Overzichtelijke website, snelle levereing en het speelgoed was goed beschermd in de verzenddoos. Dus alles was uitstekend!
Snelle levering zondag besteld dinsdag in huis ga hier nog bestellen!
verkeerd adres doorgeven, mijn fout. Ze waren snel in contact en hebben het pakketje alsnog op tijd geleverd!
Mijn hoofdbestelling kon nt geleverd worden,dit bedrag zou ik teruggestort krijgen. Dit zou tijdens de bestelling duidelijk moeten zijn. Temeer omdat het wel nog kan afgehaald worden in de filialen. Een klantvriendelijke methode zou intern opgelost moeten worden om het dan alsnog toch te leveren of indien men zich die moeite niet wil doen, het ook niet online wel te laten bestellen!!
Prijzen zijn zeer competitief en er is een ruim aanbod. Eén opmerking, in Oost-Vlaanderen is er nog geen Toychamp :-).
Alles ok
Veel keuze, snel geholpen.
Online een bestelling gedaan. Lag snel klaar en zonder problemen kunnen afhalen.
Ik heb er een jacuzzi gekocht en heb een volledige uitleg gekregen. Uitstekende service in filiaal Heusden-Zolder!
Goede en snelle levering
Bestellen en afhalen zijn vlot gegaan.
Alles prima verlopen! Snelle en correcte levering
Prima levering, snel en goed aangekomen. Helemaal prima!
Goed verpakt en snel verstuurd
Had online besteld en directe reactie uurtje later alles gaan ophalen. Zeer vriendelijk ook
Over ToyChamp ben ik super tevreden. Over de levering via GLS ben ik totaal niet over te spreken. Na drie pogingen om het pakket te leveren, heb ik het uiteindelijk op de vierde dag mijn pakket in ontvangst kunnen nemen. Zij beweren dat ik niet aanwezig was en ging telkens terug naar de depot van GLS. Het pakket moest geleverd worden in de winkel waar ik werk en was s'morgens vroeger op mijn werk om 8u. De winkel sluit om 18u en ben steeds langer gebleven tot mijn tracking aangaf dat het pakket terug naar depot ging. GLS is niet bereiken via mail of telefonisch, enkel en alleen via een computer systeem waar je kan vragen "wanneer uw pakket geleverd word". Zelfs na de tweede keer te vragen wanneer mijn pakket geleverd zal worden, geven ze geen reactie en zetten de melding als "opgelost" terwijl ik het pakket nog niet heb mogen ontvangen. ToyChamp beveel ik zeker aan, maar met een andere koerierdienst.
Alles netjes en snel geleverd
vriendelijk en behulpzaam personeel- winkel Sint-Truiden
Vlugge levering en scherpe prijs
in orde
vlot bestelling kunnen reserveren
O.k
Meestal de goedkoopste prijs. Groot aanbod.
Het ontvangst aan de balie loopt zoals het moet, vriendelijk en behulpzaam. Bij het afhalen van het gekocht artikel aan het ophaalpunt was wat minder. Een goedendag kon er zelf nog niet af. Nochtans, iemand een goedendag wensen kost toch niks!? Mijn tienerzoon van 16j had zelf zijn bedenkingen hierbij.
Dankjewel voor je feedback! Dagelijks doet heel ons ToyChamp-team haar uiterste best om een bezoek aan onze speelgoedwinkel voor iedereen onvergetelijk te maken. Dit natuurlijk op een positieve manier. We vinden het dan ook jammer te moeten horen dat jouw tienerzoon hierbij zijn bedenkingen had. We hebben dan ook de winkel hierover aangesproken. We hopen namelijk dat we zulke situaties in de toekomst kunnen vermijden. Hopelijk zien we je snel weer!
Troisdorflaan 17
3600 Genk
ToyChamp maakt kinderdromen waar.