Ik heb online speelgoed gekocht en afgehaald in het filiaal in Arkel. Alles is netjes en adequaat afgehandeld. Bevestigingsmail was snel binnen, evenals het mailtje dat het klaar stond. In het filiaal zelf vriendelijk personeel en het stond inderdaad al klaar.
vooral door gaan
Hi, Bedankt voor de toffe review. We doen ons best om de klant een optimale winkelervaring te geven. Hopelijk mogen we je een volgende keer terug ontvangen bij ons in de winkel. Groetjes Het ToyChamp-Team
Online bestelling lag snel klaar in de winkel. Moest helaas wel terug bij het uitrijden omdat er sinds kort in Eindhoven betaald parkeren is en je zelf bij de kassa dus om een parkeerkaart moet vragen, maar ach, als dat alles is, top verder!
Het bestellen ging gemakkelijk. Het afhaalbericht kwam ook snel. Bij het ophalen van de artikelen in de winkel werd ik zeer vriendelijk geholpen en ging met artikelen tevreden naar buiten.
Snelle service, goede prijzen
Zou bezorgd worden op vrijdag 29 sept. Tussen 8.00 en 21.30. Dus hele dag thuis blijven. Dit werd eind van de dag ma 2 okt tussen 8.00 en 21.30. Nu staat er niet in levering. Bezorgmoment ma 2 okt 11.15. Het is inmiddels 14.15. Nog niks gezien. Erg onduidelijk allemaal.
Product was prima en de levering en deze kunnen volgen ook
Makkelijk te bestellen en een snelle levering.
De winkel is voorzien van een groot assortiment. Alles ligt heel overzichtelijk op thema. Het winkelpersoneel is heel behulpzaam en vriendelijk. Hun afterservice is ook super. De folie van een broodtrommel liet na 1 week gebruik al los. Ik kon het zonder probleem omruilen.
veel keuze van leuk speelgoed
Alle afspraken worden na gekomen en de kwaliteit is top! Echt een aanrader
Zeer goede service. Erg behulpzaam
Ik had het product op zondagavond besteld en dinsdagmiddag had ik het in huis. Fijn dat het zo snel bezorgd kon worden
Ik had een bestelling hier geplaatst maar heel stom van mijzelf wilde ik meer bestellen maar had ik de eerste bestelling al doorgezet. Nog geen paar minuten later heb ik ze gevraagd de bestelling te annuleren zodat ik nóg meer kon bestellen in 1 en daarmee ook verzendkosten zou besparen. Volgens de klantenservice lukte dit niet meer want het was al helemaal in verwerking (bijzonder zo snel maar ok). Hierop volgend heb ik gevraagd of zij iets konden betekenen voor mij omdat ik nog meer wil bestellen maar het vervelend vond om dan nu twee keer verzendkosten te moeten betalen, een persoonlijke kortingscode bijvoorbeeld. Maryna attendeerde mij erop dat ik boven een bestelwaarde van €50,- de verzendkosten niet hoefde te betalen (duh) maar het antwoord daarbij; en nu sluit ik dit ticket. Er wordt mij letterlijk de mond gesnoerd. Daarnaast denk ik, als ik voor flink geld bij jullie wil bestellen en allemaal items van jullie op de verjaardagslijst heb gezet van onze kinderen wat is dan €3,99 voor jullie? Liever gelijk dan geluk. Ik heb de tweede bestelling nooit geplaatst en de items op de lijstjes verwijs ik door naar bol, gegarandeerd service daar!
Supervriendelijk, heel ruim aanbod en scherpe prijzen.
Snel, goed verpakt.
Goed product, snelle levering
schrijven dat iets op voorraad is in de winkel[filiaal eindhoven] en dat je het artikel kunt kopen.aan een winklelmedewerkster gevraagd of ze dan even in het magazijn te kijken dan.die moeite doet ze niet.in de winkel zeggen ze dan dat het artikel er niet is.ik koop daar nooit meeriets iets
mooi
het is leuk voor kinderen.
Prettig winkelen
Makkelijk bestellen en een heel snelle levering
Prima ervaring kon producten snel ophalen in de winkel
Roda JC Ring laan 49
6466 NH Kerkrade
ToyChamp maakt kinderdromen waar.