Zeer snelle levering in de winkel.

• Weet het. Iet

Mijn bestelling is snel afgehandeld, en omdat de prijs van mijn bestelling was gedaald tussen het bestellen en afhalen, kreeg ik het prijsverschil als tegoedbon terug.

Niemand aanspreekbaar

Niemand aanspreekbaar slechts 1 kassa open en dat voor Sinterklaas. Nooit meer!

• Zou u ons aanbevelen? Nee
  • Nee

Niemand aanspreekbaar

Niemand aanspreekbaar slechts 1 kassa open en dat voor Sinterklaas. Nooit meer!

• Zou u ons aanbevelen? Nee
  • Nee

• N/A

Correcte uitvoering bestelling en thuisbezorging

Annulering van gedeelte bestelling zeer vlug terug betaald.

Veel keuze winkel en online

Zeer tevreden dat een artikel dat uitverkocht was toch nog op tijd is binnen gekomen Heel mooie ruime winkel met super veel keuze Ook gemakkelijke website waar ik goed op de hoogte werd gehouden van voorraad en terug levering

• Niet nodig is goed zo

2 spelletjes gekocht en zeer tevreden, ook de levering was vrij snel. Dus wij zijn zeer tevreden ;-)

• N/A

Snelle en correcte levering !

Snelle en correcte levering !

Troisdorflaan 17

3600 Genk

+32(0)89 69 44 52

Over Toychamp.be

ToyChamp maakt kinderdromen waar.