Slecht

Bestelling gedaan van een spelletje met gratis artikel, op de site staat duidelijk word in winkelwagen gedaan mits voldoende voorraad, dit was dus het geval dan maar alles betaald. na een paar dagen bericht dat het niet voorradig meer is. Vind het heel misleidend gratis dingen weggeven die je uiteindelijk niet krijgt. Contact opgenomen met klantendienst maar deze lachen het gewoon weg. Bij deze zal ik hier nooit nog iets kopen!

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Oplossing zoeken voor een klant toch tevreden te stekken

Groot aanbod

• N/A

Vriendelijk, snelle bediening

Vriendelijk, snelle bediening

Vlotte service

Eenvoudig om te bestellen, scherpe prijzen en goeizme service tijdens het bestellen/afhalen.

Teleurstellende service

Door een foutje in mijn winkelmandje heb ik het beloofde cadeau van een actie niet gekregen. Toen ik telefonisch contact opnam werd er verteld dat het cadeau niet meer op voorraad was, en dit was een duidelijke leugen, er was overal nog voldoende voorraad. Bij zulke leugens is mijn vertrouwen dus weg. Er wordt ook niet meer gereageerd op mijn email en dit voor een actie cadeau van amper 10 euro!!

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Klantvriendelijkheid, service en geen leugenachtige informatie geven!

Eerste bestelling

Zeer snelle levering

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Zou niet weten wat

Snelle, vriendelijke service.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Ik heb alles netjes goed optijd ontvangen van de goederen

Zeer tevreden.. -: Had de verkeerde speelgoedboek meegekregen , plaats van België ipv >had ik Nederland ontvangen . " prijzen zijn best toch verschillen." Denk ik" "

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Ik zou meer islamische speelgoed aanbod doen, zeker met de suikerfeest, offerfeest is het mooi meegenomen vooral in België is het assortiment heel zelden. Eerst aan te bieden op de webshop, als het dan goed score eventueel bij de winkels aan te bieden . Snoep zou ik ook aanbieden zoals halal als gewone snoep... wel jammer dat er geen kindersnoep kon bestellen via de webshop zou mooimeegenomen zijn .

Zeer overduidelijke website met een groot assortiment speelgoed. Bestelling werd vlug en correct verzonden.

Prachtige winkel

Online bestelling dezelfde dag nog klaar om af te halen in de winkel.

geweldig

Had speelgoed besteld. Stond klaar toen ik het kwam afhalen. Ruim aanbod in speelgoed. Verzorgde winkel. Goedkopere prijs dan andere speelgoedwinkels.

Super !!!!

nieks aan te zeggen, prima !

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? nieks

Speelgoed gevonden dat ik nergens anders vond !!! Goede service hier gaan we nog bestellen !b post verzending vind ik wel net iets aangenamer dan nu met gls

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? B post ivm gls

correct in afhandeling

makkelijk en te vertrouwen

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Zelf ben ik een ex werknemer en heb graag voor jullie gewerkt en mooie kansen gehad ,maar mijn hart lag in de zorg . Doe zo verder .

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Alles ok

Ruim aanbod, concurrentiële prijzen , vlot geleverd

Vlotte bestelling, binnen de opgestelde tijd geleverd.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Snelle levering , laat elders goedkoper

Trap weer in de zogenaamde 50% korting , van 170 naar 85 , koopje denk je dan , helaas elders gevonden aan 79 , en dat is dan de normale prijs zonder korting . Jammer dat winkeliers telkens die val maken voor koper , waarschijnlijk ben je die als klant kwijt in de toekomst .

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Geen valse kortingen

alles was ok

was de eerste keer niet meer dat ik bij jullie bestelde en het was goed verpakt en geen kapote doos

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? de prijzen maar ja dat wil iedereen lagere prijzen

Chaos bij afhandeling aankoop via webshop.

Steeds goede ervaringen gehad. Nu plots chaos. Ik krijg mail dat deel van bestelling geanuleerd wordt en geld teruggestort. Dus ik kijk opnieuw en voor aankoop in winkel. Geluk dus ik bestel. Dan krijg ik een mail dat mijn bestelling wel geleverd wordt. Dus heb ik straks 2x de bestelling. Ik hoop dat dit opgelost geraakt. Groeten

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Zie opmerking

Fijne grote winkel

Ze zijn heel vriendelijk het personeel.dank u.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Niks aante merken

Heel snelle afhaling in de winkel!!

Besteld online en na een paar uur al af te halen in de winkel. Dit is een heel goede service!!

Lang wachten

Verwerking van online bestelingen gaat niet zo vlot als hoe het op de site staat , heb 1 week moeten wachten voor mijn bestelling geleverd was .

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Snellere verwerking van bestellingen dus ook snellere levering

Mooi snelle levering

Alles goed verpakt . Enkel het logo zie ik liever niet op de doos als je het discreet wil houden

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Geen logo op doos

Toychamp is veel beloven

Online aankopen doen is ten stelligste af te raden. Heel veel producten op de site nodigt uit om te kopen, tot je ze betaald hebt. Dan wordt de bestelling geannuleerd. 2 verschillende bestellingen, 2 keer op een week tijd geannuleerd. Daarna ontvang je een deel van de bestelling inclusief het geannuleerde product. Maar een product dat niet geannuleerd is is niet geleverd. Klantendienst bied gewoon zijn excuses aan… Ook moet je opletten bij een actie. Zoon koopt een product waarbij je een actiekaart zou ontvangen. De winkel deelt dit niet mee maar omdat de winkelbediende raar deed en aan het ‘zoeken’ was naar iets deed ons een belletje rinkelen. Mijn man vraagt of we iets te goed hadden maar deze vraag werd genegeerd. Buiten de winkel de site bezocht en ja, we hadden recht op een actiekaart. Terug in de winkel gegaan om de actie te laten zien, maar de actiekaarten waren nog niet voorradig. Dit terwijl de actie al lopende was. Dus… weer beloven maar…

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Website up to date houden zodat mensen niet eerst moeten betalen om dan de bestelling geannuleerd zien te worden

Zeer behulpzaam en vriendelijk

Bij toychamp heel erg vriendelijke medewerkers die je helpen bij vragen, even mee op zoek gaan,… Bestelling stond mooi klaar. Er was een actie met Pokemon kaart deze kon niet meegegeven worden door een stockprobleem maar alle begrip daarvoor.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Misschien zorgen dan als er een actie is dat er voldoende stock is.

Troisdorflaan 17

3600 Genk

+32(0)89 69 44 52

Over Toychamp.be

ToyChamp maakt kinderdromen waar.