Zie boven
Online bestelling geplaatst, vlot kunnen oppikken. Zeer behulpzaam!
Online besteld, dag erna gewoon kunnen oppikken!
Had het artikel online besteld, en gaan afhalen in de winkel. Dit was een heel vriendelijke verkoopster. Was snel, behulpzaam. En een groot pluspunt. Veel goedkoper als ergens anders
Er was wat onduidelijkheid over het mogen meenemen van een bestelling maar dit werd door de werknemers snel opgelost.
Producten veel te duur
Was de eerste keer dat we er gingen in Lokeren. Heel mooie en nette winkel, alles mooi georderd. Ik vond iets niet en werd direkt geholpen heel lieve en vriendelijke verkopers. Echt een heel leuke ervaring. We gaan zekers terug
Bestelling gedaan, klein ogenblik erna bestelling kunnen afhalen. Top.
Vriendelijk personeel, snelle levering thuis, heel mooi aanbod.
Snelle service, perfect omdat je via klarna kan betalen
De online cadeau bon van 20€ was op? Ik vond het vreemd dat ik niet zelf een bedrag kon kiezen.
Mijn cadeaubon van 50eur nog steeds niet ontvangen Waar vind ik die?
Goede service en vriendelijke bediening
Ik heb online besteld en betaald met afhaling in de winkel. Mijn bestelling was op 1u klaar ! Niets te zeggen :-)
Levering binnen de opgelegde termijn en alles was zeer netjes en goed verpakt
Ik heb het item besteld in de winkel , en inderdaad . Enkele uren nadien was het al beschikbaar voor afhaling .
ik wilde een boekje bij mijn bestelling plaatsen, dat werd thuis niet geleverd. triest
Geweldig om online te bestellen en direct de volgende dag al de mogelijkheid om het pakket af te halen.
Nvt
Ik vind het een leuke winkel om te gaan winkelen met toffe acties.
goede en snelle en vriendelijke service
Super snelle levering, mooie prijs, zeer veilig verpakt ondanks dat het niet in gewone grote doos pastte..
behulpzaam
Troisdorflaan 17
3600 Genk
ToyChamp maakt kinderdromen waar.