ik bestelde een artikel online, af te halen in de winkel. Ongeveer een uur later kreeg ik een mail dat mijn bestelling klaar lag in de winkel. Die gaan afhalen wat zéér vlot en vriendelijk ging. Top service !!!!!
Alles vlot verlopen
Fijn winkelen, uitgebreid assortiment met leuke dingen. Goede prijs/kwaliteit. Vooral de 'altijd' vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel is fijn :-)! Bedankt!
Meestal neem ik de Toychamp in Genk maar heb ook al online of ik Hasselt besteld. Ruime winkelgangen, logische layout waardoor je na de lego eerst het 'jongere' speelgoed tegen komt. Zoon is gek van peppa pig huis en van de brandweerwagen van de paw patrol. Terwijl hij speelt kan ik op mijn gemak kijken wat we nodig hebben. Het valt gemakkelijk op welk speelgoed afgeprijst is. In andere speelgoedwinkels zie je amper afprijzingen terwijl hier wel ruime keuze is. Altijd handig als je op budget een verjaardagskado zoekt.
Gemakkelijk besteld en zeer snel geleverd. Afhaling in decwinkem was ook snel en simpel.
Alles zeer correct verlopen
Ruim een week na aanmelden nog geen gegevens over het pakje. Verjaardagsfeestje in mineur omdat het kadootje er niet was. Terugbetaling kan alleen wanneer pakje bij hen terugkeert, maar dat kan dus nog een eeuwigheid duren.
Bestelling gaan ophalen in de winkel. Ons artikel stond netjes klaar en werd zeer vriendelijk overhandigd,
Veel om uittekiezen lieve werkers
Stiptheid van levering en niks op aan te merken
Hele makkelijke manier om te bestellen en zelf op te halen. In combinatie met boodschappen doen kost het ook geen extra moeite
Onze bestelling lag een uur na het plaatsen er van al klaar voor afgehaald te worden!
Zeer vlotte service bij een online bestelling. Goedkoopste prijs en zeer vriendelijk personeel bij afhalen.
Prima lever tijd. Juist verpakking goed beschadigd, maar zal wel door het transport zijn. Gelukkig niets aan het speelgoed. Ik zou deze winkel zeker aanraden.
alles zeer vlug ontvangen
Simpel om te bestellen
Goed, vlot
Overzichtelijk en correct service
Great sale
Bestelling is snel klaar en kan volgende dag zeker opgehaald worden en achteraf betalen is gewoon super
zeer vriendelijk en altijd staan ze klaar om te helpen
Snelle verwerking en bezorging en het product voldoet volledig aan de beschrijving. Een aanrader.
Goed aanbod, Faire prijs tov andere aanbieders. Snelle levering. En rechtzetting bij foutieve en onvolledige levering
Fijn dat je een goede ervaring hebt bij Toychamp! We hopen je snel terug te zien in één van onze winkels of online.
Ben heel tevreden van Toy champ.
Troisdorflaan 17
3600 Genk
ToyChamp maakt kinderdromen waar.