Zeer leuke winkel met veel keuze. Ook super dat je online kan bestellen en dan afhalen in de winkel.
Er is een zeer ruim aanbod, aan zeer goede prijzen. Ik heb via internet besteld, en alles is zeer vlot verlopen. 1 klein min puntje: Bij de koerier had ik een veilig afleveradres toegevoegd (voor het geval er niemand thuis was). Maar ze hadden de doos toch zo maar voor onze deur gezet.
Top!!!
Goed geholpen
Snelle service! Mooie prijzen!
Makkelijke overzichtelijke website , vlot besteld en dag nafien lag het klaar in de winkel en werd het mib door een vriendelijke medewerker overhandigd
Ruim aanbod en snelle afhandeling
voor eerste maal hier besteld, bestelling was correct en eigenlijk heel snel ter plaatsen. hele tevreden klant hier!!
Mooie producten aan goeie prijzen
Alles was snel verzonden en heel correct goede service
Gemakkelijke webshop, enorm aanbod, proper en vlug geleverd.
Zeer veel keuze , correcte prijzen en snelle levering !
Besteld en heel snel geleverd aan de beste prijs.
Goed, goederen zoals omschreven perfect verpakt, onbeschadigd en op tijd geleverd, kortom zoals het moet zijn.
sturen een verkeerd artikel op, maar vinden dat normaal en excuseren zich niet en compenseren het artikel niet
Ik had een goed gevoel in de winkel. Ik ga zeker terugkomen
Leuke site
Top,productpagina ik verwachtte
Zeer snelle levering en lage prijzen
Met de winkel zelf heb ik een goede ervaring! De producten werden snel verstuurd. Enkel over de levering ben ik niet te spreken. Het werd verzonden met gls maar noch zijn ze komen aanbellen of een papiertje achtergelaten. Dit is gewoon op een verdeelpunt binnen gebracht terwijl we effectief thuis waren. Op de track en trace was ook te vinden dat de buren niet thuis waren maar die waren zelfs ook thuis! Dus uiteindelijk met de winkel een leuke ervaring met de maatschappij waar ze hun bestellingen mee verzenden niet!
Perfect geleverd.
Bestelling vlot kunnen ingeven op de website en op korte tijd geleverd.
Veel keuze en vriendelijk personeel
In tijden waar we gewoon zijn dat alles snel thuis geleverd wordt, duurde het hier wel even voor ik het had, best rekening mee houden dat je hier niet kan bestellen voor een last minute cadeautje. Anders verliep alles vlot.
Troisdorflaan 17
3600 Genk
ToyChamp maakt kinderdromen waar.