Perfecte afhandeling!
heel snelle levering en goede prijs
Vugge levering en alles netjes verpakt. Dankjewel!!
Goedemiddag Lydia, Bedankt voor je review. Wat fijn dit te horen! Tot een volgende keer! Vriendelijke groeten Het ToyChamp-Team
Ruim assortiment.
Online besteld, even later stond bestelling netjes klaar in winkel. Vriendelijk geholpen geweest.
Goedemiddag Tiny, Bedankt voor je review. Wat fijn dat je een positieve ervaring gehad hebt! Vriendelijke groeten Het ToyChamp-Team
Let op: Als je bij deze webshop bestelt kan je je geld kwijt zijn. Er zijn al vele negatieve reviews over toychamp maar blijkbaar hindert dat ze niets. Retour gestuurd en vermist geraakt, ondanks aanleveren bewijsstukken kan je fluiten naar je geld.
Fijne ruime winkel met veel keuze. Ik had iets besteld en opgehaald in de winkel.
Het is een slechte plek om een controler de bestellen ik was aan het wachten maar blijkbaar waaren er geen meer en splaats er van aan de website te zetten dat het in de voorraad nog ligt zeg dan dat het niet meer verkrijg baar is !!
Goedemiddag Yigit, Bedankt voor je review. Wat jammer dat je een mindere ervaring gehad hebt, we begrijpen dat je teleurgesteld moet zijn geweest om speciaal naar onze winkel te komen in de hoop het gewenste artikel aan te schaffen, in de winkel vonden ze het artikel helaas niet meer terug dit kan voorvallen als het om een oud artikel gaat of als er een zeer minieme voorraad nog aanwezig diende te zijn. We raden daarom best aan om indien twijfel eventjes contact met ons op te nemen zodat wij contact kunnen leggen met de winkel voor dit te bevestigen. We proberen altijd een alternatief te zoeken en deze voor te stellen vandaar dat je een voorstel kreeg met de bevestiging in welk filiaal het artikel wel nog op voorraad was. Onze excuses voor het ongemak en prettige feesten . Vriendelijke groeten Het ToyChamp-Team
We hadden ons kassaticket verloren. Ze hebben ons heel vriendelijk verder geholpen met ons bankuittreksels.
Snelle levering van kwaliteit producten!
Hi Caro, Bedankt voor je feedback. Geweldig om dit te horen! We proberen onze klanten met een zo goed mogelijke service te helpen en goede kwaliteit te leveren voor de artikelen die ze aankopen. Vriendelijke Groeten Het ToyChamp-Team
Prijs kwaliteit is goed. Goedkoper dan in de winkels.
Hi Christy, Bedankt voor je review. Fijn om deze positieve ervaring te horen! We hopen je zeker een volgende keer bij ons te mogen ontmoeten! Vriendelijke Groeten Het ToyChamp-Team
Hulp gevraagt bij een pop en na half uur wachten nog niet bij mij geweest om mij verder te helpen omdat ze het zo druk had.
Mijn bestelling stond snel klaar in de winkel. Bij het afhalen werd ik snel geholpen.
Goedemiddag Franca, Bedankt voor je review. Wat fijn dat je een positieve ervaring gehad hebt, we wensen je alvast fijne feestdagen toe! Vriendelijke groeten Het ToyChamp-Team
Snelle service, uitstekend geholpen,overzichtelijke website
Mijn online gekozen cadeau's stonden klaar in de winkel! Personeel heeft me heel vriendelijk geholpen! Top!
Hi Vicky, Super! We zijn blij te horen dat je een prettige winkelervaring gehad hebt, we hopen je zeker en vast terug te zien! Vriendelijke Groeten Het ToyChamp-Team
Goed aanbod, goede prijs
Afgelopen vrijdag waren we met verlanglijstjes in de winkel in Lanaken. We zochten naar een item van het lijstje en vroegen een medewerkster om hulp. Vervolgens is het hele lijstje met hulp van deze hele lieve medewerkster en collega´s in de winkelkar beland en later in de zak van Sinterklaas. Die gister gister dolblij uitgepakt. Het was heel fijn zo geholpen te worden en je kind zo blij te zijn met alle gewenste cadeautjes. We komen geregeld in deze winkel, en het is er altijd aangenaam en personeel behulpzaam. Groot assortiment. We hopen dat Sint deze lieve mensen ook heeft verwend!!
Goedemiddag Nicole, Bedankt voor je review. Geweldig om dit te horen dat jullie zo een goede ervaring gehad hebben in de winkel! We vinden het belangrijk dat onze klanten met een glimlach de deur uitgaan en we hopen je hierbij nog eens bij ons te mogen ontmoeten. :) Vriendelijke Groeten Het ToyChamp-Team
Snelle en correcte levering Beste prijs voordeliger dan grote speelgoedwinkels
goede prijzen maar te laat verzonden dus te laat voor sinterklaas
Hi Ella, Alvast bedankt voor je feedback. Onze excuses voor het ongemak, wegens technische problemen en enorme drukte hebben we vertraging opgelopen met het versturen van bestellingen. Vriendelijke groeten, Het Toychamp-Team
Zeer tevreden!
Helemaal tevreden!
Goedemiddag, Bedankt voor je review. Fijn dit te horen, we wensen je alvast fijne feestdagen toe! Vriendelijke groeten Het ToyChamp-Team
Vlotte service, heel tevreden.
Vandaag besteld en morgen lag het klaar in de winkel .
Heel goed!
Troisdorflaan 17
3600 Genk
ToyChamp maakt kinderdromen waar.