Slechte inpaksetvice

Ik heb een cadeau voor honderd euro gekocht en dat werd niet voor mij ingepakt. Als er nu een goede inpaktafel zou staan, zou het nog tot daar aan toe zijn, maar de tafel was te klein voor het cadeau, waardoor het heel veel gedoe was. Ik verwacht meer service als ik een dergelijk cadeau koop.

• Bent u tevreden over onze service? N.v.t.
  • Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Inpakken van cadeaus

!

!!!

Ga zo door

Bestelling snel aangekomen

Heb de bestelling de volgende dag gelijk gekregen en snel ook. Klantenservice was vriendelijk <3

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Wel zou ik aanraden een playstation spel in een kleinere doos of zelfs een envelop te doen. Dit is ook vriendelijker voor het milieu.;)

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Kijken naar de verpakking materiaal waarin een bestelling bezorgd gaat worden. Dit had mijn inziens ook in een envelop gekund.

zeer netjes verpakt

zeer netjes verpakt . alleen de vervoerder gls liet te wensen over tot 2x toe niet thuis melding terwijl we niet uit huis konden i.v.m handicap.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? andere vervoerder bijvoorbeeld dhl

Teleurstellend

Cadeaus besteld voor kerst, stond op voorraad op de site.. dus gekocht en op afhalen geklikt.. 3 uur later nog geen mail dus maar heen gereden.. was er 1 cadeau niet op voorraad en kreeg de rest dus okk niet mee.. ik kon wel de winkel in en nieuwe cadeaus uitzoeken en opnieuw betalen en de rest annuleren als ik een mailtje kreeg... je raad het al dat was een paar dagen naar de kerst... nooit weer dus

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Afhaalopdrachten en voorraad in de winkel

Snel en duidelijk

Snel en duidelijk. Vanuit Aruba gebeld, perfect geregeld

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Klantvriendelijke website & goede prijzen!

Goede gemakkelijk te gebruiken website, scherpe prijzen & aanbiedingen en supersnelle levering! En 1 van de weinige die een Monster High collectie aanbieden! Absoluut tevreden klant! Merci!

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Hopelijk Monster High serie blijven aanvullen met nieuwe producten.

prettige speelgoedwinkel met ruim aanbod

zelf ga ik het meest naar de winkels zelf toe, de unieke keus en voorraad is super

Snel makkelijk

Ik vond het snel en heel makkelijk om te bestellen en ook om mij bestelling op te halen alles was super goed

Top op alle fronten

Duidelijke webshop, makkelijk bestellen, leuke aanbiedingen, snelle kevering,hied op d3 hoogte gehouden.

Prettig

Online bestelling gedaan. Afgehaald in Alkmaar. Behulpzaam en vriendelijk personeel.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Een bord om aan te geven waar online bestelling kunnen worden afgehaald in de winkel

Komt afspraak na

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Veel aanbod in de winkel

Ik vind dat er heel veel aanbod is in de winkel. Enige wat ik mis is houten keuken speelgoed, alles is van plastic en dat vind ik wel jammer.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Product foto komt niet overheen met de bezorgde product

Funko pop online besteld. Volgens de afbeelding had die een comic-con sticker moeten hebben. Die had die niet bij levering. Niet erg gewoon retourneren denk je. Is het op eigen kosten! Fysiek in de winkel kon ook maar krijgt je geen geld terug. Heel stom! Mijn mening is puur op online bestelling gebaseerd. Verder natuurlijk een hele leuke winkel :)

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Gebruik alleen product foto’s die jullie ook echt hebben.

Snelle goede levering

Tijdens de drukke decembermaand een bestelling gedaan, legodoos en schommel Werd de volgende werkdag ingepakt en verzonden. En de dag erna hadden we het in huis! Was netjes verpakt en een hele blije zoon hier met zn lego ;)

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Snelle levering en goede koop

Product is snel geleverd en was goed cadeau

Bestelling heel vlug

De bestelling geplaatst en deze was zeer snel binnen,

• Bent u tevreden over onze service? Ja
  • Bent u tevreden over ons aanbod? N.v.t.

Perfect!

2 cadeaubonnen besteld die ik gelijk in mijn e-mail ontving. Heel handig omdat ik ze snel nodig had.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Niet alle puzzels op voorraad.

Ik had 3 puzzels uit de winkel in Apeldoorn besteld, maar er waren er maar 2 op voorraad. Hierdoor kreeg ik de korting niet. Met de verkoper kunnen regelen dat ik zonder de puzzels maar met mijn geld de winkel uitging.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? overeenstemming voorraad in winkel met de website.

M

The prices are excellent and the products are of top quality

• Bent u tevreden over onze service? N.v.t.
  • Bent u tevreden over ons aanbod? N.v.t.
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Geld kwijt bij retour sturen: Let op!

Na een retour gestuurd te hebben met hun label is het pakket vermist geraakt. Geld kwijt. Ik heb netjes bewijsstukken aangeleverd van verzending maar geld terug ho maar. Bedenk even goed voordat je hier wilt bestellen, bij een andere webshop heb je wel service.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Help je klanten gewoon.

Handig dat je een bestelling binnen 24 uur kunt afhalen in de winkel!

Roda JC Ring laan 49

6466 NH Kerkrade

+31(0)45 76 000 76

Over Toychamp.nl

ToyChamp maakt kinderdromen waar.