Snelle reactie en levering en vriendelijk in de winkel bij afhaling
Ik deed een online bestelling. Alles stond netjes klaar in de winkel in Hasselt en kon dus heel gemakkelijk afgehaald worden.
Het aanbod was goed. De prijs was goed. De website was handig, ik had een bon die ik digitaal kon gebruiken. Het bestelde product was enkele dagen later al aanwezig in de winkel waar men mij vriendelijk verder hielp.
Geen enkele moeite was teveel voor het personeel in Maasmechelen en ze waren heel behulpzaam en vriendelijk.
Heel tevreden. Een interessante prijs en zeer vlotte levering. alles tiptop!
10/10
VRIENDELIJK ONTVANGEN EN PROPERE WINKEL TE SINT-TRUIDEN
Blij een winkel gevonden te hebben die nog vanalles in voorraad heeft, ook online. En aan voordelige prijzen en met hier en daar leuke koopjes. Leveringen aan huis zijn steeds in orde geweest, binnen 1-2 werkdagen. Handig wanneer de bomma op het laatste moment vraagt om een cadeau te voorzien. Ik wacht op een Toychamp dichter in de buurt.
Vriendelijk personeel
Alle bestelde items vlot geleverd en tegen een heel scherpe prijs.
Zeer vriendelijk personeel en snelle levering
Winkel is overzichtelijk. Heb advies diverse keren advies gevraagd. Ben heel vriendelijk en behulpzaam geholpen! Top! Voorbeeld voor veel andere winkels. Zal heel graag terugkomen! Mijn beoordeling is oprecht een dikke, dikke 10!
Ik had een PS4 spel besteld en via GLS werd dit dan geleverd. Ik was de dag zelf gaan werken dus kon het niet aannemen maar er stond wel bij dat het geleverd was. Bij thuiskomst niets te bespeuren. Bij de nabije buren gaan bellen maar ook terug niets. Ik heb dan contact met ToyChamp opgenomen (aangezien ik in het verleden nig wel al last met GLS heb gehad) en die wisten me te vertellen wie het pakje aangenomen had na onderzoek bij GLS te doen, en dit binnen een heel snelle reactieperiode, waarvoor dank. ToyChamp, jullie zijn toppers!
Ik had voor sinterklaas alle caduetjes besteld bij de toychamp. De bestellingen werden bij jou in de winkel klaar gezet voor op te halen binnen 2 dagen was het klaar. 1 artikel wat ik had bestel was op het laatste moment uit verkocht en heb toen heel netjes mijn geld terug gegeven.
Alles ligt klaar aan de kassa, enkel ophalen. Voor mensen die werken en wat tijd uit willen besparen kan ik dit alleen maar aanraden.
Goedemiddag Bianca, Bedankt voor je feedback. Fijn om te horen dat het bestellen via click& collect zo goed is meegevallen. Het is niet alleen voor de klanten handig, maar ook voor de winkel overzichtelijker om zo de bestellingen te kunnen reserveren. We hopen je een volgende keer terug bij ons te mogen ontvangen! Het ToyChamp-Team
Ene dag besteld en paar dagen later mocht ik het al afhalen
Bestelling vlot kunnen plaatsen en heel snel kunnen afhalen
Op korte tijd alles perfect geleverd.
Eerste online aankoop bij Toychamp. Vlot gevonden wat ik zocht, met een mooie aangekocht en gratis geleverd. Hier koop ik mogelijk nog in de toekomst.
De bezorgsdienst GLS is zogezegd maandag 6 november aan de deur geweest,ze hadden gebeld en niemand was thuis kreeg ik een e-mail,dikke vette leugenaars, niemand is bij mij geweest,niemand heeft aangebeld want ik ben hele dag thuis,en overal camera’s hangen die alles filmen, ik bestel online omdat ik geen tijd voor naar een winkel te gaan omdat mijn kleindochter van zes maanden hier is,en nu zou ik het in een parcelshop moeten gaan halen en die ligt niet in eigen dorp,echt schandalig
zeer goede service
Een nadeel dat de verkoper zijn ladder niet goed had terug gezet en bij gevolg is omgevallen en ik het met mijn hand heb kunnen opvangen .( pijnlijk) .
De sets waren ok, maar op elke doos zat een sticker. Die sticker verwijderen zorgt voor schade aan de doos. Volgende keer graag lego dozen zonder stickers er op. Het was immers een online bestelling
Troisdorflaan 17
3600 Genk
ToyChamp maakt kinderdromen waar.