mooie selectie van artikelen
uitstekend !! amper een uur nadat ik de bestelling geplaatst had een mail dat mijn pakketje klaar lag ! enkele dagen later gaan afhalen : onmiddellijk mijn bestelling gekregen van een vriendelijke jongedame !! Top service !! Een aanrader !!
Goedemiddag Paula, Bedankt voor de geweldige feedback! We streven naar een aangename winkelervaring en daarbij hoort natuurlijk ook een correcte service. Als de klant gelukkig is zijn wij dat uiteraard ook! :) Groetjes Het ToyChamp-Team
Bedankt voor de snelle en correcte levering.
Originele beoordeling
Ik heb mijn cadeaubon nooit ontvangen van 50€ die ik had gekocht
We kregen een mail dat onze bestelde artikelen beschikbaar was. We gaan naar de winkel en wat blijkt dat bestelling onvolledig is. Nog nooit zo'n dienstverlening gezien dat is swanzen met mensen.
Bestel via de website een schooltas kom ik het halen is het een andere normaal als je kijkt is ze beschikbaar ik hasselt bilzen en maasmechelen bellen ze naar daar krijg je antwoord dat ze ze niet hebben en dan sta je daar zonder tas voor je zoon
Goede snelle service
Bestelling stond vlug klaar.
positief
Fast and good quality
Alles ok
…………………………………………………………………………………………
Heel goede service
Geen opmerkingen, het verliep prima.
Alles was op tijd en inorde
Veel aanbod en super vriendelijke personeel. Filiaal in heusden-zolder is mijn favoriet!
Artikel op tijd en goed ingepakt !!!
Steeds aangenaam onthaal en correcte afwerking.
Site zegt niet hoelang levering is. Momenteel levering al meer dan een week onderweg. 11/08 besteld, nu 22/08 nog steeds niets ontvangen. Geen aanrader om snel een kadootje te kopen dus.
We hebben tot op heden nog geen pakketje gehad, dus kan ik de inhoud ook niet beoordelen.
Alles in voorraad en tegen scherpe prijzen.
Handige website met duidelijke instructies. Spelletjes waren mooi en verzorgd verpakt.
De winkel zelf is ok maar de firma die levert niet sorry geen track niks wist zelfs niet dat pakje geleverd was heb moeten bellen naar familie om te zien of ze het gekregen hadden was een cadeautje
Spijtig, beloofd was 1-2 werkdagen. Nu 1 week later nog geen bestelling ontvangen.
Troisdorflaan 17
3600 Genk
ToyChamp maakt kinderdromen waar.