Zeer fijne propere speelgoed winkel ! Ook een andere aanbieding van speelgoed dan dat de weinige andere Belgische speelgoedwinkels hebben. Zeer goede prijzen en over het algemeen goedkoper dan de concurrentie! Zeer fijn dat er een nieuwe keten van speelgoedwinkels in de aanbieding is hopelijk kan deze blijven bestaan !
Positief verschoten van het aanbod. Mooie, overzichtelijke winkel.
Topservice!
Zeer fijne winkelervaring bij toychamp! Veel keuze en vriendelijk personeel.
willen bestellen en niet in voorraad, begin dan maar....
Super goede ervaring! Vlotte levering, nauwkeurige updates via mail, heel professionele en klantvriendelijke service. Een aanrader!
Veel keuze en vindt alles wat ik zoek, dochter komt graag dingen kopen zoals van stitch enzo.
Van geen enkel artikel staan er afmetingen vermeld. Dus mijn toekomstige bestellingen/aankopen zullen ergens anders gebeuren.
Toychamp biedt een ruim assortiment, wat in de winkel overzichtelijk getoond wordt. De prijzen liggen meestal gelijk of lager dan bij andere winkels en er zijn vaak promoties. Enig minpuntje is voor mij de website, die weinig goede zoekfuncties biedt. Levering is wel correct en snel.
Alles in orde! Zeer goeie prijs voor Lego producten!
Goed goed goed goed!
Vlotte levering en artikel correct volgens bestelling
Vlotte en correcte service!
Goedemorgen Armand, Bedankt voor je feedback. Wat fijn dat je deze ervaring zo gehad hebt! We hopen je zeker nog eens bij ons te mogen ontmoeten. Vriendelijke Groeten Het ToyChamp-Team
Mooie aanbiedingen, meteen bij uitgave van nieuwe sets... Info tussendoor OK en leveringen zeer verzorgd.
Heel vlotte service
Na verkoop, niet zo goed. Heb me ingeschreven voor lego die uitverkocht was, na maanden nog altijd geen nieuws, omtrent wanneer dit binnenkomt en dezelfde prijs of niet.
Goedemiddag Erik, Jammer om te horen dat je niets hebt vernomen van de Lego, echter kunnen wij hier zelf niets aan doen. Je kan je aanmelden via de site om op de hoogte te blijven als het artikel dan wel weer op voorraad komt. Sommige producten komen dan ook niet meer terug in ons assortiment. Met vriendelijke groeten, Het Toychamp Team
Zeer vriendelijk personeel. Snel geholpen. Echt super gezellig
Goedemiddag Gertrude, Wat fijn om te horen dat je een fijne ervaring hebt gehad met ons personeel en service. Met vriendelijke groeten, Het Toychamp team
Alles prima, bedankt!
Goedemiddag Michelle, Fijn om te horen dat je tevreden bent. Met vriendelijke groet, Het Toychamp team
Makkelijke site om mee te werken Werkt snel Snelle levering
Goedemiddag Kimberly, Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over onze service en levering. Met vriendelijke groeten, Het Toychamp team
Meer dan keuze genoeg en voor Ieder wat wils
Goedemiddag Gino, Fijn om te horen dat je tevreden bent! Met vriendelijke groeten, Het Toychamp Team
Online geschopt , n 1 iets was verkeerd besteld direct gemaild of ik dit kon retourneren en dit kon in de winkel ook zelf , hebben opgezocht naar de dichtbijzijnde in sint denijs en wat een grote mooie winkel . Van alles wat heel ruim en overzichtelijk. Echt een speelgoedparadijs
Goedemiddag Maya, Wat fijn om te horen dat je bent verder geholpen en tevreden bent over onze service. Met vriendelijke groeten, Het Toychamp team
Gewoon goed.
Goedemiddag Vicky, Wat leuk om te horen dat je tevreden bent. Met vriendelijke groeten, Het Toychamp team
Troisdorflaan 17
3600 Genk
ToyChamp maakt kinderdromen waar.