Het is een duidelijke site met de beschikbare producten. Bestellen ging naadloos en de levering in 2 dagen. Helemaal tevreden.
Keep up the good work
Toychamp is een winkel met een groot assortiment en goede prijzen. Voor een Lego liefhebber is het een perfecte winkel. De website is zeer overzichtelijk en een bestelling is makkelijk te plaatsen. De fysieke winkels zijn ook mooi groot opgezet.
Het assortiment is heel uitgebreid. En alles mooi op thema
De reservering van het spel van mijn zoon was zo gedaan. Bij het ophalen nog lang in de winkel geweest, groot assortiment, en overzichtelijk in de winkel. Personeel is vriendelijk.
Online besteld, ligt even later al klaar.
Makkelijke site en snelle levering
Snelle reactie na bestelling
Ik zocht een kanootje voor de verjaardag en vond het tegen een betaalbare prijs en een goede afwikkeling.
Door problemen met de auto kocht ik mijn betreffende artikel in de webshop. Werd netjes bezorgd. Bedankt toychamp! Mijn dochtertje is er blij mee.
Wij hadden voor onze peuter van 3 jaar een drumstel besteld met leuke lampjes. De prijs was €39,99 dus dan mag je wel een beetje kwaliteit verwachten dachten we. Na een paar normale slagen van de peuter op het bekken op dag 1 is echter de bekkenhouder afgebroken. We hebben contact opgenomen met Toychamp en dit uitgelegd. Omdat dit onder breukschade valt, wordt dit niet vergoed. We zijn dus het complete bedrag kwijt, zitten met een kapotte drumstel en een zeer teleurgesteld kind. Van buiten kan je onmogelijk zien hoe stevig het is, en je mag toch aannemen dat een kind er normaal mee kan spelen zonder dat het breekt. We vinden deze reactie van Toychamp zeer onbegrijpelijk. Bestel hier niet, want service en kwaliteit kennen ze hier echt niet. Het is gewoon weggegooid geld!
Leuke Lego doos voor tussen 2 en 4 jarige
Snelle levering, prima kwaliteit.
Alles goed gegaan. Makkelijk met bestellen, super snelle levering en perfect binnen gekomen. Weer hoop blije gezichten van Jong en Oud. Bedankt!
Snelle levering, goed product! Bij Toychamp zeer veel keuze, top!
Ik heb de producten ontvangen die ik heb besteld. Daarnaast is het incident met de bezorger van GLs (pakje jn papiercontainer willen doen) goed opgepakt en serieus genomen. Goede service.
Beste..... Het zou fijn zijn als er voor web bestellingen ophalen in de winkel, een apart balie zou zijn. Nu moet ik in de rij gaan staan bij de kassa, om mijn bestelling op te halen. Wat mij betreft niet handig. Met vriendelijke groet
Dit was prima geregeld, bestelling gedaan en kon snel ophalen.
You saved Christmas!! The dollhouse was soldout everywhere. We asked to be notified whenever they had stock and it didnt take them long, they were right on time! Little one loooooves her purrrfect dollhouse!
Je kunt het niet zo gek bedenken of Toy Champ heeft altijd wat je zoekt. Fijne winkel en online bestellen werkt uitstekend. Zeer snelle levering. Ben altijd dik tevreden. Als je Tot Champ kent ga je nergens anders meer speelgoed kopen.
Netjes en correct afgeleverd
Toen mijn artikel werd bezorgd was het defect. Eerst telefonisch contact gehad en er werd geadviseerd om een mail te sturen. Gedaan en daar werd heel snel op gereageerd. Top service
Snel en prima bezorging.
Roda JC Ring laan 49
6466 NH Kerkrade
ToyChamp maakt kinderdromen waar.