positief

positief

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Pakje voldeed aan mijn verwachting.

Levertijd was ook volgens afspraak. Bezorging liet alles te wensen over. Werd bezorgd op het verkeerde huisnummer terwijl ik speciaal thuis was gebleven om het in ontvangst te nemen. Veel moeite moeten doen waar het gebleven was, want kreeg via track en trace door dat het afgeleverd was. Contact met jullie bedrijf hierover liep wel goed.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Bezorgdiensten aanspreken op de slordige manier van doen.

snel bezorgd

zie hierboven

• Bent u tevreden over onze service? Ja
  • Bent u tevreden over ons aanbod? N.v.t.

Supersnel een mooi kado

Makkelijk op internet besteld. Het speelhuis was hier het goedkoopst gratis bezorgd en de volgende dag al in huis.

Mijn ervaring is slecht

Ik heb een nieuw product gekocht via de webshop. Eenmaal ontvangen bleek het geen nieuw product te zijn dat tevens defect is, incl lekkage van een batterij van gebruik van een vorige eigenaar. Klantenservice geeft aan dat ik product op eigen kosten retour moet sturen en dat ze kijken of dat het defect onder de garantie valt. Slechte service want ik verwacht niet dat het product gemaakt wordt, maar dat ik een nieuw ongebruikt en werkend product ontvang.

• Bent u tevreden over onze service? Nee
  • Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Product leveren cf afspraak en geen gebruikte defecte goederen leveren. Dat er iets fout kan gaan omtrent de levering is menselijk, maar corrigeer dit dan op een klantvriendelijke manier.

Behulpzaam personeel, fijne prijzen

Online bestelling was makkelijk af te halen.

Netjes en snel geleverd

Echt snel geleverd

Levering prima bezorging GLS dramatisch

Het bestellen gaat makkelijk en goed De levering via GLS is een drama 2 maal een bezorgdag aangegeven en niet bezorgd Pakje ligt al 4 dagen in depot maar hebben geen vhaufeurs om het af te leveren Was kado voor mijn kleinzoon en stonden op zijn verjaardag met lege handen

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Zorgen dat de levering via transporteur verbeterd

Slecht

Weinig op de website te koop. Had cadeau bonnen gekregen dus moest wat kopen. Ook behoorlijk duurder dan andere speelgoedwinkels.

• Bent u tevreden over onze service? N.v.t.
  • Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Makkelijker spullen terug sturen

Erg behulpzaam met het oplossen van een foute levering.

Bedankt voor het oplossen van de ontbrekende onderdelen. Mijn zoon en ik hebben dit echt gewaarderd.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Slechte recensie wordt niet geplaatst

Normaliter ben ik tevreden over Toychamp. Nu ben ik een keer niet tevreden over een artikel van Toychamp, en schrijf een slechte recensie, en dan wordt deze niet geplaatst. Niet erg objectief van Toychamp om alleen maar goede recensies te plaatsen! Stelt me enorm teleur. Dus voor nu zou ik het niet aanbevelen, omdat ik me besodemieterd en niet serieus genomen voel.

• Bent u tevreden over onze service? Nee
  • Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Ook negatieve/slechte recensies over producten plaatsen.

Mijn zoontje was blij met zijn Originele Squishmallow! Alles naar wens

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Goede service ,goed aanbod !

Mooi uitgebreid assortiment, alleen sommige artikelen zijn te duur geprijsd tegenover andere winkels !

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Meer aanbiedingen, en ouder speelgoed eerder in de sales.

Snelle levering, goed gecommuniceerd over levering

Online besteld, binnen 2 dagen i huis. Ik heb ook een duidelijke mail gehad over door wie t wordt bezorgd. Tevreden klant

• Bent u tevreden over onze service? N.v.t.
  • Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Ik zou t niet weten

supersnelle levering

Bestelling verliep een beetje raar, echter na een supersnelle reactie per email is alles goed gekomen. Cadeautjes zijn supersnel geleverd. Helemaal top. Een echte aanrader

Tevreden

Altijd tevreden, zowel thuis bestelling als ophalen in de winkel. Betere prijzen als andere speelgoedwinkels en webshops.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Snel, goed en betrouwbaar voor de juiste prijs

Goede communicatie Mooie prijs Snelle levering Goed verpakt Prima artikelen

Veel assortiment

Leuke dingen gekocht alleen wel erg aan de prijs

Snel en goedkoop!

Hetzelfde speelgoed was elders veel duurder! Zelfs met verzend nog goedkoper uit, En snel bezorgd. Top!

Fijne Website

Fijne website, overzichtelijk en makkelijk artikelen te bestellen. Heel vaak zelfs nog dezelfde dag op te halen in een filiaal. Ideaal!

goede service

kreeg snel de mail dat ik het kon ophalen. Goede service aan de balie. Kom er vaak met mijn jongste zoon

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Snelle levering, geweldig product!

Onze kleinzoon was enorm blij met zijn koffieautomaatje. De levering hiervan was binnen twee dagen en zorgvuldig ingepakt. Prima service!

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Ik weet dat de verzending van jullie kant snel was ,Maar de bezorg dienstvaardig GLS is nog steeds niet gelukt, steeds krijg ik dat mijn Pakket bezorgd woord maar nog steeds niets ontvangen. Daar ben ik zeer ontevreden over.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Nieuwe bezorgd dienst.

Klasse site.

Zochten een kleinigheid voor onze kleinzoon en zo kwamen we op uw site. Wat een keuze, wisten niet dat er zoveel te koop was voor kinderen.

Roda JC Ring laan 49

6466 NH Kerkrade

+31(0)45 76 000 76

Over Toychamp.nl

ToyChamp maakt kinderdromen waar.