Snel en makkelijk kon ik de bestelling plaatsen. Ook kreeg ik al snel de mail dat ik hem kon afhalen, mijn vriend kreeg aan de hand van mijn mails het artikel mee. Echt goed gegaan!
Hi Stefanie Hartelijk dank voor uw feedback over onze vlotte click&collect ophaling. We zijn verheugd te horen dat u tevreden bent met uw ervaring en dat alles soepel verliep. Bij ons streven we er altijd naar om het ophalen van bestellingen snel en efficiënt te laten verlopen. We begrijpen dat uw tijd kostbaar is en willen graag aan uw verwachtingen voldoen. Vriendelijke Groeten Het ToyChamp-Team
bestelling keurig op tijd ontvangen,helpdesk werkt ook prima mee.
Prijskaartje komt niet overeen met de prijs aan de kassa. Wij hadden een kraan gezien deze zou volgens het prijskaartje voor het schap 19,99 euro kosten, wij hebben hierbij nog gekeken of de omschrijving klopte met het product dit was zo. Bij de kassa aan gekomen koste de kraan opeens 59,99 euro. Wij gaven dit aan. De cassiere ging bellen met een collega om het te checken. Deze kon het eerst niet vinden. Wij zijn er heen gelopen om aan te wijzen waar we het product weggehaald hadden, tot onze grote verbazing was het prijskaartje verdwenen. Ze wilden verder geen oplossing bieden. We waren erg teleurstellend ons zoontje had de kraan uitgezocht en wilde hem graag, om dan te zeggen dat het toch niet mag om dat het te duur is, is aan een peuter van 3 jaar niet uit te leggen. Wij komen terug bij de toy champ
Hi Maaike, Bedankt voor uw feedback. We vinden het jammer om te horen dat u een mindere ervaring had in onze winkel vanwege verwarring met een prijskaartje. We stellen het op prijs dat u ons per mail heeft gecontacteerd om dit probleem aan te kaarten. Het is belangrijk voor ons om te zorgen voor een passende oplossing. Vriendelijke Groeten, Het ToyChamp-Team
Artikel was de volgende dag al binnen.
Helemaal goed
Nvt
Heel veel dingen niet op voorraad. Eindelijk iets besteld wat alleen de keuze was om af te halen in de winkel, krijg je dagen later ook nog eens mail dat het niet leverbaar is en is geannuleerd. Voor mij geen Tochchamp meer
Hi Noa, We betreuren het dat we u niet tijdig op de hoogte hebben gesteld van de voorraadstatus van het artikel en we begrijpen dat dit tot frustratie heeft geleid. Om een betere ervaring te garanderen, zullen we onze interne processen herzien om ervoor te zorgen dat dergelijke situaties in de toekomst worden voorkomen. We zullen ervoor zorgen dat onze voorraadsystemen up-to-date en accuraat zijn, zodat u altijd direct kunt zien of een artikel beschikbaar is. Vriendelijke groeten Het ToyChamp-Team
Ik had zaterdag twee spellen bestel en zondag kreeg ik al bericht dat ik ze klaar zouden liggen in de winkel. Duidelijke communicatie en snel af te halen!
Hi Melissa, Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent over de vlotte ophaling van uw artikel. Bij ons streven we er altijd naar om een snelle en efficiënte service te bieden aan onze klanten. We waarderen uw feedback enorm en hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Vriendelijke groeten Het ToyChamp-Team
Mooi en groot assortiment en voor ieder wat wils.
Snelle levering, goeie prihs
My order was partially canceled and mail received saying refund would be credited back to my account in 14 days which did not happen so I contacted Customer Service and they said refund should have been credited to me when I picked up my order at store...Info shared and what customer service said totally contradicted each other. While Customer Service said they had passed on my banking info to their accounting department to credit back BUT another 2 weeks has passed still nothing.
Levering tot volle tevredenheid.
Snelle levering en goede prijs
Het is heel fijn dat ik bij toychamp ruime keuze heb en dat ik alles kan bestellen. Het zou ook fijn zijn dat de mogelijkheid er is om te bestellen en dan in de winkel te halen zonder verzendkosten te betalen. Nu moest ik voor een cadeautje verzendkosten betalen omdat het in Zwolle niet op voorraad was. Kon ik het dus niet in de winkel ophalen. Terwijl bij andere winkels vaak evengoed de mogelijkheid er is om het bestelde artikel kosteloos in de winkel op te halen.
Hi Mariel, Bedankt voor je review. Echter klopt deze informatie niet. Als je een click&collect order plaatst woirden er GEEN verzendkosten in rekening gebracht. Elk filiaal heeft zijn eigen voorraad, d.w.z. dat als er een artikel niet meer op voorraad is in een bepaald filiaal je dit in een ander filiaal als een click&collect kan bestellen voor op te halen of als de optie er is, voor levering aan huis te kiezen. Bij een levering aan huis worden er WEL verzendkosten in rekening gebracht omdat dit door een externe partij van het hoofdmagazijn naar je thuisadres geleverd dient te worden. We hopen dat we je hierin een duidelijke uitleg hebben kunnen bieden omtrent de verzendkosten en onze excuses alvast voor de verwarring indien dit niet helemaal duidelijk was. Vriendelijke groeten Het ToyChamp-Team
Hi Hillie, Super! Wat leuk om dit te horen! Veel plezier ermee. Vriendelijke groeten Het ToyChamp-Team
Ondanks de bevestigingsmail wist de winkel van niets en heb ik het artikel daar nog een keer gekocht en betaald. Een paar maanden later heb ik het online bestelde artikel alsnog opgehaald en gelukkig direct kunnen ruilen voor iets anders.
Hi, Jammer dat je eerste ervaring minder verliep, we hopen alsnog dat we voldeden aan een positieve ervaring bij je 2de bestelling. Onze excuses nogmaals voor het ongemak en tot een volgende keer! Vriendelijke groeten Het ToyChamp-Team
Snelle service bij online bestellen
mijn artikel besteld en snel bezorgd!
Hi Ans, Wat leuk om te horen dat je ervaring bij ons zo positief geweest is! We doen ons best om een vlotte levering te garanderen van de artikelen en hopen je hierbij tevreden te stellen. Vriendelijke groeten Het ToyChamp-Team
Zowel online als bij jullie vestiging in Veenendaal worden we altijd goed geholpen, je hebt er ook van alles! Medewerkers zijn super vriendelijk en pas ook online besteld, was heel snel binnen! Zeker n aanrader!
Hi, Wat leuk om te horen dat je ervaring bij ons zo positief geweest is! We hopen je zeker nog eens bij ons te kunnen ontmoeten. Vriendelijke groeten Het ToyChamp-Team
De set die ik voor m'n zoon heb besteld kun je nergens anders vinden dus was blij verrast dat Toychamp het voorradig had. Snel besteld en snel in huis.
Hi San, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je dit zo positief ervaren hebt! We streven naar een vlotte werking van leveren van onze producten, we hopen je zeker nog eens te kunnen ontmoeten bij ons! Vriendelijke Groeten Het ToyChamp-Team
Nvt
Ik vind het een fijne speelgoed winkel Nog echt klant vriendelijk.
Hi, Bedankt voor je review. Super om dit te horen! Vriendelijke Groeten Het ToyChamp-Team
I’ve bought a Lego set from them. They processed the order quick..The delivery was super fast, I had it in my house in 2 days.
Ik heb Cluedo gekocht en ik heb het in Alkmaar moeten ophalen omdat het in Zaandam niet beschikbaar was. Aardige medewerkers ook al zijn ze vaak heel jong en zonder ervaring dus je moet soms wat langer wachten tot dat de supervisor naar de kassa komt om te helpen.
Roda JC Ring laan 49
6466 NH Kerkrade
ToyChamp maakt kinderdromen waar.