Aantrekkelijke prijzen, leuke aanbiedingen,snelle leveringen.
Gemakkelijk om een bestelling te plaatsen en te betalen, na 2 dagen geleverd en met een goeie tracking te volgen
Na 1 dag konden we het al ophalen. Alles stond klaar. Fijn zo!
Snelle levering, Prijskwaliteit ook super !
Als ik wat reserveerde of een bestelling doe ligt het steeds correct genoteerd in de gevraagde winkel.
Ik ben heel blij met de toychamp! Wij winkelen vaak in maasmechelen toychamp en zijn erg tevreden!
Mon colis a disparu, alors que GLS affirme l'avoir livré à mon domicile ! J'ai perdu mon argent. C'est bien triste.
Mijn bestelling en levering zijn zeer vlot verlopen. Op maandag besteld en artikelen op woensdag aan huis ontvangen. De artikelen waren netjes verpakt. Prijsvergelijk met de concullega's blijft belangrijk, maar dat is zo bij alle speelgoedwinkels.
Snelle zeer verzorgde levering. Was stevig verpakt, goede service
Ze helpen als je iets vraagt
gemakkelijk bereikbaar en propere winkel vriendelijk personeel
Personeel die alles in goede banen doet voor een vlugge levering.
Snelle service en alles was in orde
Ik bestel 4 items, ik krijg verschillende mails binnen. De ene zegt dat 1 artikel geannuleerd is, de andere mail zegt dat alles is verzonden. Ik neem telefonisch contact op, daar wordt gezegd de mails te negeren, dat jullie systeem nog niet op punt staat en alles wordt verstuurd. Ik krijg het pakket aan, zonder eerst een track & trace code zoals beloofd, en er ontbreekt 1 artikel, hetgene was geannuleerd. Het enige positieve is dat ik mijn geld terug kreeg binnen de week.
Voor kleinkind iets gezocht om bezig te zijn met wat ze graag doet, leren knippen met verschillende schaartjes en blij dat ze is.
Tevreden
Opgezocht op google , besteld en snel geleverd
De fysieke winkel is niet altijd 100% op punt. Maar de meeste verkoopsters zijn vriendelijk en klantgericht. En kunnen uitleg geven. On line ook wel tevreden, alleen wat jammer ivm in de winkel afhalen of on line bestellen beperkt. Pre order ook dit oké! Wat minpuntjes, gemeld aan klantendienst. Zeer vriendelijke klantendienst. Nu afwachten als alles in orde komt. Voor de rest tevreden.
Heel tevreden,snelle en goede levering!
Zeer fijne auto's als je vancars houdt. Mooie ontwerpen.
Het is super fijn om iets te bestellen bij een bedrijf waar alles zo vlot verloopt!
Na vergelijken van verschillende sites, vond ik alles wat ik nodig had aan de beste prijs bij Toychamp. De bestelling en de levering verliepen heel vlot. Voor herhaling vatbaar.
Jullie promo's zijn echt een prijsverschil! Je moet er wel als de kippen bij zijn. Snelle service om het gekozen product in de winkel te kunnen ophalen.
Beste Els, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je bestelling zo vlot verlopen is, de acties en promo's zijn zeker populair naarmate we richting de feestdagen toe gaan. Vandaar dat je best via click&collect kan bestellen zodat de medewerkers de artikelen voor jou kunnen reserveren en je toch verzekerd bent bij de bevestigingmail dat je het product klaarligt voor je in de winkel. Vriendelijke Groeten Het ToyChamp-Team
GSL heeft zending nog steeds niet afgeleverd. Pakket blijft liggen in depot ,waarom !!!!! Na telefonisch gesprek en de verzekering dat zending maandag 23/10 zal afgeleverd worden door gsl heb in de tevredenheid score aangepast. Dank voor tussenkomst . MVG.
Originele beoordeling
Troisdorflaan 17
3600 Genk
ToyChamp maakt kinderdromen waar.