dag, via google op hun site terecht gekomen als voordelig. veelzijdigheid aan keus. de bestelling is vlot geplaats en snel geleverd. goede kwaliteit aan productie, keep the good work toychamp!!!
Het bestelde pakket werd snel geleverd. De prijs voor dit pakket was lager dan bij diverse andere leveranciers.
De verzending ging snel, alleen de pokebol bij de pikachu verkleedpak kwam zwart binnen, terwijl het op de site met een rode pokebol afgebeeld was. Dit vond ik erg jammer omdat ik er speciaal naar op zoek was en ik het cadeau ga geven aan iemand waar naar ik de afgebeelde foto had laten zien.
Makkelijk te bestellen, binnen no time binnen, evt. bewerken en uitprinten.
Toychamp Roermond weten niet wat garantie inhoudt. Verschuilen zich achter allemaal onzinnige "bedrijfsregels" die wettelijk niet mogen. Dit om de onwetendheid van mensen te testen. Je kan beter naar een intertoys gaan.
Heel handig de service van ophalen in de winkel. Vooral als je tijd tekort hebt.
Achter de balie stond iemand die heel de tijd met een fake smile stond te lachen. Vervolgens vroeg ik om hulp bij het inpakken aan een andere collega van hem en antwoord direct "nee we hebben personeelstekort"
Snel verzonden en heel goed en stevig verpakt
Prettig, vriendelijk
Snelle levering, zeer uitgebreid assortiment en goede prijs/kwaliteit verhouding. Concurrerende prijzen.
Zou de 24 april binnen komen niet duidelijk te volgen kind is van de week jarig nu niks binnen erg jammer snap niet dat jullie met gls werken komen ook de afspraken niet na
De gekochte globe was zoals te verwachten. De doos zag er gebruikt uit, minder leuk om cadeau te doen
Fijne winkel in Arkel en vriendelijk personeel. Komen daar graag.
Online besteld, in winkel afgehaald. Vriendelijke service, goed en snel afgehandeld.
Online is helemaal prima. Helaas de winkel waar ik geweest ben, teleurstelling. Personeel met geen interesse. Bij afrekeken geen enkel oog voor de klant.
Ontvangen wat ik bestelde. Maar de doos van het bordspel is beschadigd.
Ik vind hier altijd exclusieve en leuke speelgoed voor een mooie prijsje
Snel verzonden en snel gekomen. Ook heel aangekomen en uitstekend.
Alleen prijs was redelijk hoog voor een pop van 20 cm
De bestelling is netjes geleverd en goed ingepakt zodat er niets kan beschadigen
Zeer goede ervaring met Toychamp in Amersfoort en Veenendaal. Zowel het aanbod, als de prijs-kwaliteit en ook het vriendelijke meedenkende personeel maakt dat we zeker hier weer naar teruggaan.
Had een Jurassic World giga Blue besteld. Super netjes en snel geleverd.
Nice discount . Good service in shop . Handy website and ordering system
Via site besteld, 2u later opgehaald
Een online bestelling na 2 uur opgehaald in een winkel.
Roda JC Ring laan 49
6466 NH Kerkrade
ToyChamp maakt kinderdromen waar.