Bestelling mooi op tijd.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? nee

Keurig bezorgd

Duidelijke bestel site en keurig verpakt

Snel besteld en bezorgd

Geen idee het is voor mijn neefje

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Gebruik PostNL

Netjes geholpen

Na overleg via de mail kon ik mijn bestelling retourneren via een vervoerder van mijn eigen keuze. De verwerking ervan duurde langer dan de genoemde twee weken, dus ik heb erachteraan gebeld. Ik kreeg een vriendelijke mevrouw aan de lijn die uitlegde dat ze het druk hadden op het moment, maar diezelfde dag was mijn retour verwerkt. Fijn dus!

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Beter op de hoogte houden van retourverwerking

Geen geld terug en slechte service

Click en connect werkt niet, duurt veel langer en als je dan niet tevreden bent wordt je afgesnauwd en krijg je niet je geld terug (en geen excuses ook). Nog nooit zoiets meegemaakt, zou echt elders kopen, want ruilen kan alleen in de winkel en met deze service wil je echt liever elders speelgoed voor de kinderen kopen.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Geld terug binnen 39 dagen click en connect sneller

Wat een waardeloze klantenservice

Naar de winkel geweest in Amersfoort. Prima, onder de indruk en mooie prijzen. Best wat ingekocht voor Sinterklaas, een mooie besteding voor een winkel. Komen wij er thuis achter dat er een Pikachuknuffel dubbel aan is geslagen á €29,98 Neem ik contact op, kassabon etc toegevoegd. Ja dan moet u terug naar de winkel ipv via de mail. Dus ik kaart aan dat ik daarvoor een half uur heen onderweg ben en een half uur terug. Geen reactie Ik stuur een paar dagen later een reminder, binnen een minuut antwoord waar het precies over gaat. Ik stuur direct een reply, weer geen antwoord 3 dagen later. Waardeloos, lees ik nu helaas dat ze Intertoys nog overnemen ook... zucht.

• Bent u tevreden over ons aanbod? N.v.t.
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? De klantenservice

Goede deal, snel geregeld, prima qualiteit

Goeie aanbieding, snelle levering, prettige ophaal en product in redelijke goede staat (kleine beschadiging verpakking en handleidingen)

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? iets zorgvuldiger met verpakking

Er is niets 'Champ' aan deze winkel

Door geblunder bij ToyChamp ontvang ik niet het product dat ik via de webshop heb gekocht en dat op dat moment in de aanbieding was. Ieder fatsoenlijk bedrijf zou ervoor zorgen dat de klant alsnog het gekochte product krijgt voor de actieprijs, maar niet Toy'Champ'. Die komen alleen met slappe smoesjes en weigeren om een oplossing te bieden. Er is helemaal niets 'Champ' aan deze winkel en er is geen enkele 'service' bij de klantenservice. Een koopovereenkomst is bij hen niets waard. Schaam je!

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Je koopovereenkomst nakomen! Service verlenen!

Bestelling geannuleerd zonder enig uitleg of overleg, slechte afhandeling

Hi, mijn bestelling van een lego product is zonder enig overleg geannuleerd. Hierbij geen uitleg of wat dan ook waarom het geannuleerd is. Een teleurgesteld kind is het gevolg. Ik heb om uitleg of informatie over het annuleren gevraagd. Tot nu toe geen antwoord. Betaalde bedrag wordt ook nog 2 weken later terugbetaald zodat ik niet snel een ander speelgoed kan kopen. Op dit moment voelt dit alles een zeer slecht score. Naar gelang geboden oplossing kan ik dit zo nodig aanpassen. Ik wacht nog even op een reactie van toychamp en laat het hier weten.

Fijne winkel grote sortering

Goede ervaring in de winkels, wij vinden Toychamp de gezelligste speelgoedwinkel met de meest diverse sortering. De service kan op de website nog wel wat beter wat betreft verzenden gratis pas vanaf 50 euro en retourneren alleen gratis in de winkel. Wel kregen we in de winkel netjes ons geld terug toen we uit onze website bestellng toch iets wilden terugbrengen.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? verzend en retourvoorwaarden

Bestelling werd snel geleverd. Bij het plaatsen van de bestelling klopte niet alles. Dit werd door de klantservice goed en naar alle tevredenheid opgelost.

Positief

Besteld was makkelijk en duidelijk keuze wat ik wilde waar kon ophalen. Alleen website kan wat verbeterd.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Toegankelijk, voor slechtziend en blinden. BIVV contrast verhogen, zichtbare letters ipv grijze kleuren

Snel geleverd en probleem opgelost.

2 Lego sets gekocht. Daar kreeg je een 3e lego set gratis bij. Deze zat er niet bij. Na contact met de klantenservice een mail gestuurd. Meteen de volgende dag reactie en alsnog de 3e lego set toegezonden gekregen. Ging allemaal heel vlot. Dik tevreden.

Uitstekende service

Makkelijk een bestelling plaatsen. Snelle reactie van de klantenservice. Doet niet moeilijk (nalevering van gratis actie artikel)

Super ervaring

Snelle levering Goede service! In 1 woord : Top!

goed met een maar

Ben tevreden maar vind het niet leuk dat in de nieuwe folder van lego waarna ik direct ging bestellen, 2 artikelen staan die niet online te bestellen waren. Als dat nou 3 weken nadat de folder uit was dan zou ik het begrijpen.

• Bent u tevreden over onze service? N.v.t.
  • Bent u tevreden over ons aanbod? N.v.t.
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? zeker online een goede voorraad!

super

dat het allemaal goed geregeld is

Snel en goed

De volledige bestelling ligt klaar in de winkel. Snel geholpen , goede service.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Gemakkelijk besteld en netjes op kunnen halen

Het gemak van het bestellen op de site en kunnen ophalen is heerlijk. Weet je zeker dat je product er is en klaar ligt.

Lekker vlot

Snel bericht wanneer ik het kon ophalen.

Incomplete bestelling!

Pietenpakjes vd club van sinterklaas besteld. Bij 1 v.d. Pietenpakjes ontbrak de kraag. Klantenservice gebeld. Opsturen ging niet. Wel het pakket omruilen in de winkel. Dit ook gedaan uiteraard, maar betekende wel een tweede keer rijden. De pietenpakjes zijn wel leuk en lijkt ook goede kwaliteit vd prijs (39,95 per pakje).

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Opsturen als er iets ontbreekt. Sowieso misschien ook thuislevering aanbieden.

Online besteld en in winkel opgehaald in Apeldoorn Bevestiging van bestelling en van ophalen Werkt perfect zo

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Niks

Mooie prijs en snelle levering

Aantal mooie sets gekocht. Snel en netjes geleverd.

Roda JC Ring laan 49

6466 NH Kerkrade

+31(0)45 76 000 76

Over Toychamp.nl

ToyChamp maakt kinderdromen waar.