Vlot besteld, vlug afgehaald in de winkel
Heel handig om via de website je gekozen artikelen te bestellen, klaar te laten leggen. Zeer tevreden!
Ik heb een speeltractor gekocht online stond erbij geschreven tot 30 kilo en leeftijd 2-5 jaar. Mijn zoon is 3 , weekt 17 kilo en die is al te klein voor hem. Gelukkig kan mijn dochter 1 jaar 7maand er wel op deze is perfect voor haar van grote. De afmetingen kloppen dus niet en dat zit mij dwars. Bestellen online ging vlot, maar een keuze van levermoment had ik niet, is ook wel handig om te weten wanneer die zou toekomen ze spraken eerst van vrijdag maar die is op donderdag geleverd, ja een dag vroeger geleverd is leuk maar ik was niet thuis op donderdag wel op vrijdag.
correcte service , snel en volgens aanbod.
Alles is top.
Perfecte service !!!
Vlot verstuurd, alles zoals beschreven
Bestelling gedaan en onmiddelijk kunne ophalen en het personeel was zeer vriendelijk
Bestelling on line geplaatst en afgehaald in de winkel te Dendermonde. Heel lief en behulpzame winkelbediende(s). Ga ik zeker nog eens langs om wat speelgoed voor mijn kleinzoontje te kopen
Goede bediening
Eerste maal dat ik bestelde, vlugge levering, kleinzoon tevreden
Beste mensen, deze review schrijf ik voor de speelgoedwinkel Toychamp in DENDERMONDE. Bent u op zoek naar een leuk kado of geweldig speelgoed? Naar een winkel met vriendelijk en behulpzaam personeel, die klaarstaat met raad en daad en goede raad? En die u kan helpen met uw zoektocht naar het geschikte kado en u suggesties kan aanbieden? Geen nood, zoek niet verder. Dit vindt u terug in Toychamp DENDERMONDE. Heel tevreden, mooie winkel met geweldige mensen erin. Mij zie je hier zeker terug. Tot binnenkort!
Ik had bestelling gedaan Krijg iets heel anders thuis aan Ik krijg wel vriendelijke mensen aan de telefoon Ze zouden het terug opsturen wat ik had gevraagd....nadien mail....het is er niet meer! Nu sta ik hier zonder cadeau voor kind van 9 Tof eh
Ik bestelde een aantal speelgoedcadeautjes bij Toychamp, die ik een week later nodig had. Het pakket kwam snel aan, maar er ontbrak 1 artikel... Ik stuurde onmiddellijk een bericht via het contactformulier op de website, maar na 4 dagen nog geen antwoord. Daarna stuurde ik via e-mail een bericht, nu 3 dagen later nog steeds geen enkel antwoord. Het cadeautje heb ik bij een andere shop opnieuw moeten kopen, hopelijk krijg ik alsnog antwoord van Toychamp om tenminste mijn geld terug te krijgen. Hier koop ik nooit meer, wat een slechte ervaring.
Goedemiddag Bedankt voor je review. Wat jammer dat je een mindere ervaring gehad hebt excuses hiervoor. Ik zag dat je mailverkeer met een collega gehad hebt en dat dit issue opgelost geraakt is, hiervoor is altijd een langer proces nodig omdat hier camerabeelden vanuit het magazijn mee verbonden zijn waardoor we op verschillende afdelingen moeten (zoals aangegeven geweest was) wachten alvorens je te kunnen informeren met nieuws vandaar komen eerdere vertragingen. Prettige dag verder Vriendelijke groeten Het ToyChamp-Team
Het product lag binnen de twee uur klaar ter ophaling in de winkel, wat gewoon erg snel is. Dank voor de snelle service!
Voordelige prijs, snelle service en levering en producten zoals geadverteerd. Wat kan je meer vragen? Absolute aanrader.
Commandé en ligne il y a deux jours et déjà reçu ! Conforme à la description et à l’image. Correspond exactement à mes attentes.
Bonjour, Nous vous remercions pour votre commentaire. Top ! Nous sommes ravis d'apprendre que tout était à votre goût. Nous espérons vous accueillir à nouveau parmi nous la prochaine fois ! Vriendelijke Groeten Het ToyChamp-Team
Net van de trampoline werd niet geleverd.
Goedemiddag Bedankt voor je review. Wat jammer dat je een mindere ervaring gehad hebt excuses hiervoor. Ik zag dat je mailverkeer met een collega gehad hebt en dat dit issue opgelost geraakt is, we hopen je zeker nog een volgende keer bij ons te mogen verwelkomen. Vriendelijke groeten Het ToyChamp-Team
Originele beoordeling
Net van de trampoline werd niet geleverd.
Hele fijn ervaring
Goedemiddag, Bedankt voor je feedback. Super te horen ! We hopen je nog eens bij ons te mogen verwelkomen. Vriendelijke Groeten Het ToyChamp-Team
online besteld. Alles stond klaar,snelle service
Naar de winkel voor een loopfiets waarvan online stond dat deze nog in stock was. In de winkel zelf gevraagd en bediende zegt dat ze deze niet meer hebben en nooit in stock staan. Omdat we deze specifieke loopfiets wouden hebben hem online gereserveerd in dezelfde winkel waar hij niet meer in stock zou zijn maar wel na een half uurtje konden gaan afhalen. Personeel is dus gewoon te lui om gewoon even na te kijken of het er effectief is.
Klacht winkel: Goedemiddag Bedankt voor je berichtje. We vinden de tevredenheid van onze klanten enorm belangrijk, daarom willen we je alvast bedanken voor je feedback. ToyChamp staat garant voor beleving. Dagelijks doet heel ons ToyChamp-team haar uiterste best om een bezoek aan onze speelgoedwinkel voor iedereen onvergetelijk te maken. Dit natuurlijk op een positieve manier. We vinden het dan ook heel jammer te moeten horen dat dat bij jou niet het geval is geweest. Vandaar alvast onze excuses. Vriendelijke Groeten Het ToyChamp-Team
Snel, vriendelijk, heel makkelijk
Goedemiddag, Bedankt voor je review. Super om te horen! We staan altijd voor onze klanten klaar. Vriendelijke Groeten Het ToyChamp-Team
Gemakkelijk kunnen bestellen online
Alles naar verwachting, top.
Alles vlot verlopen,zowel bestelling,betaling,opvolging en levering,netjes verzorgd
Goedemiddag, Bedankt voor je review. Top! Wat leuk om te horen dat alles naar wens was. Vriendelijke Groeten Het ToyChamp-Team
Troisdorflaan 17
3600 Genk
ToyChamp maakt kinderdromen waar.