Hi Lutgarde, Heel erg bedankt voor het schrijven van de positieve review en de dikke pluim. Super om te horen dat je onze service als mooie ervaring ziet. Hier worden wij natuurlijk erg blij van. Wij wensen je heel veel plezier met de My Bendel ringen. Liefs, My Bendel
Venkelbaan 45
2908KE Capelle a/d ijssel
My Bendel verkoopt handgemaakte sieraden voor iedere vrouw. Met een breed assortiment aan sieraden is er voor iedere stijl een sieraad. Of je nu van opvallend, minimalistisch of kleurrijk houdt. Kwaliteit en design zijn voor ons heel belangrijk. Daarom staat My Bendel voor unieke sieraden die mooi blijven.