Eerste keer 2 artikelen online gekocht via toychamp, werd snel verzonden en ontvangen. Echter het verkeerde pakket ontvangen. Dit werd via de klantenservice snel opgepakt en gezorgd voor een oplossing. 2e pakket kwam wel correct aan.
Product in de aanbieding op website kon ik in mandje plaatsen voor versturen, maar was niet zichtbaar in mandje, daar ging wat fout. Opnieuw product ophalen, zelfde probleem met mandje. Kon mandje niet legen. Incognito browser: probleem ook hier, maar niet met ophaal optie. Dus na 6-10 keer prutsen met aanklikken en bestellen was het product ondertussen ook niet meer op voorraad met versturen. Vervolgens het product maar opgehaald op een van de weinige locaties die het nog hadden. Product onbeschadigd opgehaald (hier las ik wat slechte reviews over). Fix de website aub. Gebruikte browser: Chrome.
De aanvraag voor een review komt op het moment dat ik het product nog niet ontvangen heb en in de track and trace nog niet kan zien wanneer het aankomt. Er zit nu een week tussen de datum van bestelling m.
Had Iers online besteld dat keurig klaar lag. Wilde meteen zwembad kopen dat in de folder stond die ik die dag eerder had ontvangen. Nieuwe jongen wist niet hoe of wat, begrijpelijk. Ervaren jongen zei alleen heb ik niet meer. Moet je ff op onze website kijken waar we die nog wel hebben. Ging zelf niet eens kijken of kijken of hij dit nog voor mij zou kunnen bestellen ergens. Teleurgesteld droop ik weer af.
prima, netjes en snel geleverd. mooi product voor een prima prijs. zeer tevreden
Snel en prima onvangen
Personeel was zeer behulpzaam. Het ging om een grote zware doos. Bestelling stond ook snel klaar in de winkel
Snelle service en vriendelijkheid
vriendelijke en snelle bediening
Winkel is schoon, groot, overzichtelijk. Fijn om in een fysieke winkel rond te lopen. Games voor consoles zijn echter veel te duur. Minimaal €10 meer dan in andere winkels, maar kan oplopen tot €45 duurder dan elders.
Ik heb een trompet en een balletje gekocht. Allebei dezelfde dag nog kapot.
Goedemiddag, Een defect kan je altijd terug bij de winkel komen melden samen met je kassabon. De winkelmedewerkers helpen je hier graag mee verder. Met vriendelijke groeten Het ToyChamp-team
Veel keuze maar geen goeie service. Misschien geen genoeg personeel. Maar je wordt toch niet goed geholpen
Netjes op tijd bezorgd.
Goede winkel, leuke producten
Simba van lego is een mooi pakket
Super snel geleverd, en goed verpakt, wij zijn zeer tevreden
Wat er besteld was kwam hier in goede staat aan. Mijn Zoontje is er heel wijs mee
Nadat ik een bestelling via de website had gedaan, kon ik deze binnen een uur ophalen in de winkel omdat deze op voorraad was.
Onze kleinzoon was zijn slaapknuffel kwijt. 's Avonds online op Toychamp gevonden en besteld. De volgende dag voor de middag al bericht dat de knuffel opgehaald kon worden in de winkel. Super!
Verkeerd artikel gekocht, en op de website staat dat het retour kan zolang niks gebruikt is, maar eenmaal in de winkel willen ze er niet naar kijken en al helemaal niet terug nemen!! En dit terwijl ik na 1 dag terug kwam. Waar ligt het dan aan???? Heel slecht
Goedemiddag, Je mag voor zulke gevallen steeds onze klantendienst contacteren. Zij gaan dan in overleg met de winkelmedewerkers kijken voor een geschikte oplossing, afhankelijk wat er aan het artikel scheelt. Je mag ons mailen op [email protected]. Met vriendelijke groeten Het ToyChamp-team
Super snelle levering
Precies wat ik wilde voor mijn kleindochter
Ik ben de tante van Kaelix en woont in Aruba. Ik ben zeer tevreden met jullie service en het betaling systeem is perfect voor buitenlanders. Ik zal zeker weten nog meermalen bestellen. Bedankt voor de goede zorgen
Roda JC Ring laan 49
6466 NH Kerkrade
ToyChamp maakt kinderdromen waar.