Armband besteld en betaald, 2 weken gewacht niet geleverd. Daarna gebeld, vriendelijke mevrouw zou direct een nieuwe opsturen kan zijn dat het bij de post is blijven liggen. 2e zending ook na 2 weken nog niet binnen… Na overleg via dhl de armband gekregen, goed opgelost.
hoi Hendrik, wat ontzettend vervelend. Kun je ons een mail sturen naar [email protected] dan gaan we het direct voor je oplossen. Mvgr. Yvette My Bendel
Originele beoordeling
Ik heb een aantal ringen besteld in de grootste maat en een set oorbellen. Ik vond de ontwerpen origineel en mooi te combineren door de verschillende kleurtjes. Ook het idee dat je ringen kunt combineren door te stapelen spreekt mij aan. Ik heb nu een 2e bestelling gedaan met ringen in een kleinere maat. Ben benieuwd
heb mooie ringen ontvangen..blij mee!!
Mooi sieraad precies zoals op de afbeelding. En de ene dag besteld de volgende dag in huis! Top
Hoi Gaby, Dankjewel voor je review. Wat super leuk om te horen dat het sieraad je zo bevalt en dat hij net zo is zoals op de foto. Heel veel plezier ervan en hopelijk tot snel weer een keertje! Liefs, My Bendel
Ich habe mehrere Ringe in unterschiedlichen Größen bestellt, die schnell geliefert wurden. Sie gefallen uns sehr gut, man kann sich bei der Zusammenstellung viel einfallen lassen und so sieht auch jede Kombi anders aus. Die Qualität ist super und der Preis stimmt. Ich würde und werde wieder bei My Bendel Schmuck bestellen.
Hallo, Was Sie wissen müssen, ist, dass Sie viel Geld verloren haben. Es liegt in der Nähe, den Ring mit der gewünschten Kombination zu füllen, um eine neue Note zu erhalten, die Sie benötigen, um Ihr Outfit zu ergänzen. Das bedeutet, dass Sie viel Spaß haben werden und bis zum Schluss hoffen können Yvette
Duidelijke, overzichtelijke website en levering was snel. Mijn ring was keurig verpakt. En wat ben ik blij met mijn mooie ring.
Hoi Bianca, Wow een 10! Super bedankt voor deze mooie review. Daar doen we het voor! Fijn te horen dat je zo tevreden bent, heel veel plezier van je ring en hopelijk tot snel. Liefs, My Bendel
Ik had de eerste bestelling verkeerd gekregen, maar ben er achteraf blij mee. Heb het gehouden en heb die andere alsnog erbij besteld.
Hoi Sandra, Wat fijn dat een foutje zo positief heeft mogen uitpakken. Heel veel plezier van je sieraden en hopelijk tot snel in de shop of bij 1 van onze dealers! Liefs, Yvette
Ring in verkeerde maat ontvangen. Goede oplossing door gratis retour service. Snel nieuwe ring in juiste maat ontvangen.
Hoi Lisette, Wat fijn dat je van onze gratis retour service gebruik hebt gemaakt en zo snel een nieuwe goede ring hebt ontvangen. Heel veel plezier er van en we zien je graag terug in onze shop! Liefs, My Bendel
Het wordt snel geleverd
Hi, Wat fijn om te horen dat je het sieraad zo snel hebt ontvangen. We zullen de complimenten doorgeven aan de betreffende afdelen. Heel veel plezier er van en hopelijk tot snel weer in de shop. Liefs, My Bendel
Alles prima verlopen
Hoi Inge, Bedankt voor je review. Super om te horen dat alles zo naar wens is. Geniet van je mooie sieraad! Liefs, Yvette
Goede service echte natuurstenen en blijft mooi!
Hi k.m, Leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze service en natuurstenen. Wij doen altijd onze uiterste best om iedereen zo goed mogelijk te helpen. :) Heel veel plezier met jou My Bendel sieraden. Liefs, My Bendel
Mooie producten en super service. Had afterpay gedaan maar had het geld betaald aan mybendel zelf. Gebeld en binnen 5 minuten geld terug op mijn rekening.
Hi Heleen, Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze klantenservice. Wij doen altijd onze uiterste best iedereen zo goed mogelijk te helpen. Zien we je snel terug in onze webshop? Liefs, My Bendel
Matching oorbellen en ring. Erg Moo!
Hi Miriam, Heel erg bedankt voor het schrijven van de leuke review. Wij zijn ook heel erg blij met al onze nieuwe oorbellen en ringen die super leuk matchen! Heel veel plezier met het dragen ervan. :) Liefs, My Bendel
Hi Wendy, Wat leuk dat jij zo tevreden bent over My Bendel. Wij hopen dat je onze sieraden met veel plezier draagt. Zien we je snel terug in onze webshop? Liefs, My Bendel
Na 1 dag dragen balletje er al vanaf.
Goedemiddag, Wat ontzettend vervelend dat het balletje er na 1 dag dragen af is. Dit is uiteraard niet de bedoeling! Wij willen graag samen met u naar een oplossing kijken. Kunt u ons misschien een mailtje sturen? Liefs, My Bendel
Snelle verzending , mooi hoesje om m’n ring in te bewaren kortom toppppp
Hi Saskia, Wauwie! Wat vinden wij het leuk om jou positieve review te lezen! Heel erg bedankt dat je de moeite hebt genomen hiervoor. Wij hopen dat je de ring met heel veel plezier draagt. Liefs, My Bendel
Ich habe vier Keramikringe erworben und bin von Aussehen und Qualität sehr begeistert. Das Versprechen, dass diese Ringe dauerhaft glänzen und nicht verkratzen, kann ich bestätigen. Sie sehen sehr edel aus und lassen sich wunderbar kombinieren. Der Onlineshop ist gut aufgebaut und und der Bestellvorgang ist sehr bedienungsfreundlich.
Hi KB, Vielen Dank, dass Sie die nette Bewertung über unsere Keramikringe geschrieben haben. Wir freuen uns sehr, dass Sie so begeistert sind. Viel Spass damit. Liebe Grüsse, My Bendel
Ketting was erg mooi,
Hi Rieneke, Wat fijn om te lezen dat je blij bent met de ketting. :) Heel veel plezier ermee. Zien we je snel terug in onze webshop? Liefs, My Bendel
Jullie ringetje ziet er leuk uit, ben er blij mee. Vlotte bezorging!
Hi Mira, Heel erg bedankt voor het schrijven van de positieve review! :) Fijn dat jouw bestelling er snel was en je blij bent met jouw My Bendel ring. Veel plezier ermee. Liefs, My Bendel
Mooie ring voor weinig ben dr blij mee
Hi Tonny, Super om te horen dat u blij bent met de ring. Wij wensen je heel veel plezier ermee. :) Liefs, My Bendel
Snelle levering en mooi verpakt. Mooie bijpassende armband bij mijn ring. Ook de service is geweldig en wordt allemaal keurig afgehandeld. Top bedrijf
Hi Inge, Heel erg bedankt voor het schrijven van de positieve review! Wij hopen je snel weer terug te zien in onze webshop. Liefs, My Bendel
Echt enorm blij met mijn ring! En zo netjes verpakt extra ingepakt! Zeer blij mee
Hi Tiffany, Wat fijn om de lezen dat je zo blij bent met de ring! Wij verpakken kwetsbare sieraden altijd extra goed. Heel veel plezier ermee. Liefs, My Bendel
Mijn bestelde oorbellen werden in een mooie verpakking bezorgd en waren vlot binnen. Voldeden volledig aan mijn verwachting. Ik ga zeker vaker een bestelling doen na deze positieve ervaring.
Hi Marga, Wat leuk om te horen dat onze verpakking in de smaak valt. :) Wij wensen je heel veel plezier met de oorbellen en zien je graag terug in onze webshop. Liefs, My Bendel.
Snelle service, mooi product
Hi Liz, Heel fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service. Wij doen altijd ons best om iedereen de beste service te geven. Zien we je snel terug in onze webshop? :) Liefs, My Bendel
Mooie, elegante ring, voldoet helemaal aan mijn verwachting!
Hi Christine, Super fijn dat de ring naar jouw verwachting is. Zien we je snel terug in onze webshop? Liefs, My Bendel
Venkelbaan 45
2908KE Capelle a/d ijssel
My Bendel verkoopt handgemaakte sieraden voor iedere vrouw. Met een breed assortiment aan sieraden is er voor iedere stijl een sieraad. Of je nu van opvallend, minimalistisch of kleurrijk houdt. Kwaliteit en design zijn voor ons heel belangrijk. Daarom staat My Bendel voor unieke sieraden die mooi blijven.