Ben heel tevreden van Toy champ.
Zeer tevreden over alles
De prijs voor de piste dat ik bestelde stond heel scherp. Aangezien het ging over een cadeau mailde ik direct na aankoop om te vragen of het kon ingepakt worden. Dit was echter niet mogelijk… De levering was snel maar ook zonder beschermende laag of extra doos… gewoon zo in originele doos, ik hoop dat deze dus goed zal werken.
Ik wil je alvast bedanken voor je feedback! In onze winkels staat een inpaktafel, daar is het mogelijk om cadeaus in te pakken. Via een online bestelling is dit helaas niet mogelijk.
Eenvoudige samenstelling keuzelijst en afhandeling.
Voor vertrek vanuit Nederland naar België een e-mail met bevestiging gekregen dat het product voor me klaar lag. Bij aankomst gemeld bij de kassa waar een matig enthousiaste medewerker op zoek ging naar mijn pakket. Na aantonen van mijn mail dat iemand het product gereed voor afhaling had gemeld kon hij het alsnog niet vinden. Met pijn en moeite belt hij met iemand van het lokale magazijn die aan komt lopen met de bestelling. Na betaling wordt verteld dat er helaas geen bonnetje meegegeven kon worden. Reden onbekend. Of ik de dag erna even wilde terugkomen. Ik heb maar ja gezegd maar ik ga geen 65km rijden voor een bonnetje.
Hey Merijn, We vinden de tevredenheid van onze klanten enorm belangrijk, daarom willen we je alvast bedanken voor je feedback. ToyChamp staat garant voor beleving. Dagelijks doet heel ons ToyChamp-team haar uiterste best om een bezoek aan onze speelgoedwinkel voor iedereen onvergetelijk te maken. Dit natuurlijk op een positieve manier. We vinden het dan ook heel jammer te moeten horen dat dat bij jou niet het geval is geweest. Vandaar alvast onze excuses. Kan je even aangeven in welke winkel dat was? Dan neem ik het op met de rayonleiding. Groetjes, Het ToyChamp-team
TOP service en zeer snelle levering !!!
De goederen is binnen maar ik heb geen info gekrijgen van verzending en thuis komst. Ik wist niet wanner het komt en zo voort. Slechte administratief werk! Mvg
Dag Taisiia Bedankt voor je feedback. Ik heb het even nagekeken voor je. Normaal gezien ontvang je van GLS een e-mail met Track & Trace gegevens. Kijk ook zeker in je spambox moest je de mail niet vinden. Alvast onze excuses voor het ongemak. Groetjes Het ToyChamp-team
Ik zag het niet zitten een schommel te zoeken in een grote winkel. Ik bestelde deze online, kon duidelijk zien welke nog op voorraad was en kon met gemak bestellen. De bestelling werd op zondag geplaatst en op moment van opening van de winkel op maandag kreeg ik melding dat het product klaar lag. Afhaling gebeurde vlot en ik werd door vriendelijk personeel geholpen.
Ik wil je alvast bedanken voor je positieve feedback! We hopen je snel terug te zien in onze winkel of online.
Snelle afhandeling van mijn bestelling.
Voor mijn eerste bestelling kreeg ik een verkeerd item opgestuurd en dat was voor een kindje zijn verjaardag en dat is niet bepaald goede reclame denk ik dan. Ik kon het niet retourneren , want het was voor de volgende dag nodig op een feestje. Ik heb nu geen vertrouwen meer, dat de volgende bestelling de juiste gaat zijn. Fouten maken is menselijk, maar het was jammer dat het meteen bij de eerste bestelling was en ook omdat het voor een kind is , die vaak iets specifieks vragen!
Perfect verpakt en gelevert.
In 1 woord geweldig.
Bedankt voor je positieve feedback! Hopelijk heb je nog lang plezier met je artikelen en zien we je snel terug.
Al meerdere keren hier besteld en ik heb steeds dezelfde week mijn producten. Deze site is een echte topper!
Bestelling is deels geannuleerd wegens niet beschikbaar en volgens webshop wel. Zeer hoge verzendkosten moeten betalen voor 1 artikel in plaats van 2, verzendkosten zijn ook niet gehalveerd geweest
Dag Séba Bedankt voor je feedback. Kan je me aangeven over welk artikel het gaat, dan kijk ik dit even voor je na en kijken we wat we voor je kunnen betekenen. Alvast onze excuses voor je minder goede ervaring bij ons. Groetjes, Het Toychamp-team
Mijn bestelling was snel beschikbaar in de winkel. Afhalen ging vlot, alles was naar wens.
Goed verlopen
Producten worden voldoende uitgelegd en vlot geleverd
dank u wel! alles perfect!
Bedankt voor je positieve feedback! We hopen je de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Snel en goed geregeld
Aanbevolen!
Goede service en zeer snelle levering
Te duur in vergelijking met andere winkels, zeker 20 verschil voor hetzelfde product! Als je uw bedtelling wil teniet doen krijg je uw geld niet terug, er wordt u een tegoed-bon voorgesteld waar je niet mee geholpen bent.
Snelle service en vriendelijke personeel
Levering op tijd en goed verpakt, veel keuze en prijs zat goed.
Troisdorflaan 17
3600 Genk
ToyChamp maakt kinderdromen waar.