Fantastisch!

Snelle service en een heel mooi sieraad waar ik heel blij mee ben. Zat heel mooi verpakt . Is zeker een aanrader!

Blij

Een super mooie ring! De maat klopt precies en de materialen zijn echt mooi

Mooie ring, goede prijs en snelle verzending!!

Prachtige ring! En ook bij vragen word je heel vriendelijk te woord gestaan. Een echte aanrader❣️

Perfecte service

Zeer tevreden over de service

Wat een leuke site!

Een cadeautje om te krijgen.

Mooie ring.

Mooie ring besteld, met rozenkwarts. Keurig verpakt, liefdevolle communicatie.

Mooie ring en vlot geleverd

Via mail duidelijk op de hoogte gehouden van mijn bestelling, Ring leuk verpakt met begeleidend lief kaartje. Erg blij met mijn "kadootje"

Supersnelle en fijne service

Ik had 3 ringen besteld die de volgende dag al werden bezorgd. Twee van de drie ringen bleken niet goed te passen en het omwisselen naar de juiste maat was ook binnen 2 dagen rond. Absolute snelle service met in elk pakketje een persoonlijk bericht. Leuk!

Leuke schattig fijn ringetje.

Snelle levering.in een mooie buideltje. .

Prima website, makkelijk te bestellen en indien nodig zeer snel antwoord op vragen. Daarnaast ook supersnel geleverd.

Zunächst falsches Armband geliefert / Fehler verzugslos korrigiert

Sehr geehrte Damen und Herren, nach dem zunächst ein falsches Armband zugesendet wurde, korrigierten Sie Ihren Fehler verzugslos. Gute Ware und gute Kommunikation. Mit freundlichen Grüßen Holger Reese

Mooie ringen!

Wat een prachtige sierraden bij My Bendel! Meteen contact Snelle verzending Mooi verpakt! Super service!! Vriendelijk! Aan te raden!

Schockverliebt

Wunderschöner Schmuck, schnelle Lieferung, passt genau

Mooie oorbellen

De oorbellen zijn een cadeautje voor kerst maar ze zien er erg mooi uit, ik denk dat mijn schoondochter er erg blij mee zal zijn. De sieraden van My Bendel zijn altijd fijn en mooi.

Mooie sieraden en snel geleverd

Prachtige armbandjes

Snelle leen prachtige armbandjes. Blij mee!

Heel mooi!

Ik heb een variatie aan aanschuifringen gekregen voor mijn verjaardag. Ik vind het geweldig, want ik heb bijna iedere keer een andere ring om. De kwaliteit is beter dan verwacht.

Top ervaring

Top! Mooie site. Mooie producten. Snelle levering. Mooi in kerstsokje verpakt. Heel blij

Uistekend

Heel fijn, pakketje was iets vertraagd Maar fijn contact gehad via WhatsApp. En uiteraard heel blij met mijn mooie ring :-)

Klasse

Klasse

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Fijn personeel en mooie sieraden

Via de Margriet Winterfair kwam ik in aanraking met de sieraden van My Bendel. Erg mooie sieraden, goed afgewerkt en interessante designs. Ik heb een ring via de website gekocht, die zou passen bij een armband die ik ooit in het buitenland heb gekocht. De ring op de website is groenig. In het echt is hij echter blauw. Dat vond ik jammer. Neemt niet weg dat het een mooie ring is, prettig zit en van goede kwaliteit is. Ik zou het leuk vinden als het mogelijk wordt om zelf een ring samen te stellen qua vorm, materiaal en steensoort.

Nog geen idee

Mooi, sierlijk, vrouwelijk, betaalbaar

Venkelbaan 45

2908KE Capelle a/d ijssel

Over My Bendel

My Bendel verkoopt handgemaakte sieraden voor iedere vrouw. Met een breed assortiment aan sieraden is er voor iedere stijl een sieraad. Of je nu van opvallend, minimalistisch of kleurrijk houdt. Kwaliteit en design zijn voor ons heel belangrijk. Daarom staat My Bendel voor unieke sieraden die mooi blijven.