problematisch

ik kocht een autotje van Peppa Pig met consomletje. Ik teste het toch maar even uit Het werkt niet Ik zal het dus ùoeten terugbrengen. Dat is natuurlijk niet uw fout.

• N/A
  • Misschien service zo'n zaken meteen in de winkel even te testen. We konden niet afleiden in de winkel welke batterijen. Ik kon ze daar dus niet kopen. Dat aangeven in de winkel is nuttig voor winkelbedienden zker als ze geen engels kennen en de kleine zinnetjes op de doos bijna onleesbaar zijn.

snel en efficient

Bedankt voor goed service

TOP

Snelle service, vlotte levering

• Niks

Vlot. Vriendelijk

• Alles ok

• N/A

Zeer vlotte en correcte service.

• N/A

Pakket werd niet geleverd, krijg geen reactie van klantendienst

Pakket werd zogezegd geleverd, we ontvingen niets. Geen reactie via mail, chat, telefonisch niet te bereiken. Schandalig!

• Nee
  • Klantenservice, dienst naverkoop

Behulpzaam en vriendelijk

• Kan altijd beter

Fijn aanbod mooie prijs

Bij toychamp popje gevonden dat in andere speelgoedwinkels niet verkrijgbaar is. Fijn dat aanbod ook wat anders is.

• N/A

Super snelle levering, snel antwoord op mijn bestelling

• Niks

• N/A

Service in de winkel bij afhaling bestelling via webshop was teleurstellend

Product besteld en betaald via de webshop, op voorraad in de winkel naar keuze, bleek bij aankomst onvindbaar. Kan gebeuren. Maar de manier waarop dit wordt meegedeeld laat te wensen over. Eerst tal keren ordernummer bekijken, dan vragen of je het misschien op een andere naam hebt besteld om uiteindelijk mee te delen dat het product er niet meer is. Ik zou wel een mail ontvangen met de animatie. Geen mogelijkheid om in een andere winkel te gaan afhalen, enkel mogelijkheid opnieuw te bestellen en te betalen. En dit anno 2022. Dit moet beter kunnen!

• Nee
  • Yes
  • Orderflow en afhandeling ophaling in de winkel eens analyseren

Goede service, snelle afwerking vd bestelling

Goede ervaring

scherpe prijs

Vlot geleverd, voldoet aan verwachting. Duidelijk goedkoper dan elders

• niets

Snelle en correcte verwerking van de bestelling. Vriendelijke bediening.

• N/A

Snel en goede prijs / kwaliteit

Zeer tevreden! Mijn bestelling was makkelijk te plaatsen en het product ziet er goed uit. Dit voor een correcte prijs.

Doe zo verder

Gemakkelijk en snel ,prima

• /

Goede en snelle service

Vraag gesteld aan klantendienst. Heel snel antwoord gekregen. Speelgoed besteld en 2 dagen later was het thuis en voldeed zeker aan de verwachtingen die ik had naar aanleiding van het antwoord van de klantendienst.

• N/A

Fijn verloop maar enkel jammer dat niet de volledige bestelling klaar lag.

We hadden 3 items besteld. Ik kreeg mail dat 1 item niet beschikbaar was. Doch bij afhaling bleek dit item toch in die winkel te liggen. Gelukkig kregen we het alsnog mee. Verder geen klagen en leuk speelgoed die ze niet zomaar elders verkopen.

• N/A

Jammer dat jullie met GLS verzenden. De couriers komen niet bellen, gooien de paketjes neer bij de buren. Voor de deur. Zelfs als ik thuis ben. Daardoor zzl ik vilgende keer voor een zndere web shop kiezen

• Andere courierdienst

Positief

Zeer tevreden over het gewenste product

• Niks speciaals

goede prijs en correcte levering

- duidelijke site - meestal goede prijs - levering in de winkel verloopt prima

• Yes
  • catalogus op voorhand sturen

Goede prijs

Goede prijs

• N/A

Artikelen online besteld met optie afhaling in de winkel. Een half uur later al een mail dat mijn bestelling gereed ligt! Super !

• N/A

Was snel en goed geleverd geen problemen

Troisdorflaan 17

3600 Genk

+32(0)89 69 44 52

Over Toychamp.be

ToyChamp maakt kinderdromen waar.