Super snelle levering
Niks op aan te merken
Bestelling geplaatst en zeer vlug contact gehad prima service en vriendelijk personeel
Pakje was snel geleverd en voldeed aan mijn verwachtingen
Bij het ophalen van de bestelling in het filiaal te Genk negeerden de 3 verkoopsters ons volledig opdat ze te druk bezig waren met bespreken wat ze van een mannelijke klant vonden. Wanneer ik hen, na meer dan 5min wachten, vroeg of iemand ons kon helpen kreeg ik 3 kwade blikken en 1 arrogante "ziet ge niet da we bezig zijn!" Naar mij geschreeuwd en gingen ze rustig verder met giechelen aan de inkomdeur! Waar ze zeker nog 5min bleven staan kletsen en lachen. Uiteindelijk kwam 1 van hen, tegen haar goesting, terug en vroeg: "ja, voorwa staan jullie hier?" Wow! Als dat de maatstaf is... Fantastisch personeel moet ik zeggen!
Heel goed en snel verlopen.
Ik bestel altijd via de webshop cadeaubonnen voor de verjaardagsfeestjes. Verloopt zeer vlot, bonnen zijn direct beschikbaar om te printen.
Bestelling geplaatst savonds om 23u en dag nadien om 9u30 kreeg ik een mail dat het klaar stond om af te halen . Vlot afgehandeld .. Het personeel is ook altijd heel behulpzaam !
Veel keuze en fijn personeel
Online gekocht om te reserveren in één van de wknkels. Alles vlot verlopen. Het product was in de eerst gekozen winkel niet beschikbaar waardoor er snel een terugbetaling werd gedaan. In de tweede winkel was het product wel beschikbaar. Je wordt als klant goed op de hoogte gehouden van uw bestelling.
Vriendelijk, behulpzaam, mijn bestelling lag in no time klaar.
Online bestelde artikelen waren snel aanwezig in de winkel. De verkopers in de winkel waren enorm prettig in de omgang en zeer klantvriendelijk. Fijne service!
Onze bestelling werd zeer snel en netjes geleverd. Wij zijn zeer tevreden!
Grootouders worden blij als ze hun kleinkinderen hiermee zien spelen
Speelgoed was heel snel geleverd
Zeer vriendelijk en helpen je goed als je het niet vindt. Je kan het met handen en voeten uitleggen en ze snappen het.
De ene dag besteld en de volgende dag al geleverd
Ik had online een bestelling geplaatst,dezelfde dag kon ik het al gaan ophalen. Alles ging zeer vlot en ze zijn zeer klantvriendelijk. Niets op aan te merken.
Website stond 1 - 2dagen levertijd vermeld. Deze was 5dagen pas gelevert
Beste Ilham, Alvast bedankt voor je review. Onze excuses als de levering wat langer duurde dan normaal. Door de drukte kan het al eens voorvallen dat de bestelling wat langer onderweg is dan normaal. We wensen je nog een fijne dag! Het ToyChamp-Team
Vriendelijke werknemers behulpzaam
Vorige week bestelling geplaatst, nog niets gezien, wel al een tiental mails met: ''uw bestelling staat klaar, u pakketje is onderweg, je pakje is terug naar het depot, je pakje is onderweg, vermoedelijk vandaag, of toch niet... Wil je ons scoren?'' Bij deze: tot hiertoe een onvoldoende wegens te lang onderweg. Ik heb begrip voor drukte en vertraging maar toch... hou niet valse reclame/verwachtingen. Had beter bestelling naar winkel laten komen dan.
Dag Joke, Alvast bedankt voor je mail. Eerst en vooral bedankt om bij ToyChamp te bestellen. Onze excuses dat de levertijd langer duurt dan verwacht. Is het artikel ondertussen al geleverd? In ieder geval heb ik contact opgenomen met GLS om dit issue voor te leggen en om te horen waar je pakje nu is. In de toekomst mag je ons altijd meteen contacteren zodat we hier sneller op kunnen reageren. Alvast bedankt, Vriendelijke groeten, Het ToyChamp-team
Je kan makkelijk de gewenste producten online bestellen. Afhalen kan wanneer je wilt en ook dit gaat vlot
In voorraad wat ik nodig had Correcte prijs
Troisdorflaan 17
3600 Genk
ToyChamp maakt kinderdromen waar.