Waardeloos en oplichterij!

Week geleden 3 dingen besteld, alle 3 op voorraad. Status nog steeds in verwerking en niet te bereiken telefonisch. Echt schandalig hoe jullie omgaan met klanten. Dan maar juridische stappen.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Klantenservice, service in het algemeen

Bestelde artikel niet geleverd

Samen met 2 andere artikelen Uno junior 2.0 besteld en betaald. Na een week kreeg ik alleen de 2 andere artikelen verpakt in 1 doos. 1 Week later heb ik tel. contact opgenomen met ToyChamp hierover. Zij vertelde me dat ze er van uit ging dat Uni Junior wel geleverd is in dezelfde doos. Ik sprak dat tegen. Zij zou nu een video-opname opzoeken/bekijken van het inpakken van de doos en mij via mail informeren. Helaas (2 weken later nu) tot op heden geen enkele reactie ontvangen. Ik heb het gevoel dat ik niet serieus wordt bevonden. Als ze zo met je klachten omgaan heb ik het laatste besteld.

• Bent u tevreden over onze service? Nee
  • Bent u tevreden over ons aanbod? N.v.t.
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? In ieder geval een zaak helemaal afhandelen en de klant het gevoel geven dat hij serieus wordt genomen

Belachelijk, klantonvriendelijk

Ruilt geen boeken. Staat in kleine lettertjes ergens op de site. Mijn zoontje had 5 dec een ninjago vriendenboek gehad van zijn tante, maar helaas had hij deze al. Wij speciaal met ov naar deze winkel (wij hebben geen auto). En hij vond een leuk minecraft boek voor dezelfde prijs (+2 euro). Mocht niet geruild worden, want boeken mogen niet retour. Ik vind dit geen service! Boek zag er nog zelfde uit als gekocht. Vervolgens toen we wegliepen moest de werknemer ook nog om ons lachen. Belachelijke regel, belachelijke zaak, hier koop ik nooit meer wat.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Boeken ruilen wanneer niet beschadigd en anders geen boeken verkopen!

Veel speelgoed en goede service!

Laatste doos Lego gevonden voor 5-12, helaas in de winkel al aan beide kanten open. Ik mocht hem kopen en dan ruilen als de nieuwe voorraad binnen was (gekocht zodat ik het zeker weten had voor 5-12). Voor die tijd werd ik gebeld en heb ik het kunnen omruilen!

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Wellicht iets meer communicatie tussen personeel zelf + werknemer naam op bonnetjes laten schrijven zodat men weet wie de afspraak met de klant heeft gemaakt.

Slecht

Niet te bereiken. Mega lang gewacht voor het verzonden werd. Speelgoed kon allemaal retour omdat ik het te laat binnen kreeg. 1,5 week later.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Beter bereikbaar zijn en sneller verzenden

Beetje half

Ik kon niet alles bij de winkel in de buurt reserveren, dus moest ik helemaal naar Utrecht. Ook een item gereserveerd wat op het laatste moment toch werd afbesteld omdat het kennelijk toch al uitverkocht was. Slechte zaak omdat de website belooft dat als je het reserveert het er ook is. Dat valt erg tegen. Bediening in de winkel vloog alle kanten op. Was ons aan het helpen en moest ineens voor een ander iets gaan zoeken. Gevraagd of hij mij eerst af hielp. Ik had namelijk mijn producten al, maar niet het terug te betalen geld. Ook daarin kan verbetering. Help klanten af voordat je aan een volgende begint, want voor ons stond ook iemand te wachten om af geholpen te worden.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? zie boven. En zet ook bij de vragen hier: ja/nee/WEET NIET

Na mijn bestelling kreeg ik onmiddellijk reactie en het artikel kon ik binnen 2 dagen al ophalen.

Prettige ervaring

Je kunt in alle rust snuffelen in de grote zaak. De medewerkers zijn heel vriendelijk. Dat heb ik meerdere malen ervaren.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Ik zou het niet weten.

Fijne service

Volgens afspraken zoals op de website, netjes geleverd. Veel aanbod op de website.

Snelle service duidelijke communicatie

Dezelfde dag kon ik de bestelling afhalen. Handig aangegeven per mail en zo hoefde ik niet de hele winkel door te zoeken.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Prima, verzendtijd laat opzich wachten

Prima, echter vindt ik de verzendtijd met andere webshop best lang.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Verzendtijd korter

Wij hebben goede ervaringen met Toychamp

Ik heb ons perongeluk afgemeld. Zodra we weer een bestelling plaatsen kunnen ons weer aanmelden.

slechte service

In één bestelling 2 artikelen gekocht samen € 114,97. Helaas een artikel niet in de winkel te koop het anders niet op internet. Dus een gehaald in de winkel het andere via internet. het laatste artikel kostte minder dan € 50,-. Dus verzendkosten betalen. Helpdesk bleef volhouden dat ik 2 bestellingen had gedaan, maar aan betaald bedrag was te zien dat dit niet zo was. Alhoewel totale bestelling boven de € 50 was , toch verzendkosten mo0eten betalen. Ik kan er neits aan doen dat andere artikel niet via internet te bestellen was. overigens, artikel bleek bij intertoys goedkoper

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? klantvriendelijker zijn

Lekker gemakkelijk

Lekker gemakkelijk

Uitstekend!

Uitstekende prijs - kwaliteitverhouding!

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Bestellen ging gemakkelijk en het artikel lag op de vermelde tijd klaar!

Zeer slechte service

Kinderen mochten voor een bepaald budget iets uitzoeken. Na een tijdje zoeken, iets gevonden. Bleek het bij de kassa veel duurder. Aangegeven dat er op het schap een ander bedrag staat, foto van gemaakt, sorry het is druk beleid is kassa prijs. Kindje teleurgesteld, opnieuw iets uitzoeken, vervolgens bij 2e kind exact hetzelfde. Schappen zijn onjuist geprijsd of zelfs niet geprijsd.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Vakken prijzen met officiële prijs. Kinderen niet teleurstellen.

Prijzen zijn goed, levertijd en communicatie niet

Ik hebben week op mijn bestelling moeten wachten zonder bericht. Bellen helpt niet want ze nemen niet op.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Levertijd, communicatie

Gemakkelijk te bestellen en het pakket was nog eerder binnen dan verwacht.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Niets

Nvt

• Bent u tevreden over onze service? Ja
  • Bent u tevreden over ons aanbod? N.v.t.
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Speelgoed en snelheid levering perfect

Verschillende dingen besteld en kon het al snel ophalen. Helaas was er niet alles meer op voorraad wat ik wilde kopen. Wel vind ik dat het personeel iets gemotiveerder mag hoor!

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Personeel gemotiveerder

Mijn ervaring is goed, ruime keus in speelgoedartikelen. Wel jammer dat mijn bestelling vanuit België moest komen terwijl het ook vanuit Nederland kan. Daarom heeft het nog lang geduurd voordat het binnen was. Alles netjes ontvangen, ook door de bezorger-dienst.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Ook vanuit Nederland leveren, dat gaat sneller

Uitstekende prijs en Redelijk snelle verzending

Uitstekende prijs en een redelijk snelle verzending. Hoewel de verzending echt wel een paar WERKdagen duurt, wordt dit duidelijk aangegeven.

Roda JC Ring laan 49

6466 NH Kerkrade

+31(0)45 76 000 76

Over Toychamp.nl

ToyChamp maakt kinderdromen waar.