Uitstekende prijs en Redelijk snelle verzending

Uitstekende prijs en een redelijk snelle verzending. Hoewel de verzending echt wel een paar WERKdagen duurt, wordt dit duidelijk aangegeven.

redelijk goed

je krijgt pas bericht als je pakket is verzonden duurt soms erg lang

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? eerder leveren

Vlotte afhandeling van ‘n af te halen artikel.

Na het bestellen kreeg ik de dag daarop ‘s morgens ‘n mail, dat ik het kon ophalen in de winkel. Meisje achter de kassa wist vlot en goed te handelen.

Fijne winkel

Leuke en fijne winkel

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Geen bestelling en geen geld terug

Verschrikkelijk bedrijf. Blijft 5 werkdagen levering en na 5 werkdagen nog steeds niet verzonden. Klantenservice reageert niet en negeert alle e-mails en telefoontjes. Ze hebben gewoon de verjaardag verpest en het kan ze niks schelen. Onzorgvuldig bedrijf. Bestel hier niet. Zal mijn rechtsbijstandverzekering gebruiken om geld terug te krijgen omdat de bestelling nog steeds niet is ontvangen en het gaat over 100 euro.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Als toychamp lever geen bestelling dan moet mijn betaling terug naar mij gaan!

Slecht

Nu al.voor de 3de keer worden bestellingen door ToyChamp zelf geannuleerd, zonder enige uitleg! Slecht dit.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Bestelling niet annuleren en gewoon leveren wat de klant heeft besteld!

Teleurstellend

Ik heb een bestelling geplaatst die ik alleen maar af kon halen in de winkel. Ik belde de klantenservice om te vragen of dit zou lukken op dezelfde dag. Mevrouw aan de telefoon zou het filiaal bellen. Ik kreeg antwoord dat het goed zou komen. Mijn vriend is die kant op gereden om mijn bestelling op te halen en plots was mijn bestelling geannuleerd. Opnieuw belde ik klantenservice maar zij hingen mij op. Echt teleurgesteld…

• Bent u tevreden over ons aanbod? N.v.t.
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Geen producten of service beloven die niet geboden kan worden

Compleet slecht koop hier niet online

Compleet waardeloos, slechte communicatie slechte klantenservice. Helft van de bestelling wordt zo geannuleerd terwijl op de site staat op voorraad. Hier koop ik nooit meer iets!!!

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Onprofessioneel bedrijf! Nooit online kopen!

Ik ben nu al bijna 2 maanden bezig om mijn aankoopbedrag terug te krijgen van een online bestelling. Wat een ongelofelijk slecht georganiseerd & onprofessioneel bedrijf! Koop nooit iets online bij ze!

• Bent u tevreden over ons aanbod? N.v.t.
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? alles mbt online aankopen!

Toychamp houdt zich niet aan de wet voor online aankopen!

Omdat een, via de webshop, gekocht product niet functioneerde zoals verwacht wilde ik dit retourneren. Volgens Toychamp gaat dit het eenvoudigst via een eigen winkel. In de winkel werd ik vriendelijk geholpen en is het speelgoed samen bekeken. Toen bleek dat ook een ander exemplaar uit de winkel niet zoals verwacht werkte heb ik aangegeven dat ik daarop de koop ongedaan wilde maken. Tot mijn verbazing kreeg ik hierop alleen het aankoopbedrag en niet de verzendkosten terug. De wet op online aankopen stelt echter duidelijk dat het retourrecht inhoudt dat je in dit geval ook de verzendkosten terugbetaald moet krijgen. Toychamp houdt zich dus niet aan de wet.

• Bent u tevreden over ons aanbod? N.v.t.
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Toychamp moet het consumentenrecht juist toepassen en verzendkosten terugbetalen als een product geretourneerd wordt.

Toychamp verdient nog geen 1 ster

Sinds 2 november een bestelling gedaan bij Toychamp online . Duurde eerst een paar dagen voordat de bestelling verwerkt werd en verzonden. Toen via GLS bezorgservice het pakket laten sturen naar een pakketautomaat. Dit is niet gelukt om 1 of andere manier kreeg ik door via de mail van GLS. En nu is het pakket zoek geraakt. Op en neer gebeld van GLS naar Toychamp. Bij Toychamp tot twee keer aan toe door ze Weggedrukt na 22 min en na 7 min in de wacht te hebben gestaan. GLS kon mij alleen aanraden Toychamp te bellen voor een onderzoek te starten naar het pakket. Toychamp beweerde dat het pakket ergens lag in de pakketautomaat, wat niet het geval was. Want ik kreeg van GLS een mail dat de bezorger het niet gelukt is om 1 of andere reden. Na de mail van GLS te hebben voorgelezen beweerde de mevrouw aan de telefoon van Toychamp nog steeds dat het pakket daar toch echt lag. Ik zei mevrouw ik heb u toch net de mail van GLS voorgelezen ?? Ze zei dat ik een mail moest sturen naar GLS hierover. Ik zei tegen haar, ik heb GLS net aan de lijn gehad. Diegene van GLS klanten service zei: “ dan moet u even contact opnemen met de verzender voor een onderzoek naar het pakket”. Toen gaf ze (Toychamp) aan zelf een mail te sturen naar GLS voor een onderzoek naar het pakket. Dit telefoon gesprek is gisteren geweest. Ik bel vandaag naar GLS om te checken of de mail van Toychamp voor een onderzoek goed doorgekomen is bij GLS. Vertelt degene van GLS aan de lijn geen mail te hebben ontvangen van Toychamp over een onderzoek. Ik word echt van het kastje naar de muur gestuurd. Het zijn cadeaus voor mijn dochter voor Sinterklaasavond , maar ik ben bang dat zij dit jaar dus niks gaat krijgen op tijd en ik vind dat zo sneu. Ik wil zo graag kunnen onderhandelen voor een oplossing zodat ze alsnog op tijd haar cadeaus kan ontvangen. Ik wil heel graag opnieuw de spullen worden laten verzonden en anders gewoon mijn geld terug zodat ik het ergens anders kan halen, gewoon fysiek vanuit de winkel.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Houd je aan je woord , de service en communicatie erg slecht.

Gebruikte Lollibird ontvangen

Lollibird online besteld. Bij ontvangst bleek dat de Lollibird los in de doos zat en ‘aan’ stond en dus niet nieuw was. Telefonisch contact opgenomen, moest mail met foto’s sturen. Gedaan. Werd afgewimpeld naar een winkel. Naar een winkel geweest. Konden Lollibird niet aannemen omdat hij los in de doos zat (joh). Moest toch retour sturen. Nu ga ik hem dus terugsturen en dit wordt waarschijnlijk op eigen kosten. Ben benieuwd hoe snel ze iets gaan terugbetalen. Zeer ontevreden. Ik zou iedereen aanraden hier NOOIT wat te kopen. Klantenservice is beslist geen service. Je wordt ook weggedrukt als je iets voor half 1 in de wachtrij staat, want half 1 pauze, etc.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Klantenservice

Afschuwelijk

Een grote rommelige winkel met muziek die zo hard staat waarbij ik me afvroeg wie men daar plezier mee doet. Complimenten voor het personeel die zich goed inzet om klanten zo goed mogelijk te helpen en er naar alle waarschijnlijkheid niets aan kan doen dat ‘t zo abnormaal lang wachten is bij de kassa. Voor mij niet snel een tweede keer naar Toychamp

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Meer personeel om de winkel op orde te krijgen en klanten sneller te kunnen helpen

Alles top geregeld!

Zeer nette prijs, goed verpakt en snel verzonden.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Bestelling geannuleerd zonder enig uitleg of overleg, slechte afhandeling

In de actie periode online een bestelling geplaatst om in de winkel af te halen en vervolgens een paar dagen later wordt er zonder enige opgave van reden de bestelling geannuleerd. Heb de klantenservice gebeld en die vertelde wat hij in de tussen tijd in de winkel verkocht was en dat zij er niks aan kunnen doen. Ik heb aan gegeven te wachten als hij weer op voorraad is, maar dat was niet mogelijk. Het products was de dag na de actie wel weer beschikbaar. En het bedrag wordt ook nog 2 weken later terugbetaald. ECHT GEEN GOEDE SERVICE. Zeer teleurgesteld.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? De service en het klik en collecte systeem.

Iets online besteld , kreeg snel bericht om het in de winkel op te halen.

Goed geregeld

Besteld via internet. Op tijd in winkel. Aardige mevrouw. Mooie prijs.

Goede kwaliteit snelle service

Mijn kleinzoon is blij dat de Nijntje puzzel bij jullie wel op voorraad was

geweldig

Mooie pop en een snelle levering

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Goed product, voordelig geprijsd, wat langere levertijd

Kon niet thuisbezorgen

Ik wilde iets bestellen en dit kon niet thuisbezorg worden, vervolgens voorraad gecheckt en naar apeldoorn gereden. Deze had vervolgens niks op voorraad. Voor niks er heen gereden dus. En toen kon ik ineens wel thuisbezorgen. Verspilling van tijd en benzine.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Bzhsh

Overzichtelijk makelijk en leuke acties

Makkelijke site goede uitleg over de spullen makelijk bestellen zeer tevreden

Slecht georganiseerd

In alkmaar geweest op 4 november 2024 Zeer veel prijzen niet aanwezig bij de artikelen Kon alleen via scanner bij de kassa andere scanner kapot Veel spullen in het gangpad Personeel niet herkenbaar aan kleding Werd wel vriendelijk geholpen bij kassa Met sinterklaas in aantocht moet het toch in oktober al geregeld zijn

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Zie bovenstaande

Artikel besteld, afhalen in de winkel, was op voorraad en kon snel afgehaald worden. Gratis kunnen inpakken.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Goede service, prettig personeel bij ophalen.

Goede service, prima prijs en prettig personeel bij het ophalen van het bestelde.

Roda JC Ring laan 49

6466 NH Kerkrade

+31(0)45 76 000 76

Over Toychamp.nl

ToyChamp maakt kinderdromen waar.