Top bedrijf

Binnen een uur kon ik het product afhalen!!

• Telefonische bereikbaarheid

Top bedrijf

Binnen een uur kon ik het product afhalen!!

• Telefonische bereikbaarheid

Vlotte verkoop

Ik bestelde onlangs nog wat last minute sinterklaascadeaus en de dag na mijn bestelling lag alles voor me klaar in de winkel. Ik ben heel erg tevreden over deze service.

Mooie korting snelle levering producten goed verpakt

Cc

• Meer exclusieve legosets

Mooie korting snelle levering producten goed verpakt

Cc

• Meer exclusieve legosets

Zeer goed!!!

Zer veel keuze, perfecte en snelle levering. Ook in de winkel (Geel) veel keuze, vriendelijke en behulpzame bediening!!

• -

• -

• N/A

Alles in orde, vroeger geleverd dan de vermelde termijn, perfect!

2dehands product wordt verkocht als nieuw

"Nieuw" product gekocht. Colsonbandje was stuk en product was vuil met uitgelopen batterijen. Duidelijk een retour product dat men opnieuw probeert te verkopen. Klantenservice gecontracteerd, enige wat die zeggen is om ze nog eens €6,5 te geven voor de retourkosten. Als klant moet je dus blijkbaar extra betalen om het bedrijf z´n fouten recht te zetten.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Nieuwe producten die echt nieuw zijn

Troisdorflaan 17

3600 Genk

+32(0)89 69 44 52

Over Toychamp.be

ToyChamp maakt kinderdromen waar.