Ik deed een bestelling online en kon die al dezelfde dag afhalen in de winkel.Super toch , dus had ik mijn kadootje snel in huis . Ik blij en de jarige blij ,want ze kreeg er nog een leuk extra pakje gratis bij.
Goede website, geen 5 sterren omdat ik een mail kreeg met bevestiging van inschrijving op de nieuwsbrief terwijl ik me daarvoor niet had ingeschreven (vinkje niet aangeduid)
Uitschrijven uit mailings is heel moeilijk. Ik heb gisteren opnieuw uitgeschreven, en toch kreeg ik deze ochtend opnieuw een mail “om mijn ervaring te delen”. Ik geef deze keten alvast nooit meer mijn persoonlijke gegevens aangezien ze er onrespectloos mee om gaan.
Hallo, Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat je nog een mail van ons ontvangen hebt. Dit zou normaal niet mogen/kunnen als je uitgeschreven bent bij ons. Jou ervaring delen versturen wij normaliter als je een product hebt besteld bij ons. Onze excuses voor het ongemak. Iedereen heeft zeker recht om zich te kunnen uitschrijven bij ons. Met vriendelijke groeten, Het Toychamp Team
Veel tijd gespendeerd aan de kassa omdat de kassabediendes niet overweg konden met cadeaubonnen en gratis producten
Online bestellen en afhalen in de winkel.
Heb besteld en had het vrij snel ontvangen
Mijn zoon heeft graag lego star wars en wou nog een paar sets bestellen maar had geen tijd om ze op te halen...dus hebben we gebruik gemaakt van de gratis verzending...en deze was zeer snel thuis...zoon te vrede,ik te vrede....dank u Toychamp!
Goede levering
Ik bestelde online een Camille kussentje. Toen ik dit ging ophalen in de winkel bleken er vlekken op te zitten. De winkelbediende zei me dat dit wel met water zou weggaan. Toen ik zei dat dit een verjaardagscadeautje zou zijn voor een vriendinnetje van mijn dochter en ik dus geen vuil cadeau wilde, maande hij nog eens aan het te wassen. Ik weigerde het mee te nemen en vroeg of ze er eentje van een ander filiaal konden laten komen. Dit kon niet. Uiteindelijk kwam er iemand anders bij en toen kreeg ik een tegoedbon. Deze kon ik nog niet in een ander filiaal opgebruiken owv het nieuwe kassasysteem. Uiteindelijk ben ik dan naar een ander filiaal gereden en heb ik de tegoedbon nog niet kunnen gebruiken.
Alles verliep ontzettend vlot! Goede service, mooi artikel. Knap gedaan Toychamp!
Aangename winkel. Veel keuze.
Winkel met een zeer groot assortiment, met ook in het assortiment wat exclusievere stuks. Order en pick-up mag wat sneller, zeker als het product al op voorraad is in de desbetreffende filiaal.
Ik had een bestelling gedaan om af te halen in een winkel op zondag ochtend. Ik had zeer snel de bevestiging dat het artikel klaar stond.en de verkoper is zelf meegegaan naar de achteruitgang en heeft geholpen de zware doos in de auto te zetten
Het figuur dat ik had besteld kwam niet overeen met de foto op de website. Maar het figuur was wel van goede kwaliteit en werd snel geleverd.
Ben heel tevreden over de snelheid, behulpzaamheid en vriendelijkheid
Zeer slechte service. Heel onbeleefd toen ik mijn bestelling kwam ophalen. Jammer genoeg nooit meer voor mij!
Donderdag besteld en vrijdag al in de winkel klaar, super!
Beste Het is vervelend om te zeggen maar ik kom der met mijn verstand niet bij dat ik om de hoek woon 4 dagen op 1 rij ben gaan kijken of ze de gymtassen hadden van stitch en angel en ze der iedere x niet waren.Maar nu komt de verrassing ik bestel via internet en ik kan de dag erna meteen mijn bestelling komen halen.Snap niet dat het personeel zich niet de moeite kan nemen om te kijken of ze der niet zijn in het magazijn maar als het via internet besteld wordt ze wel ervoor moeten zoeken
De artikels waren snel geleverd. Netjes en veilig ingepakt
Goedemiddag Stephanie, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent. Vriendelijke groeten, Het Toychamp Team
Bestelling ging vlot. Wel spijtig dat ik mijn artikel niet kon laten leveren naar een winkel dichterbij of thuis.
Goedemiddag Nicole, Wat fijn om te horen dat je bestelling vlot is aangekomen. Jammer genoeg hebben wij geen interne transportdienst. Met vriendelijke groeten, Het Toychamp team
Snelle service en vriendelijk
Goedemiddag Sylvia, Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service! Met vriendelijke groeten, Het Toychamp team
Nieuwe lego direct op voorraad en met mooie korting zodat je niet online ergens moet gaan zoeken. Grote verbetering met vorige winkel.
Goedemiddag Jurgen, Leuk dat je tevreden bent over onze serivce! Met vriendelijke groeten, Het Toychamp team
twee weken geleden trampoline besteld. nog steeds niet ontvangen. dagelijks wordt beloofd dat pakket onderweg is met GlS. hetgeen niet waar is. track en trace geeft aan dat product geleverd is door fout in hun systeem. alle vele middagen thuisgebleven na belofte dat product die dag bezorgd gaat zou worden
Goedemiddag, Bedankt voor je review. Door een misverstand met de verzending van je pakket heeft geleid tot vertragingen in het verzendproces. We begrijpen uiteraard dat dit vervelend is en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat dit kan veroorzaken. Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat alle pakjes zo snel mogelijk worden verzonden. Bedankt alvast voor je geduld en begrip. Vriendelijke Groeten Het ToyChamp-Team
Heel goede service
Goedemiddag Chris, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Met vriendelijke groeten, Het Toychamp Team
Als je een online bestelling plaats en betaald om in de winkel op te halen ligt het of niet klaar en is het 8 op de 10 keer niet op voorraad ( reeds meerdere malen meegemaakt) De laatste keer wou men na heel veel gedoe dan wel de 4 van de 10 items die aanwezig waren in de winkel gaan verzamelen maar enkel als ik ze ter plaatse opnieuw zou betalen want dat was volgens hen makkelijker om dan mijn reeds geplaatse en betaalde bestelling te annuleren ??? Als je vervolgens je hele bestelling wil annuleren moet je er zelf achteraan en de klantenservice gaan bellen om je geld terug te krijgen. De winkel Manager van het filiaal in Antwerpen loopt enkel rond als een kip zonder kop, en schiet he-le-maal in de stress net alsof je heel wat vraagt, belooft je direct terug te betalen maar dan uiteindelijk toch maar weer niet.... Kwaad weg gelopen, ben helemaal klaar met Toychamp ik koop hier nooit meer !!
Goedemorgen Kelly Bedankt voor je review. We begrijpen je teleurstelling. Vervelend dat je artikel uiteindelijk toch niet op voorraad was in de winkel. Het is uiteraard mogelijk dat het artikel in het systeem nog op voorraad was toen je het online kocht of nakeek, maar dat iemand het ondertussen iemand in de winkel het uit de rek nam. Dat zijn allemaal transacties die zich kunnen kruisen en waardoor de voorraad continue wijzigt. Onze winkel voorraad wordt natuurlijk dagelijks nagekeken, maar 100% waterdicht kan het systeem echter niet zijn. Helaas, dat weten we. Wij bieden je dan ook onze verontschuldigingen aan voor het ongemak. Vriendelijke Groeten Het ToyChamp-Team
Troisdorflaan 17
3600 Genk
ToyChamp maakt kinderdromen waar.