,savonds besteld en de volgende morgen lag het al klaar, erg vriendelijk geholpen
Helaas wacht ik nog steeds op mijn pakketje. Vorige week besteld. Bij bestellen stond er binnen 2 werkdagen in huis. Voor 1 persoon dus geen sinterklaas kadootje vanavond Vorige bestelling ging het precies hetzelfde
Goede en snelle service
Speelgoed is top als er iets kapot gaat .krijg je gelijk een nieuwe of krijg je je geld gelijk terug .dus een top winkel voor de Kids hier op de vlietskade in arkel .
Keurig en netjes op tijd geleverd.
Voor de eerste keer online besteld met afhaal in winkel. Werkt heel goed.
Een bestelling gedaan en betaald. Een paar dagen later krijg ik een mail dat er een deel van mijn bestelling (7 van de 10 cadeautjes) is geannuleerd. Binnen 14 dagen krijg ik mijn geld terug maar moet ondertussen wel weer nieuwe cadeautjes kopen. En op de 3 overgebleven producten wacht ik nu al een week. Dit was mijn eerste en laatste keer dat ik online besteld heb. De klantenservice zelf is niet te bereiken paar keer geprobeerd te bellen maar na 15 minuten in de wacht word de verbinding verbroken. In de winkel zelf werd ik goed geholpen.
Voor Sint besteld en er stond 2-3 dagen levertijd. Dus niet = een week en ze leveren niet in het weekend. Nu snel naar de winkel om wat anders te kopen. Ze zijn al duurder dan andere speelgoed winkels alleen hadden ze net iets wat nergens anders te krijgen was.
Hi Stephanie, Alvast bedankt voor je review. Onze excuses voor het ongemak, wegens technische problemen en enorme drukte hebben we vertraging opgelopen met het versturen van bestellingen we hebben er alles aan gedaan om dit zo spoedig te kunnen leveren. Vriendelijke groeten, Het Toychamp-Team
Via de website een Topmodel pop gekocht voor Sinterklaas. Netjes op de hoogte gehouden via mail over voortgang bestelling, vriendelijke en behulpzame medewerker in de winkel. Dit is laatste is soms moeilijk te vinden. ;-) Kortom, tevreden.
Voor de tweede keer producten besteld via de website die ik uiteindelijk in de winkel ben gaan kopen, omdat de levertijd dermate lang is dat ik de producten anders niet op tijd in huis had. Past niet meer in deze tijd dat bestellingen langer dan een week onderweg zijn.
Over de artikelen en levering valt niets te zeggen, maar de verpakking is veel te groot en dan ook nog eens veel plastic er in , denk aan aan ons milieu.
Op de website speelgoed besteld en makkelijk ophalen in de winkel zonder te hoeven zoeken naar het speelgoed in de winkel.
Prettige website. Ik koos voor ophalen in de winkel, ging soepel
Het duurt zo lang om antwoord te krijgen op mijn probleem en het is nog steeds niet opgelost en kwa speelgoed had het besteld kwam thuis heb het aan me kind gegeven niet eens een dag gespeelt en het nek van het speelgoed is kapot gegaan enige wat me zoontje deed was het speelgoed op de grond zetten toen hij het speelgoed oppakde viel het nek van de speelgoed eraf hopelijk krijgen we een nieuwe
Slogan van de winkel is, maakt kinderdromen waar.. alles behalve dat! Vorige week helaas zonder reviews gelezen te hebben een bestelling geplaatst voor pakjesavond as zondag.. levertijd zou 2-3 dagen zijn. ieder bedrijf probeert alles binnen 24 uur verzonden te hebben.. helaas blijft de bestelling van toychamp al de hele week op verwerken staan.. en op de site wordt snel aangepast dat het nu binnen 7 dagen geleverd wordt. Ook dit kunnen ze niet waarmaken aangezien ze verzenden middels GLS en zij in het weekend niet bezorgen. Gebeld en gemaild en helaas ze kunnen niks voor je betekenen.. Ook niet met het aanbod dat ik zelf naar Groningen rijdt (webshop en winkel zijn niet aan elkaar gekoppeld) Dit betekend dus geen kado voor onze dochter met pakjesavond
Prettig gewinkeld bij Toychamp in Bergen op Zoom
Teleurgesteld, voor naar Enschede gereden en het was er niet.
Ik zocht een bepaald cadeau, dat was er, bestellen was makkelijk, levering was snel dus niks op of aan te merken.
Het speelgoed dat mijn kleinzoon wilde hebben, kon ik nergens meer kopen Hier kon ik het zo bestellen en het stond al heel snel voor mij klaar in de winkel.
Levering duurde wat langer dan aangegeven op de website maar het is ook een heel drukke tijd (sint). Verder alles prima geregeld.
Mijn besteling was prima , netjes verpakt. gewoon top.
Mooie aanbiedingen, mag soms nog iets meer stunten om onder de rest te blijven..
Aanbiedingen zeer beperkt beschikbaar, meerdere aanbiedingen online en ijdichtstbijzijnde winkel direct uitverkocht. Geen enkele medewerking van klantenservice, artikelen kunnen bijv niet op nabestelling besteld worden... en de dag na dat de aanbiedingen zijn afgelopen staat alles gewoon weer op voorraad! Terwijl het geen op=op acties waren... Zo jammer dat Toychamp op deze manier werkt, het had ons een hoop geld kunnen besparen en we hadden onze kinderen mooie cadeaus kunnen geven die eigenlijk buiten budget vielen maar door de aanbiedingen wel mogelijk waren geweest :(
Pas op met deze webshop, als een bestelling op verwerken staat kan niemand (de webshop dus) nog iets voor je doen. Je zal het pakket niet ontvangen, je kan niet annuleren, weg is je geld. Ik heb de bestelling op 13 november gedaan, er stond bij 2 a 3 dagen levertijd. Het is inmiddels bijna Sinterklaas
Hi Tirza, Alvast bedankt voor je feedback. Zowel wij als GLS ervaren enorme drukte door de feestdagen. Door deze drukte duurt het wat langer voordat je pakketje verstuurd kan worden, onze excuses hiervoor. Echter klopt jouw informatie niet. Wanneer wij een artikel niet kunnen leveren, storten wij het geld altijd terug. Het kan dus niet zijn dat jij je geld zou kwijt raken bij het niet leveren van een pakketje. Een fijne avond toegewenst. Het Toychamp-Team
Originele beoordeling
Toy Champ heeft een uitgebreide sortering speelgoed tegen doorgaans goede prijzen.Maar let op: als je eenmaal iets gekocht hebt krijg je GEEN geld terug ajs het artikel bv. dubbel is gekocht of degene die het cadeautje krijgt liever iets anders heeft. Je krijgt een.....tegoed/cadeaubon en.....wat ik echt geen service vond: boeken mogen niet geruild worden. Dit ontdekte ik pas na mijn aankoop. Beide zaken: geen geld terug en boeken mag je niet ruilen zijn naar mijn idee niet meer van deze tijd.
Hi Myriam, Alvast bedankt voor je feedback. We houden ons vast aan de retourvoorwaarden die wij in onze winkels en op de website vermelden. Hierbij is het inderdaad niet mogelijk om geld terug te krijgen bij een winkelaankoop, je krijgt hiervoor een tegoedkaart of een keuze voor een ander artikel in de plaats. Maar dat neemt niet weg dat je bij een online aankoop geen geld terugkrijgt. We hopen je hierbij meer indicatie te hebben gegeven omtrent de retourvoorwaarden. Een fijne dag toegewenst. Het Toychamp-Team
Roda JC Ring laan 49
6466 NH Kerkrade
ToyChamp maakt kinderdromen waar.