Ik heb een cadeau voor honderd euro gekocht en dat werd niet voor mij ingepakt. Als er nu een goede inpaktafel zou staan, zou het nog tot daar aan toe zijn, maar de tafel was te klein voor het cadeau, waardoor het heel veel gedoe was. Ik verwacht meer service als ik een dergelijk cadeau koop.
!!!
Ga zo door
Heb de bestelling de volgende dag gelijk gekregen en snel ook. Klantenservice was vriendelijk <3
Wel zou ik aanraden een playstation spel in een kleinere doos of zelfs een envelop te doen. Dit is ook vriendelijker voor het milieu.;)
zeer netjes verpakt . alleen de vervoerder gls liet te wensen over tot 2x toe niet thuis melding terwijl we niet uit huis konden i.v.m handicap.
Hi Frans, Bedankt voor je review. Wat jammer dat je een mindere ervaring met GLS gehad hebt. We geven dit zeker door aan de transporteur GLS zodat ze hier in de toekomst rekening mee kunnen houden. Vriendelijke Groeten Het ToyChamp-Team
Cadeaus besteld voor kerst, stond op voorraad op de site.. dus gekocht en op afhalen geklikt.. 3 uur later nog geen mail dus maar heen gereden.. was er 1 cadeau niet op voorraad en kreeg de rest dus okk niet mee.. ik kon wel de winkel in en nieuwe cadeaus uitzoeken en opnieuw betalen en de rest annuleren als ik een mailtje kreeg... je raad het al dat was een paar dagen naar de kerst... nooit weer dus
Hi Mike, Bedankt voor je review. Wat spijtig om te horen dat je een mindere ervaring gehad hebt. Indien je een bevestiging hebt gehad voor je artikelen te gaan ophalen in de winkel zou je dit kunnen doen, anders staat dit nog niet in het systeem geprogrammeerd. Onze excuses voor het ongemak, wegens de feestdagen waren we in het weekend van kerst en de 2de kerstdag dicht waardoor we de annulering systematisch nog niet konden uitvoeren. Achteraf is dit wel in orde gebracht maar heeft u de artikelen reeds aangekocht in de winkel om nog op tijd te zijn. We nemen de feedback mee naar de toekomst toe! Vriendelijke Groeten Het ToyChamp-Team
Snel en duidelijk. Vanuit Aruba gebeld, perfect geregeld
Goede gemakkelijk te gebruiken website, scherpe prijzen & aanbiedingen en supersnelle levering! En 1 van de weinige die een Monster High collectie aanbieden! Absoluut tevreden klant! Merci!
zelf ga ik het meest naar de winkels zelf toe, de unieke keus en voorraad is super
Hi Nick, Bedankt voor je review. Super om dit te horen! Bij ons staan klanten centraal en we streven ernaar dat ze met een glimlach de deur uit gaan. :) Vriendelijke Groeten Het ToyChamp-Team
Ik vond het snel en heel makkelijk om te bestellen en ook om mij bestelling op te halen alles was super goed
Duidelijke webshop, makkelijk bestellen, leuke aanbiedingen, snelle kevering,hied op d3 hoogte gehouden.
Hi, Bedankt voor je review. Top om dit te horen! We proberen altijd zo duidelijk mogelijk onze communicatie over te brengen naar onze klanten! Vriendelijke Groeten Het ToyChamp-Team
Online bestelling gedaan. Afgehaald in Alkmaar. Behulpzaam en vriendelijk personeel.
Hi Ben, Bedankt voor je review. Super om dit te horen! We hopen je zeker nog een volgende keer bij ons te mogen ontvangen! Vriendelijke Groeten Het ToyChamp-Team
Komt afspraak na
Ik vind dat er heel veel aanbod is in de winkel. Enige wat ik mis is houten keuken speelgoed, alles is van plastic en dat vind ik wel jammer.
Funko pop online besteld. Volgens de afbeelding had die een comic-con sticker moeten hebben. Die had die niet bij levering. Niet erg gewoon retourneren denk je. Is het op eigen kosten! Fysiek in de winkel kon ook maar krijgt je geen geld terug. Heel stom! Mijn mening is puur op online bestelling gebaseerd. Verder natuurlijk een hele leuke winkel :)
Tijdens de drukke decembermaand een bestelling gedaan, legodoos en schommel Werd de volgende werkdag ingepakt en verzonden. En de dag erna hadden we het in huis! Was netjes verpakt en een hele blije zoon hier met zn lego ;)
Goedemiddag, Bedankt voor je review. Wat fijn om dit te horen! We doen er alles aan om de levering vlot te laten verlopen en jullie een prettige ervaring bij ons verkrijgen. Vriendelijke groeten Het ToyChamp-Team
Product is snel geleverd en was goed cadeau
De bestelling geplaatst en deze was zeer snel binnen,
2 cadeaubonnen besteld die ik gelijk in mijn e-mail ontving. Heel handig omdat ik ze snel nodig had.
Goedemiddag, Bedankt voor je review. We zijn blij dat het proces zo vlot verlopen is! Vriendelijke groeten Het ToyChamp-Team
Ik had 3 puzzels uit de winkel in Apeldoorn besteld, maar er waren er maar 2 op voorraad. Hierdoor kreeg ik de korting niet. Met de verkoper kunnen regelen dat ik zonder de puzzels maar met mijn geld de winkel uitging.
The prices are excellent and the products are of top quality
Na een retour gestuurd te hebben met hun label is het pakket vermist geraakt. Geld kwijt. Ik heb netjes bewijsstukken aangeleverd van verzending maar geld terug ho maar. Bedenk even goed voordat je hier wilt bestellen, bij een andere webshop heb je wel service.
Goedemiddag, Bedankt voor je review. Echter klopt deze informatie niet. Indien je een retour meldt zal dit opgevolgd worden door ons, indien het pakket zoek raakt nemen wij per direct contact op met GLS. We raden daarom best aan om contact met ons op te nemen op via de mail zodat we kunnen zien wat we voor je kunnen betekenen. Onze excuses voor het ongemak alvast. Vriendelijke groeten Het ToyChamp-Team
Handig dat je een bestelling binnen 24 uur kunt afhalen in de winkel!
Roda JC Ring laan 49
6466 NH Kerkrade
ToyChamp maakt kinderdromen waar.